A bitcoin és az ethereum mellett a RenQ is nagy hullámokat vethet

Lehet, hogy a bitcoin és az ethereum a legnagyobb kriptovaluták, de egy új szereplő nagy hullámokat vethet a piacon.

A RenQ Finance (RENQ) már az előértékesítés korai szakaszában felkeltette a befektetők figyelmét, és az árfolyam az előrejelzések szerint az egekbe szökhet.

Míg a bitcoin és az ethereum 2023 első negyedévében némi nyereségre tehetnek szert, addig a RenQ Finance növekedési potenciálja még ennél is ígéretesebb. Az úttörő DeFi megoldással a RenQ Finance forradalmasítani fogja a befektetők tőkéhez való hozzáférését és annak felhasználását.

Bitcoin (BTC)

A bitcoin (BTC) egy olyan digitális valuta, amely decentralizált hálózaton működik, lehetővé téve a biztonságos és átlátható tranzakciókat központi hatóság nélkül. A BTC 2023. február elején elérte a 24 157,88 dolláros csúcsot, ami jelentős fellendülés a 2023. januári 16 585,05 dolláros árfolyamhoz képest.

A kriptopénz bikafutása azonban rövid volt, mivel a BTC azóta 21.783,95 dollárra esett vissza, ami 4,31%-os esést tükröz egyetlen éjszaka alatt, 7 nap alatt pedig 7,49%-os csökkenést. A közelmúltbeli áresés ellenére a bitcoin piaci kapitalizációja továbbra is magas, 419 milliárd dollár, a 24 órás kereskedési volumen pedig 31 milliárd dollár, ami rávilágít a befektetők és kereskedők körében továbbra is nagy népszerűségére.

Mivel a BTC folyamatosan fejlődik és egyre inkább elterjed, továbbra is a kriptopénzek piacának kiemelkedő szereplője marad.

>>>>> RENQ TOKENEK VÁSÁRLÁSA ITT <<<<<

Ethereum (ETH)

Az ethereum (ETH) egy decentralizált blokklánc platform, amely lehetővé teszi az okosszerződések és decentralizált alkalmazások fejlesztését. A bitcoinhoz hasonlóan az ETH is árfolyamcsökkenést szenvedett el a februári bikapiac után. A 2023-as év elején az ETH a 2022-es év novemberi medvepiaci árfolyamát követően 1196,71 dollárról indult, majd február elején 1700 dollár felé emelkedett. Azonban megfordította az irányt, és a cikk írásakor 1.538,43 dollárra esett vissza, megtörve ezzel a három hetes emelkedő trendet.

Mindazonáltal a közelmúltbeli áresés ellenére az ethereum továbbra is jelentős szereplője a kriptopénzpiacnak, 188 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával és 9,9 milliárd dolláros 24 órás kereskedési volumenével. Az okosszerződések és decentralizált alkalmazások megkönnyítésére való képessége megszilárdította a fejlesztők és a vállalkozások vezető platformjaként betöltött pozícióját. Az Ethereum folyamatos fejlődése és elterjedése várhatóan a jövőben is a növekedését fogja elősegíteni, megszilárdítva ezzel a kriptopénzek egyik főszereplőjének pozícióját.

>>>>> RENQ TOKENEK VÁSÁRLÁSA ITT <<<<<

RenQ Finance ($RENQ)

A RenQ Finance egy ígéretes projekt, amelynek célja az, hogy a DeFi világában egy ún. egyablakos megoldást nyújtson a kereskedők számára. A platform terve, hogy összekapcsolja az összes elszigetelt blokkláncot, és létrehozzon egy láncok közötti eszközcsere-hálózatot, biztosítva a DeFi ökoszisztéma számára az összes szükséges mögöttes támogatást. A RENQ csapata elkötelezett amellett, hogy átfogó megoldást biztosítson a felhasználóknak, olyan platformot kínálva nekik, amely rendelkezik a centralizált tőzsde előnyeivel és még annál többel is.

A RenQ Finance nemrégiben indította el előértékesítését, lehetőséget biztosítva a befektetőknek, hogy már az első szinten beszálljanak. Azok a befektetők, akik kihasználják az alacsony, mindössze 0,02 dolláros előértékesítési árat, jelentős nyereségre számíthatnak. Az előértékesítés végére az árfolyam az előrejelzések szerint 0,055 dollárra emelkedik, ami 175%-os nyereséget jelent.
Az előértékesítés nyolc szakaszban zajlik majd le, a RENQ tokenek ára pedig az egyes szakaszok hard capjének elérése után emelkedik. A RenQ Finance izgalmas projekt-ütemterve – amely az alapvető szolgáltatások tesztnetre történő bevezetésével és számos lényeges funkcióval, például a láncok közötti csereprotokollal és a tőkeáttételes tokenekkel társul – a RENQ-t ígéretes befektetési lehetőséggé teszi.

>>>>> RENQ TOKENEK VÁSÁRLÁSA ITT <<<<<

A statisztikák szerint a három kriptovaluta mindegyike rendelkezik azzal a potenciállal, hogy 2023-ra 50-szeres nyereséget érjen el, bár több is olyan piaci erőkre és fejlesztésekre van utalva, amelyek megragadják a befektetők fantáziáját. A RenQ Finance innovatív funkcióival és izgalmas ütemtervével várhatóan jelentős értéknövekedést érhet el 2023 folyamán, potenciálisan 8000%-os hozammal akár az egekbe szökhet. A RenQ Finance előértékesítésében részt vevő befektetők jelentős bevételhez juthatnak a projekt növekedéséből.

Összefoglalva, a RenQ Finance egy feltörekvő versenyző a digitális valuták piacán, amely átfogó megoldást kínál a kereskedők számára, mely jelentős hozamot biztosíthat. A RenQ Finance előértékesítése lehetőséget nyújt a befektetőknek, hogy alacsony áron vegyenek részt a projekt növekedésében, és 2023-ban jelentős nyereséget érjenek el.

Kattints ide RenQ Finance token vásárlásához.

Honlap: https://renq.io/
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/renqfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***