A BC.GAME kriptokaszinó lett az Argentin Labdarúgó Szövetség szponzora

2022. szeptember 8-án az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) és a BC.GAME, a 2022-es év legjobb kriptokaszinója globális megállapodást írt alá, amely lehetővé teszi mindkét fél számára, hogy bővítse nemzetközi jelenlétét és izgalmas új tevékenységeket fejlesszen, amelyek erősítik a szervezeteket, valamint az ügyfelek és játékosok közösségét.

A BC.GAME az első számú kriptopénz szerencsejáték platformnak a világ minden táján vannak játékosai. A következő hónapokban és a közelgő katari világbajnoki mérkőzések alatt a BC.GAME büszke támogatója lesz az argentin futball-válogatottnak. A legendás argentin játékosok, mint Lionel Messi, Paulo Dybala, Angel Di Maria és még sok mások is kapcsolatban lépnek majd a BC.GAME felhasználóival

Az AFA és a BC.GAME márkák nemzetközi kiterjesztésének célja, hogy új szurkolókat vonzzanak és bevételt generáljanak a legkülönbözőbb területeken; ez az együttműködés több mint egy egyszerű megállapodás. Mindkét vállalat hat hónapos együttműködésre kötelezte el magát, amely alatt együtt fognak dolgozni azon, hogy izgalmas lehetőségeket teremtsenek a játékosok számára.

Chris Butler, a BC.GAME operatív igazgatója (COO) úgy fogalmazott:

“Az Argentin Labdarúgó Szövetség bebizonyította, hogy a világ egyik legintuitívabb szervezete. Mi, a BC.GAME-nél izgatottan tapasztaltuk, hogy számos hosszú távú célunk tökéletesen illeszkedik az AFA azon terveivel, hogy partnerséget alakítson ki a blokkláncipar vezető vállalataival. A jövőre nézve az a célunk, hogy kölcsönösen előnyös bevételi forrásokat vezessünk be, valamint akadálytalan hozzáférést biztosítsunk a játékosok, fogadók és futballrajongók hatalmas közösségéhez, akik gyakran látogatják a BC.GAME kaszinót és a közösségi csatornákat. Amilyen izgalmas ez mindannyiunk számára a BC.GAME-nél, ugyanolyan szerénységgel fogadjuk a lehetőséget.”

Claudio Fabian Tapia, az AFA elnöke szintén elmondta:

“Nagyon örülünk, hogy bemutathatjuk ezt az új megállapodást a BC.GAME-mel. Az AFA-nál mindig keressük a lehetőségeket, hogy a feltörekvő technológiákat kihasználva javítsuk a nemzeti csapat és a liga szurkolóinak élményét. Ez a megállapodás lehetővé teszi számunkra, hogy új digitális termékeket hozzunk létre, és ezáltal új bevételi forrást generáljunk. Üdvözöljük a BC.GAME-et, mint szövetségünk új kereskedelmi partnerét.”

A BC.GAME-RŐL

A BC.GAME egy közösségi alapú kriptokaszinó, amely a legjobb online kaszinóélményt kínálja játékosainknak, amit a platformukon elérhetnek. A 2017-ben indult BC.GAME az első kaszinók között van, amelyek támogatják a Lightning Network-öt – ezzel nemcsak a kaszinóipart, hanem a blokklánc teret is forradalmasítva. A közelmúltban a sportfogadással kiegészülve a felhasználók több mint 10 000 játékot élvezhetnek, beleértve, de nem kizárólagosan a sportfogadásokat, nyerőgépeket, élő asztali játékokat és még a leghíresebb Bitcoin Crash játékot is. 2022-ben a BC.GAME több díjat is nyert az iparágban, így az év első számú kriptokaszinója lett (PR News Wire, 2022). Szinte minden vezető kriptopénzt kínál, és nemrég elindította a fiat pénzek elfogadását is.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***