A 35 évesen nyugdíjba vonult self-made milliomos portfóliója

Egy személy, aki 35 évesen nyugdíjba ment okos befektetései eredményeképpen, nemrég megosztotta kripto-befektetéseinek részleteit. A 2024-es bikafutás előtt ez a portfólióbetekintés rendkívül időszerű. A hatékony kripto befektetési stratégiák megértésére törekvő olvasók különösen hasznosnak fogják találni a benne foglalt információkat. A cikk ritka betekintést nyújt azokba a döntésekbe, amelyek lehetővé tették a korai nyugdíjazást.

A BlastUP token várhatóan 1000%-kal emelkedhet az év végére

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciállal rendelkezik arra, hogy a kriptoipar egyik főszereplőjévé váljon. Ez az úttörő – Blast-on lévő – launchpad platform már több mint 12 000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 5 millió dollár gyűlt össze. A tokent a kripto szakértők rejtett gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-ot ugorhat.

> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni. Ahogy a projekt halad előre, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

Az útiterv 2026-ig terjed, a mesterséges intelligencia által vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

Avalanche (AVAX): piaci pillanatkép és kilátások

Az AVAX néven ismert Avalanche token árfolyama az utóbbi időben 33,17 és 39,94 dollár között ingadozott. Az elmúlt héten az AVAX 6,69%-ot emelkedett. Az elmúlt egy hónapot tekintve azonban az érme -37,98%-ot esett, míg az elmúlt hat hónapban jelentősen, 238,13%-kal emelkedett. A jelenlegi ármozgások inkább a korrekciós oldalon látszanak a közelmúltbeli, magasabb szintekről való visszaesés után.

Figyelembe véve az AVAX múltbeli tendenciáit és a jelenlegi mutatókat, a rövid távú kilátások vegyesek. Az RSI semleges 45,73-as értéken áll, ami a vételi és eladási tevékenységek közötti egyensúlyra utal. Másrészt a 86,79-es – magas- sztochasztikus szint arra utalhat, hogy az AVAX túlvásárolt lehet, ami visszahúzódáshoz vezethet. Egy bullish forgatókönyvhöz az AVAX-nak át kellene törnie a 42,74 $-nál lévő ellenállást, és potenciálisan a 49,51 $-nál lévő második ellenállási szintet kellene megcéloznia. Ezzel szemben, ha az eladási nyomás továbbra is fennáll, a 29,19 és 22,42 $-os támaszszinteket kulcsfontosságú lesz figyelni, mint potenciális területeket, ahol az árfolyam stabilizálódhat.

Polkadot (DOT): árelemzés és előrejelzés

A Polkadot árfolyama a közelmúltban 6,52 és 7,52 dollár között mozgott. Egy hét alatt az érme 5,16%-ot erősödött, de az elmúlt hónapban 28,78%-os esés következett be. Hat hónap alatt viszont 67,79%-kal emelkedett. Az árfolyam felfelé és lefelé irányuló mozgások keverékét mutatja, nem teljesen impulzív és nem is teljesen korrekciós.

Mivel az érme jelenleg egyensúlyban van, egyesek úgy érzik, hogy a DOT emelkedhet, és a 7,90 dolláros ellenállást tartják szem előtt. Ha áttöri, a következő célpont a 8,90 dollár lehet. Mások attól tartanak, hogy eshet, a támasz az 5,90 dolláros szintnél, a további lefelé pedig a 4,90 dolláros szintnél van. A vegyes piaci vélemények bizonytalanságot mutatnak. Ez egy ígéretes ám kiszámíthatatlan mozgásokkal rendelkező érme.

Ondo (ONDO): áringadozások és jövőbeli pálya

Az Ondo jelenlegi árfolyama 0,64 és 1,03 dollár közötti tartományban mozog. Az elmúlt héten az ONDO árfolyama 6,12%-kal emelkedett, míg az elmúlt egy hónapban 8,82%-os csökkenést mutatott. Izgalmas, hogy az elmúlt hat hónapban drámai, 2717,37%-os emelkedés volt tapasztalható. Úgy tűnik, hogy az ármozgás impulzív és korrekciós hullámok keveréke.

Figyelembe véve az ONDO elmúlt hat hónapos jelentős növekedését, optimista a jövőjét illetően. Jelenleg azonban kihívás elé néz, hogy áttörje a legközelebbi, 1,24 dolláros ellenállási szintet. Ha ez sikerül, a következő célpont az 1,63 dolláros szint lehet. A másik oldalon, ha az árfolyam csökkenne, akkor 0,47 dollárnál vagy még lejjebb, 0,09 dollárnál találhat támaszt. Tekintettel az 53,88-as kiegyensúlyozott RSI-re, az ONDO nem túlvásárolt és nem is túladott, ami potenciális stabilitásra vagy enyhe ingadozásra utal a közeljövőben.

Összegzés

Az illető a korai nyugdíjba vonulással lett milliomos, és megosztotta kripto befektetéseit. A portfólióban az AVAX, a DOT és az ONDO szerepel, amelyek rövid távon várhatóan kisebb növekedést fognak mutatni. A BlastUP-ot azonban kiemeli, mint a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkezőt. A BlastUP egy erős koncepcióból profitál, és a sikeres Blast ökoszisztéma része. Ez a projekt kiemelkedik ígéretes jövője miatt.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***