A befektetők nem győzik vásárolni a Shiba Inu, a Raboo, és a Baby Doge tokeneket

A mémérme szektor lehet az első, ami meglovagolja a bikapiac hatalmas hullámait. A Shiba Inu égetési arányának növelése csökkenti a nyílt piacon elérhető tokenek számát, miközben a Baby Doge Coin megállíthatatlanul tör előre.

A legnagyobb hozamért versenyezve a Raboo forradalmi előértékesítése is ringbe szállt. A tökéletes időzítésnek hála kihasználhatja a bikapiac fellendülését, ezzel gazdagítva a korai befektetőket. Miután több mint 1,2 millió dollárt gyűjtött az ICO során, ez az AI-alapú mém érme a 0,0042 dolláros árával 100-szoros potenciális megtérülést sejtet.

Emelkedik a Shiba Inu égetési aránya, stabilizálódik az ár

A Shiba Inu égetési aránya az elmúlt hetekben megugrott. A 82 millió elégetett SHIB tokennek hál, május elején az árfolyam 4%-os emelkedés tapasztalt. Ez a megnövekedett égetési arány segített a az árfolyam stabilizálódásában, miután az idén elért nyereséget felemésztette a piac áprilisi visszaesése.

Azonban a korai bikapiac kezd eluralkodni a piacon. A Shiba Inu ismét megfordult, és újra 0,000023 dollár fölé emelkedett, ahogy elkezdett közeledni az idén március elején elért 0,00003592 dolláros éves csúcsához.

A bikapiaci hangulatnak és a Shiba Inu égési arányának köszönhetően a szakértők szerint a token az év második felére visszatérhet, és akár új csúcsokat is dönthet.

Egyre nagyobb a Baby Doge Coin közössége

A Baby Doge Coin egy feltörekvő mémcoin, amely a Bitcoin BTC Price BTC Price blokkjutalmak csökkentése után felvirágzott. A Dogecoin nyomdokaiba lépve a Baby Doge Coin középpontjában egy szórakoztató mémközösség építése áll, miközben az állatjólétről is terjeszti az igét.

A teljes mértékben engedélyezett DeFi ökoszisztéma magfarmokkal és egy AI-alapú képgenerátorral rendelkezik. Így nem meglepő, hogy a Baby Doge Coin már több mint 2 milliós támogatói táborral rendelkezik a Twitteren.

Az árfolyama 2024 márciusában több mint 1000%-os növekedést produkált, de azóta, a növekvő közösség ellenére, konszolidálódott. Azonban a bikapiac közeledtével, az év második felében a Baby Doge Coin újra felemelkedhet.

A Raboo növeli a likviditást és a keresletet

A Raboo előértékesítése ideális időben indult, így kihasználhatja a korai bikapiac előnyeit és a befektetők megnövekedett érdeklődését, hogy az 1 millió dolláros mérföldkő fölé emelkedjen.

Az AI technológia, az automatizált mémgenerálás és a SocialFi képesség hihetetlen fúziójának köszönhetően a Raboo a mémcoinok vadonatúj paradigmáját kovácsolja össze. A Shiba Inu és a Baby Doge Coin könnyed projektjével szemben a Raboo felhasználói a platform egyedülálló post-to-earn képességével, ajándéktárgyakkal és más, közösség által vezérelt kezdeményezésekkel monetizálhatják tartalmaikat.

A Raboohoz hasonló előértékesítések ideális lehetőséget jelentenek a hozzáértő befektetők számára. A korai beszállók az érme potenciális berobbanása után ígéretes profitra tehetnek szert. A lelkesebb elemzők szerint az éles megjelenést követően a 100-szoros hozam sem lehetetlen a RABT token számára.

Következtetés

A Baby Doge Coin közössége folyamatosan nő, a Shiba Inu égetési aránya segített az árfolyam stabilizálásban, a Raboo előértékesítése pedig éppen tökéletes időben indult a következő bikapiac előtt. Bár mindegyik projekt varázslatos hangulattal bír, a mindössze 0,0042 dolláros áron beszerezhető Raboo tokenek, és az előttük álló 100-szoros potenciális növekedés kihagyhatatlan ajánlattá teszi az előértékesítést.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez ide kattintva!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***