A Bitcoin árfolyama emelkedőben, de ez a 3 érme jobb választás lehet

Úgy látszik a dermesztő kriptotél enyhülni kezdett, és az első kripto-rügyek is megjelentek a blokklánc-fákon. Szakszerűen fogalmazva az elmúlt hetek során közölt amerikai gazdasági adatok alapján arra lehet következtetni, hogy az Amerika jegybank (Fed) következő ülésén a tervezett kamatemelés mértéke lassulni fog. A korábban bejelentett 0.5% helyett valószínűleg 0.25% lesz a kamatemelés mértéke.

Ez egyúttal azt is jelentené, hogy az Amerika gazdasági kiért a recesszióból. A befektetői bizalom növekedésének hatására pedig a Bitcoin árfolyam is elindult felfelé, ami a teljes szektort is magával húzta.

Jelenleg 23 250 dolláron áll a BTC, amihez hasonló árfolyam utoljára 2022 augusztusában volt. Mindössze egy hónap alatt a népszerű kripto értéke 40%-ot emelkedett, és egyelőre úgy néz ki, képes tartani a mostani szintet.

Bár 2022-ben a kriptoszektor rendkívüli mértékben veszített értékéből, hála elsősorban a Terra majd az FTX-botránynak. Ennek ellenére viszont a mostani állapotot látva arra lehet következtetni, hogy a legtöbb befektető továbbra is hisz a blokklánc-technológiákban, mindössze sokan, egy jobb belépési szintet kerestek.

A Bitcoin kétségkívül egy jó befektetést, azonban van több olyan projekt is, amik az előértékesítésnek köszönhetően nincsenek kitéve a szektor szeszélyeinek, ráadásul a lépcsőzetesen emelkedő előértékesítési szakaszok miatt, alacsony kockázat mellett, magas hozamra lehet szert tenni.

Írásunk további részében ezek közül mutatunk be hármat.

Meta Masters Guild (MEMAG)

A Meta Masters Guild (röviden MMG) nem csupán egy újabb play-to-earn (P2E) játék, hanem egy teljes céh (guild). Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az MMG platformján keresztül több, változatos játék is elérhető lesz, melyek mindegyikével a felhasználók profithoz fognak tudni jutni. A fejlesztők belátták, hogy a játékfejlesztést profikra kell bízni, így minden játékot külső cégek fognak létrehozni, az úgynevezett play AND earn filozófia mentén.

A P2E játékok legnagyobb része unalmas, és ismétlődő feladatok elvégzésére kényszeríti a felhasználókat. Ezért a legtöbb játékos hamar faképnél is hagyja az ilyen projekteket.

memag kriptojatek

Az MMG play and earn játékaiban ezzel szemben a hangsúly a játékélményen lesz, tehát a felhasználók soha nem fognak ráunni a különböző kalandokra. Kezdetben három játék lesz elérhető: az autóversenyzős Meta Kart Racers, a körökre osztott fantasy világban játszódó Raid NFT, illetve a kreatív metaverzum játék, a Meta Masters World.  Ezek mindegyikében lehetőség lesz multiplayer, illetve solo játékmódokban, szórakozás mellett profitra is szert tenni.

A Meta Masters legjobb része, hogy az összes játék ingyenesen elérhető lesz iOS és Android eszközökön egyaránt! Ennek ellenére érdemes vásárolni a natív MEMAG tokenekből, hiszen ezeknek a segítségével többek között lehetőség lesz új versenyautókat, pilótákat vagy fantasy fegyvereket vásárolni, amivel a nyerési esélyek is jelentősen javulni fognak.

Annak ellenére, hogy az előértékesítés január elején indult, a fejlesztőknek sikerült több mint 2 millió dollárt gyűjteni, ráadásul hamarosan kezdetét fogja venni az 5. előértékesítési szakasz.

Ha nem akarsz lemaradni, akkor látogass el a projekt hivatalos, magyar nyelvű weboldalára még ma!

MEMAG token vásárlása

Fight Out (FGHT)

A Fight Out egy fantasztikus, move-to-earn (M2E) havi előfizetési rendszerre épülő edzőteremlánc és fitneszalkalmazás lesz, amit a felhasználók FGHT érmékért cserébe tudnak majd igénybe venni. Az alkalmazáson belül elérhetők lesznek különböző sportágak élő, illetve előre felvett tartalmai. Tesztelhetjük erőnlétünket HiiT, jóga, ökölvívás, vagy akár MMA edzéseken is.

Minden sikeres edzés, végrehajtott kihívás vagy verseny után a felhasználók az ökoszisztéma belső digitális fizetőeszközét, a REPS-t kapják jutalmul. A REPS pontokat a Fight Out piacterén keresztül be lehet váltani számos digitális, illetve valós ajándékra.

Amennyiben úgy döntünk, vásárolhatunk belőlük avatárunk számára különböző kozmetikumokat, kérhetünk valódi táplálékkiegészítőt vagy sporteszközöket, sőt a REPS pontokat előfizetésre is lehet majd váltani. Tehát akik igazán keményen edzenek, gyakorlatilag ingyen használhatják majd a Fight Outot.

Több mint egy egyszerű alkalmazás

A fejlesztők elkötelezett hívei a küzdősportoknak. Éppen ezért a profi edzők mellett lehetőség lesz, legendás elitsportolók exkluzív edzésein is részt venni. Ezeket a platform sportnagykövetei fogják megcsinálni, és a fantasztikus edzések mellett megismerhetünk majd recepteket, edzésterveket és pihenési stratégiákat is.

A fejlesztők, a projekt decemberi indulását követő hetekben nyilvánosságra is hozták az első sportnagyköveteik nevét: csatlakozott Talia Santos és Amanda Ribas MMA harcosok, Savannah Marshall profi ökölvívó, továbbá a népszerű fitnesz influenszer, Tremayne Dortch.

A digitális edzéseken kívül, az előfizetők számára lehetőség lesz részt venni valódi edzéseken is. A fejlesztők úgy tervezik, hogy kezdetben összesen 20 edzőtermet fognak megnyitni, amiből az első várhatóan már 2023 végén megnyitja kapuit.

fightout mobil app edzesprogramok

Ezekben nem csupán magasabb REPS pontokért lehet majd edzéseket elvégezni, hanem igénybe lehet majd venni az egészségbárt, a közösségi tereket és ha szerencsénk van, találkozhatunk a sportnagykövetekkel is.

Ráadásul akik kellően nagy összegben fektetnek be, azok akár 50% extra FGHT érméhez is hozzá fognak tudni jutni. A maximális összeget azok szerezhetik meg, akik legalább 50 000 dollár értékben vásárolnak tokeneket, illetve azokat legalább 2 évre le is köti.

Akik így tesznek nem csupán ajándékérméket kapnak, hanem élethosszig tartó tagságot is nyernek és akár a többnapos edzőtáborokban is részt vehetnek. Az érmék szélsebesen fogynak. Egy hónap alatt a teljes befolyt összeg meghaladja 3.6 millió dollárt, így aki csatlakozni szeretne, annak nem érdemes túl sokat várnia.

Ha szeretnél vásárolni az FGHT érmékből, vagy többet megtudni a projektről, látogass el a Fight Out magyar nyelven is elérhető weboldalára, még ma!

FGHT token vásárlása

C+Charge (CCHG)

A C+Charge fejlesztőinek célja, hogy blokklánc-technológia segítségével forradalmasítsák az elektromos járművek (EV) töltését.

A csapat által megálmodott ökoszisztéma szívében az ERC-20 szabványt használó, CCHG token áll, ami a fizetőeszköz szerepét tölti be. Használatával a C+Charge saját, illetve a partner-töltőállomásokon, mobileszköz használatával, másodpercek alatt elvégezhető lesz a fizetés.

Ennek a rendszernek köszönhetően nem lesz szükség költséges kártyaolvasó terminál üzemeltetésére, amivel az állomás fenntartási költsége is jelentősen csökkenni fog.

A fejlesztők célja, hogy egy globális töltőállomás-rendszert hozzanak létre, így az EV-tulajdonosok bárhol is legyenek, egyszerűen tudják majd igénybe venni a C+Charge szolgáltatásait.

c charge token fooldal

A mobilalkalmazás segítségével nem kizárólag a fizetéseket lehet majd elvégezni. Lehetőség lesz megnézni, hol található a legközelebbi töltőállomás, ellenőrizhetjük a várakozási időt és megtudhatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a töltés.

A C+Charge rendszerében a legjobb, hogy a töltések mellé a felhasználók karbonkrediteket kapnak Goodness Native Token (GNT) formájában. Ezáltal pedig folyamatosan profithoz lehet jutni a használattal, hiszen a GNT-ket, később el lehet adni.

Jelenleg a projekt az első előértékesítési szakaszánál tart, és az érméket mindössze 0.013 dollárért lehet megvásárolni. A gyűjtés végére az érméket már 0.0235 dolláros áron lesznek elérhetők, vagyis aki még most csatlakozik a befektetők közé, annak jelentős profit ütheti a markát.

A vásárlás elvégezhető ETH vagy USDT, illetve bank- vagy hitelkártya használatával Transakon keresztül. Mivel nincs minimális vásárlási limit, így akár már néhány dollárral is beszállhatunk, támogatva ezzel egy igazán jó, zöld ügyet.

Ha szeretnél csatlakozni, nincs más dolgod csak ellátogatni a C+Charge weboldalára, és vásárolni a CCHG érmékből.

Légy te is részese az egyik legizgalmasabb zöld projektnek 2023-ban!

CCHG token vásárlása