A 4 legjobb kripto előértékesítés 2023-ban – 10-szeres megtérülés?

A kriptoszektor ugyan átmenetileg nehéz időszakon megy keresztül, ennek ellenére számos olyan lehetőséget találhatunk, melyekbe érdemes befektetni.

Írásunkban négy olyan projektet is ismertetünk, melyekkel a kereskedők már a listázás után közvetlenül jelentős hozamot érhetnek el.

Ha a legjobb lehetőségekre vadászol, ezeket a kriptokat mindenképpen érdemes fontolóra venned.

Wall Street Memes

Amit a legfontosabb tudnod a Wall Street Memes előértékesítésével kapcsolatban, hogy már alig maradt néhány nap a csatlakozásra.

Több mint három hónap után a gyűjtés az utolsó napjaihoz ért, ezért mindössze 1 heted van a csatlakozásra. Szerencsére azonban még egyáltalán nem vagy elkésve és a vásárlást is könnyen el tudod végezni. Nem kell mást tenned, csak összekapcsolni a MetaMask (vagy más Ethereummal kompatibilis) kriptotárcádat az előértékesítés felületével, és elvégezni a tranzakciót.

Wall Street Memes előértékesítés

A választható fizetési módok között az Ethereum és az USTD mellett lehetőség van bankkártyával is fizetni. Ha így teszel nem kell más oldalakon hosszadalmas kriptovásárlással töltened az időd.

Ha még nem találkoztál volna vele, a Wall Street Memes egy több mint 1 millió követővel rendelkező közösség mely fennállása óta még Elon Muskot is több ízben meg tudta nevettetni.

A $WSM érmék iránti kereslet annyira kiemelkedő volt, hogy már a gyűjtés első napján több mint 1 millió dollár értékben kerültek értékesítésre a tokenek.

Azóta a bevétel mértéke rendületlen tempóban növekedett, aminek köszönhetően mostanra feltehetőleg 30 millió dollárnál is nagyobb összeg gyűlt össze.

A projekt mögött nem kizárólag lakossági befektetők, hanem a legnagyobb kriptobálnák is felsorakoztak. Egy alkalommal egy rejtélyes kereskedő mindössze 5 perc leforgása alatt több mint 1 millió dollár értékű Ethereumért cserébe vásárolt $WSM érméket.

Csatlakozni nem késő, azonban az idő vészesen fogy!

Ne maradj el az év eddigi legjobb előértékesítéséről.

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

Bitcoin BSC

Meglepő fordulat indult el a kriptoszektorban, amire minden bizonnyal kevesen számítottak.

Míg a Bitcoin értéke régóta a 25 000 dolláros árszinten mozog, a Bitcoin klónok és forkok iránti kereslet egyre növekszik.

Ékes példa erre a Bitcoin Cash, melynek értéke egyetlen év alatt 82%-ot tudott erősödni. Összehasonlításként a Bitcoin hasonló időszak alatt mindössze 32%-os növekedésre volt képes. Szintén lehetne még említeni a BTC20-at, melynek értéke a listázást követően 700%-kal ugrott meg.

Most pedig a Bitcoin BSC még a felsoroltaknál is nagyobb sikerekre számíthat.

A projekt gyűjtése kevesebb mint két héttel ezelőtt indult, és azóta több mint 2 millió dollárt sikerült gyűjtenie a csapatnak.

Mivel a teljes összegyűjteni kívánt összeg mindössze 6 millió dollár, így az előértékesítés célösszege néhány héten belül teljesülhet.

Szerencsére azonban a gyűjtés teljes ideje alatt a $BTCBSC érméket egységes, 0.99 dolláros áron lehet beszerezni.

Ahogy arra a token neve is utal, a BTCBSC a BNB Smart Chaint használja.

Ennek hála nem kizárólag másodpercek alatt lehet tranzakciókat végrehajtani, hanem ezeket rendkívül alacsony gázdíjak mellett lehet elvégezni. Továbbá ami még ennél is jobb, hogy amennyiben BNB-vel végzed el a vásárlást, már a listázás előtt stakelheted az érméidet.

Bitcoin BSC összehasonlítás

Írásunk idején az éves megszerezhető jutalom (APY) mértéke 268%, vagyis ha lekötöd a $BTCBSC érméidet, egy év alatt közel a háromszorosát veheted majd fel.

Ha szeretnél egyszerre aktív és passzív jövedelmeket szerezni, akkor neked a Bitcoin BSC befektetői között a helyed.

 

Megnézem a Bitcoin BSC-t

Launchpad XYZ

Kétségtelen, hogy a Web3 világa számos lehetőséget hordoz magában, azonban ezekről a legtöbben soha nem értesülnek.

Ez az áldatlan állapot hamarosan viszont megváltozhat, köszönhetően a Launchpad XYZ csapatának.

A fejlesztők egy olyan ökoszisztémát hoztak létre, melyen keresztül a legjobb projekteket egyetlen kriptoval és kriptotárcával lehet majd elérni.

Launchpad XYZ főoldal

Itt meg lehet majd találni a legizgalmasabb play to earn játékokat, részt lehet venni előértékesítéseken és akár töredékvásárlásokat is el lehet végezni.

Szintén a csatlakozás mellett szól, hogy most a vásárlással tetemes mennyiségű extra tokenre is szert lehet tenni.

Írásunk idején a vásárlással 17% $LPX érmét kaphatsz ajándékba, azonban a kapott érmék mennyisége hetente 1%-kal csökken.

Szintén lényeges kiemelni, hogy a különböző vásárlási összegekért cserébe más és más hozzáférést kaphatsz a platformhoz. Míg 50 dollárért a “Doge” szintet éred el, 500 dollárért cserébe már a “Pepe” szint előnyeit élvezheted.

A készítők nem szerettek volna zsákbamacskát árulni, ezért a Doge szint egyik legnagyobb előnyét, a szignál-Telegramcsoportot mindenki számára elérhetővé tették.

Ehhez bárki csatlakozhat, és élvezheti a még ingyenesen megosztott kereskedési tippeket. A csoportban mostanáig számos alkalommal lettek megoszta 100%-ot eredményező tippek, továbbá egy alkalommal még egy 7000%-os kereskedést is el tudtak csípni a befektetők.

Launchpad token vásárlás

YPredict

Elemzési oldalakból nincs hiány a kriptoszektorban, ennek ellenére a yPredict képes újítást hozni ezen a területen.

Az első különbséget már azonnal az árszabás tekintetében felfedezhetjük. Míg a konkurencia esetében többnyire havi előfizetéseket kell kötni a használathoz, addig a yPredict esetében semmi ilyenre nincs szükség.

A közösség tagjainak mindössze azzal hozzáférésük lesz az oldal legtöbb eszközéhez, ha rendelkeznek a $YPRED tokenekkel.

Más szóval ha egy profi kereskedési oldalra vadászol amit alacsony árak mellett használhatsz, akkor már csak ezért érdemes lehet vásárolni a yPredict érméiből.

ypredict uj fooldal

Ez viszont még csak egy ok, amiért a projekt piacvezető lehet.

A yPredict ökoszisztémban fontos szerep jut az úgynevezett kereskedési modelleknek. Ezek különböző fejlesztői csapatok által létrehozott kereskedési segédletek, amikkel egy token várható ármozgását lehet megismerni.

Egy token jövőbeni értékét pontosan nem lehet előre tudni, azonban a múltbéli árváltozások és a jelenlegi trendek alapján egy hozzávetőleges irányt meg lehet ismerni. Mivel a különböző modellek erre a mechanikára épülnek, ezért egy-egy előfizetéssel nagymértékben lehet majd növelni sikeres kereskedések arányát.

A fejlesztők a fantasztikus kereskedői felület mellett készítettek egy mesterséges intelligenciát használó tartalomgyártó és szerkesztő eszközt is. Ezzel nem csupán rövid idő alatt lehetséges profi tartalmakat gyártani, hanem a közös munkára, SEO ellenőrzésre és akár a képgenerálásra is lehetőség nyílik.

A WriteMingle névre keresztelt eszköz bétaverzióját pedig akik már vásároltak tokeneket, akár már most kipróbálhatják.

A yPredict csapata az előértékesítés során 6.5 millió dollárt kíván összegyűjteni, melyből közel 4 millió dollár már teljesült.

 

yPredict token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**