A Bitcoin felezés hatása még nem mutatkozott meg az árban – A Pepe és egy új felkapott mémérme letaszíthatja a Shiba Inu-t

A Bitcoin felezés körüli felhajtás talán már mögöttünk van, de a kriptokereskedő Rekt Capital szerint az esemény hatásai még nem jelentek meg az árfolyamban. Rekt Capital szerint a BTC 150 nappal a felezési események után indul parabolikus emelkedésbe.

Eközben a top elemzők azonosították a legjobb mémérméket, amelyeket érdemes megvásárolni, ahogy újabb bika piac felé közeledünk. Hsaka szerint a népszerű Pepe felülmúlja majd a Shiba Inu-t. Emellett a KangaMoon-t jelölték meg a 2024-es bika piac nyerteseinek egyikeként.

A Bitcoin (BTC) felezés hatása még nem jelent meg – Rekt Capital

Öt héttel a Bitcoin felezési esemény után a népszerű – Rekt Capital álnév alatt tevékenykedő – kriptoelemző kulcsfontosságú információkat osztott meg. Rekt Capital szerint a történelmi adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin ára 150 napig konszolidálódik minden felezés után. Ez azt jelenti, hogy bár a BTC új csúcsot állított fel, a felezés hatásai még nem jelentek meg az árfolyamban.

Továbbá elmagyarázta, hogy a kitörési fázis a konszolidáció után következik be, és jellemzően több hónapig tart. Mivel a Bitcoin jelenleg újra felhalmozási fázisban van, egy árfolyam kitörés hamarosan várható. Bár továbbra is a Bitcoin-t tartja a legjobb kriptovalutának a vásárlásra, Rekt Capital szerint a BTC nem fog 400 ezer dollár fölé emelkedni ebben a bika ciklusban.

A Pepe (PEPE) felülmúlja a Shiba Inu-t ebben a bika piacban

2024-ben a Pepe (PEPE) kiemelkedő teljesítményt nyújtott a mémérmék között. A Pepe érme ára több mint 1000%-kal emelkedett, több történelmi csúcsot is beállítva 2024-ben. Az elemző, Hsaka szerint a Pepe, a béka témájú mémérme továbbra is növekedni fog, és piaci értékével letaszítja a trónról riválisát, a Shiba Inu-t.

Hsaka előrejelzése szerint a Pepe érme piaci értéke hozzávetőlegesen 7 milliárd dollárról több mint 15 milliárd dollárra emelkedhet, jelentősen felülmúlva a Shiba Inu-t. Azonban nem ő az egyetlen elemző, aki a Pepe-t tartja a legjobb kriptovalutának a vásárlásra. Crypto Kaleo is azt mondta, hogy a Pepe hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik ezalatt a bikapiac alatt.

A KangaMoon (KANG) felülmúlhatja a mémérme piacot 2024-ben

Bár az elmúlt hónapokban a Pepe volt a mémérme piac sztárja, az elemzők a KangaMoon-t (KANG) választották a 2024-es bika piac vezetőjének. A KANG, amely 2024-ben már 400%-kal emelkedett, várhatóan 0,025 dollárról évi csúcsot ér el 1 és 2 dollár között. Az elemzők azért ilyen optimisták a KangaMoon-nal kapcsolatban, mert új színt hoz a mémérme térbe.

A Pepe-vel ellentétben, amelynek fő fegyvere a felhajtás, a KangaMoon egy hasznossággal teli ökoszisztémát épít. A KangaMoon ökoszisztémája játékokat kínál, ahol a játékosok összeállítják bajnok avatárjaikat, hogy versenyezzenek másokkal. Számos verseny és esemény van, amelyek mind lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy KANG tokeneket nyerjenek.

A KangaMoon egy innovatív protokollt, a Social-Fi-t is alkalmazza, hogy növelje az ökoszisztéma aktivitását. A Social-Fi-t úgy tervezték, hogy jutalmazza a KangaMoon felhasználókat a projekt iránti hozzájárulásuk, aktivitásuk és elkötelezettségük alapján a közösségi média platformokon. A legaktívabb felhasználók kapják a legnagyobb jutalmakat KANG tokenek formájában.

A KangaMoon valami újat hozott a mémérmék világába, így rengeteg figyelmet vonzott, és az előértékesítés során több mint 7,2 millió dollárt gyűjtött össze. Natív tokenje, a KANG, már felkerült a CoinGecko és a CoinMarketCap listájára is. Az indulás előtt a vezető tőzsde, a BitMart is bejelentette, hogy támogatja a KANG-t, ami tovább fokozza a projekt iránti izgalmat.

Összegzés

A történelmi trendek alapján a Bitcoin az elkövetkező hónapokban jelentős bikapiacra számíthat, ami új csúcsokat hozhat a kriptopiacon. Eközben a Pepe és a KANG a legjobb mémérmék közé tartoznak, de a KangaMoon által létrehozott ökoszisztéma különösen vonzóvá teszi ezt a projektet, különösen a bikapiac magasabb célkitűzései mellett.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/
Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***