A BC.GAME 700 ETH-et fektet NFT-kbe egy jobb metaverzum érdekében

A BC.GAME 700 ETH-t fektetett be több NFT-be azzal a céllal, hogy fellendítse a metaverzum és az iGaming ágazatot. Az ETH összeget 5 BAYC, 3 CryptoPunks, 1 Clonex, 2 Azuki és 3 legújabb Art Gobblerbe fektették be.

A 700 ETH összegű költség vélhetően segít a kriptoiparnak abban, hogy jobb metaverzum ökoszisztémát biztosítson a felhasználók számára.

A metaverzum ökoszisztéma fellendítésével összefüggésben a BC.GAME egy új kripto iGaming platformot fejlesztett ki, amely több láncot és web3 ökoszisztémát támogat. Ebből az alkalomból pedig NFT adománygyűjtést szervez jelentős nyereményekkel.

BC.GAME fejlesztések

Az év kriptokaszinója, a BC.GAME úgy döntött, hogy támogatja a metaverzumot az új és jobb felhasználói élmény biztosításában. Ez a kezdeményezés csak egy a BC.GAME számos intézkedése közül, amelyek célja, hogy minden játékosa a kriptopiacon elérhető legjobb szolgáltatást és funkciókat élvezhesse.

A BC.GAME 5 BAYC, 3 Crypto Punks, 1 Clonex, 2 Azuki és 3 legújabb Art Gobblerbe fektetett be összesen 700 ETH értékben. Emellett megvásárolta a jelenleg elérhető NFT-k komplex gyűjteményét is. A BC.GAME NFT gyűjteménye készen áll az Open Sea-n, a legnagyobb NFT piactéren, ahol a felhasználók okos szerződések segítségével vásárolhatnak és adhatnak el NFT-ket.

A metaverzum koncepció fejlődésének támogatása és az NFT befektetés mellett a BC.GAME létrehozott egy kripto iGaming platformot, amely több láncot és web3 ökoszisztémát támogat. A több lánc hatékonyságot kínál a vásárláshoz, a működtetéshez és a kutatáshoz, és kiküszöböli a közvetítőket. Emellett a web3 ökoszisztémák számos előnnyel járnak, mint például az adattulajdonlás ellenőrzése, az interakció szabadsága és a jobb biztonság.

A BC.GAME NFT nyereményjátéka

A BC.GAME folyamatosan továbbfejlesztett funkciókat biztosít és nyereményjátékokat szervez. Nemrégiben bejelentette egy ilyen új NFT nyereményjáték elindítását.

Az NFT nyereményjáték jutalmai a következők:

  • Rejtélydoboz (2,5 ETH értékű NFT) 1 nyertes számára
  • Meka #3895 1 nyertes számára
  • Meka #5369 1 nyertes számára

További információk a BC.GAME-ről

A BC.GAME egy közösségi alapú kriptopénz kaszinó, amely forradalmasítja a kaszinóipart és a blokklánc világát azzal, hogy az egyik első kaszinóként támogatja a Lightning Networköt. A 2017-es indulása óta a platform a legjobb online kaszinóélményt nyújtja a játékosoknak.

A BC.GAME az év kriptokaszinója 2022-ben, köszönhetően az iparág számos magas presztízsű díjának. A platform már számos népszerű kriptovaluta mellett fiat fizetéseket is elfogad. Emellett a BC.GAME iparágvezető iGaming megoldásokat kínál a web3 közösségen belül, és támogatja az NFT-ket, mint eszközt a szerencsejátékhoz, feltöltéshez, kifizetéshez, cseréhez és egyéb szolgáltatásokhoz.

A sportfogadás nemrégiben történt beépítése óta a felhasználók már több mint 8000 játékhoz férhetnek hozzá, beleértve a sportjátékokat, nyerőgépeket, élő asztali játékokat, sőt még a jól ismert Bitcoin (BTC) crash játékot is.

A platform új funkciói mellett azoknak, akik még nem ismerik a BC.GAME platformot, tudniuk kell, hogy az számos előnyt kínál az új felhasználók számára. A BC.GAME platformon a felhasználók regisztrálhatnak a weboldalon, és akár 1 BTC-t is szerezhetnek. Emellett a regisztráció után azonnal beválthatnak egy 300%-os befizetési bónuszt. Ez csak néhány a játékosoknak kínált számos előny közül.

Kapcsolat

További információ a BC.GAME hivatalos weboldalán, valamint a közösségi oldalukon, a Twitteren és a Telegramon érhető el.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a szerkesztőség nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, DeFi, NFT, szerencsejáték és token befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***