A binance coin már a 14. legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz

A binance coin (BNB) egyre szilárdabb pozíciókkal rendelkezik a top 20 kriptopénz között és a több mint 2000 listázott kriptopénz közül már a 14. helyet foglalja el. Egy friss Twitter üzenetben ki is hangsúlyozták az eredményt. A BNB aktuális piaci kapitalizációja 1.2 milliárd dollár.

A Binance tőzsde natív coinja a binance coin (BNB) sokoldalú felhasználást kínál a tulajdonosaiknak is. Egyrészt fizetni lehet vele a tranzakciós költségeket, termékékeket lehet vele vásárolni a Binance partneroldalain, ajándék tokenként is funkcionálhat a közösségi média oldalakon.

A Coinmarketcap.com 24 órás kereskedési volumene alapján a Binance folyamatosan a top 5-ben van .

Az összes Binance-el kapcsolatos hírünket itt tudjátok átolvasni.

Eseményekben gazdag éve volt a Binance-nek

Nem unatkozott 2018-ban sem a vezető kriptotőzsde. Az év elején bejelentette, hogy Máltára teszi át a székhelyét, amit a máltai kormány nagyon is pozitívan fogadott és azóta több kriptotőzsde és kriptovállalat is követte a Binance lépését.

A héten jelentette be, hogy 2.5 millió dollárt invesztált egy ausztrál blokklánc vállalatba a TravelbyBitbe. A partnerséggel a Binance segítse a POS-rendszerek elterjedését a repülőtereken és segítségével a kereskedők bitcoinban és más altcoinokban is kérhetik az ellentételezést. A partnerség révén egyben a szállás és repülőfoglalás is lehetővé válik kriptopénzben.

Ez év júniusban a Binance Labs meglépte az első kockázati befektetését is és 12 millió dollárral beszélt a crowdequity platform Republicba. A Republicba a NEO is részvényessé vált. A bejelentés azután jött, hogy a vállalat bejelentette, 1 milliárd dolláros alapot hoz létre a kriptovaluta vállalatok és startupok támogatására.

A tőzsde egy felvásárlást is végrehajtott és megszerezte a Trust Wallet walletet és decentralizált böngészőt. A Trust Wallet arról ismert, hogy zéró személyes adat megadására van szükség használatakor.

A Binance júliusban lett még csak egy éves és ennek alkalmával jótékonysági akcióban is részt vett. A máltai elnökkel közösen létrehozták a Blokklánc jótékonysági Alapítványt. A kezdeményezés célja, hogy a blokklánc segítségével segítsék az elmaradt közösségeket és növeljék az adományozás átláthatóságát. Szintén júliusban a Binance 1 millió dollárt ajánlott fel egy Japánban július 7-én történt esőzés és áradás áldozatainak.

A vállalat eközben 2019 első negyedévében kíván kijönni a decentralizált kriptotőzsdéjével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük