A Base Dawgz bevezeti a letéteket, ahogy az előértékesítés közelít a 2,5 millió dollárhoz

A Base Dawgz ($DAWGZ) beszámolt róla, hogy elindította a letéti funkciót, és a tulajdonosok már akár most is letétbe helyezhetik érméiket.

A népszerű, új Ethereum Layer 2 (Base) mém érme teljes, 8,4 milliárd darabos készletéből 20%-ot, azaz 1,69 milliárd $DAWGZ tokent allokáltak a letéti jutalmakra.

A $DAWGZ befektetők között óránként 192 000 darab $DAWGZ tokent osztanak szét, egy év alatt.

Ezzel a befektetők folyamatosan, hógolyó mintájára görgethetik befektetéseiket, amelyek értéke minden egyes órával tovább nő.

Az előértékesítési ár 0,00479 dollárról indult, és már 0,00581 dollárnál jár. Az áremelkedés nem akadályozta meg a projektet abban, hogy játszi könnyedséggel lépkedjen előre az előértékesítési szakaszokban.

És mivel néhány nap múlva újabb áremelkedés következik, a befektetőknek igyekezniük kell, ha kedvező áron akarnak csatlakozni az előértékesítéshez, és a magas letéti jutalmak érdekében szeretnék lekötni $DAWGZ érméiket.

A Base Dawgz elképesztő sikere: Az előértékesítés már 2,3 millió dollár felett

A Base Dawgz letéti funkciója éppen a rendkívül sikeres előértékesítés közepette érkezik: már több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött, és lassulásnak még csak jelét sem mutatja.

A befektetők célja, hogy a Base Dawgz-t a következő nagy Base mém érmévé tegyék, ami a Brettet ($BRETT) is túlszárnyalhatja. Utóbbi 8,2%-ot esett a múlt héten, ezzel szemben a Base Dawgz előértékesítés az egekbe lőtt.

Lehet, hogy az Ethereumon futó Pepe ($PEPE) a Brett legjobb barátja, de a Brettnek kell egy milliárd dolláros társ a Base láncon is. Az extrém sportokat és a jól ismert Shiba Inu kabaláját kombináló bázisugró kutya, a Base Dawgz tökéletes jelölt lehet.

Ez talán közelebb is van, mint elsőre gondolnánk, különösen, hogy a Base gyorsan átveheti a Solana helyét az induló mém érme projektek tekintetében. Valójában a teljes zárolt érték (TVL) a Base láncon 1,53 milliárd dollár, ami közelít a Solana 4,6 milliárdos szintjéhez.

Mielőtt azonban az első Base mém érme lehetne, a Base Dawgz-nak egy közelebbi célt kell teljesítenie: el kell érnie a 2,5 millió dolláros befektetést az előértékesítésben – ami a jelenlegi ütemben nagyjából a hét vége felé be is következik.

Most, hogy a projekt bevezette a letéti mechanizmust, a korai befektetők még nagyobb értéket kapnak a tokenek birtoklásából.

Ez az esemény egyértelműen pozitív a $DAWGZ számára, és arra ösztönzi a befektetőket, hogy tartsák meg és helyezzék letétbe tokenjeiket a passzív jutalmak érdekében. Ez a befektetők bizalmát is növeli a projekt jövőjével kapcsolatban.

Továbbá, a nagyobb számú zárolt token pozitív lehet a hosszú távú növekedés szempontjából is.

Mi jön a $DAWGZ letétbe helyezése után?

Azok, akik vásároltak és letétbe helyeztek $DAWGZ tokeneket, a letétek élesedése után 24 órával kezdik el megkapni jutalmaikat.

Ez biztosítja, hogy az összes befektető egyenlő esélyekkel indul a tokenek zárolásakor, és mindenki egyformán részesül a jutalmakból. Az előértékesítésben vásárlók számára hamarosan elérhetővé válnak a visszamenőleges jutalmak is.

A letétek mellett a befektetők a közösségi jutalomprogram révén is szerezhetnek $DAWGZ tokeneket.

Ezzel a programmal a közösség tagjainak lehetősége nyílik arra, hogy pontokat szerezzenek, ha a projekttel kapcsolatos mémeket és bejegyzéseket osztanak meg a közösségi médiában. Az előértékesítés végén ezeket a pontokat $DAWGZ tokenekre lehet majd beváltani.

base dawgz airdrop

A kettős megközelítésnek köszönhetően a Base Dawgz óriási potenciállal rendelkezik. Nem elég, hogy a gyorsan növekvő Base láncon fut, de a közösség aktivitását jelentős jutalmakkal is díjazza a letétek és a közösségi jutalmak révén.

A brutális kombó eredményeként a népszerű kripto YouTuber, ClayBro is azt gondolja, hogy a projekt számos milliomost teremthet.

1,69 milliárd $DAWGZ token előértékesítésben – csatlakozz most

A teljes készlet 20%-át (1,69 milliárd $DAWGZ tokent) különítették el az előértékesítésre a korai befektetők számára.

A részvételhez csak annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a Base Dawgz weboldalára és csatlakoztatod a tárcádat.

Ahogy azt már korábban is említettük, a Base Dawgz több láncon is elérhető, ezzel lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy azon a láncon vegyék meg a tokent, amelyiken szeretnék. Választhatnak a Base, az Ethereum, a Solana, az Avalanche vagy a BSC közül.

Miután kiválasztottad a hálózatot, a tokeneket Base (ETH/USDC), BSC (BNB/USDT), ETH (ETH/USDT), AVAX vagy SOL használatával vásárolhatod meg.

A befektetők nyugodtan alhatnak, a Base Dawgz intelligens szerződése ugyanis átesett a Solid Proof teljes körű auditján, amely úgy találta, hogy nincs probléma a kódban.

Szerezd be $DAWGZ tokenjeidet most, és helyezd is letétbe őket a maximális hozamért még azelőtt, hogy a legnagyobb Base mém érmévé, és a Brett legjobb barátjává válna!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**