A Bitcoin felezésből a Fezoo is profitál

A piac arra számít, hogy a Bitcoin felezés után számos kriptovaluta élete megváltozik. A közelmúltbeli árfolyamzuhanások miatt a befektetők olyan projekteket keresnek a piacon, amelyek potenciális hozamot biztosíthatnak. Több Solana tulajdonos éppen ezért a Fezoo előértékesítése felé veszi az irányt. Az akár 20-szoros hozam, valamint a platform által kínált előnyök miatt sokat várnak ettől a projekttől.

A BTC árfolyama 65 000 dollár körül ingadozik

A BTC piaci kapitalizációja 2%-kal emelkedett, a kereskedési volumen az elmúlt 24 órában több mint 25%-kal csökkent, az elmúlt hét napban az árfolyam 1,9%-os emelkedést mutatott.

A körülbelül négyévente előforduló Bitcoin felezés után most ismét lecsökkent a bányászok jutalma, blokkonként 6,25 BTC-ről 3,125 BTC-re. Ennek eredményeképpen a szakértők arra számítanak, hogy a BTC ára emelkedni fog, és más valuták is követni fogják ezt az emelkedő tendenciát.

Az elemzők 600 dolláros SOL-t jósolnak

A Solana ára az elmúlt egy évben több mint 500%-kal megugrott, és a Solanával interakcióban lévő Phantom tárca felhasználóinak száma több mint háromszorosára nőtt. Az elmúlt hetekben azonban az kriptovaluta visszaesést tapasztalt a geopolitikai események és egyéb külső hatások következtében.

A token jelenlegi ára valamivel 150 dollár felett van, ami közel 15%-kal kevesebb, mint az egy hónappal ezelőtti értéke. Emellett a piaci kapitalizáció 63,43 billió dollárra esett vissza, a kereskedési volumen pedig az elmúlt 24 órában majdnem a felére csökkent. A várakozások azonban pozitívak. Sok elemző jelentős, akár 450%-os emelkedést jósol a következő hónapokra.

Fezoo: A 20-szoros hozam csak egy a projekt előnyei közül

Az utóbbi időben visszatérő téma a piac nagy szereplői között nem más, mint a Fezoo növekedése. A 20x-os potenciális megtérülés csak egy a platform számos előnye közül. A kereskedők számára a teljes adatvédelem továbbra is kecsegtető. A platform intuitív elrendezéssel, gyors betöltéssel és változatos kereskedési funkciókkal is rendelkezik.

Az előértékesítés első szakaszában a token 0,013 dolláron kereskedik. A Fezoo tőzsdén történő kereskedésből származó díjak felét a befektetők között osztják szét. Vagyis az előértékesítésben vásárolt tokenek számával egyenesen arányos a passzív jövedelemforrás is.

A jutalmazási program is a legaktívabb felhasználók javát hivatott szolgálni. A kereskedési díjak több mint felével ezen kereskedőket jutalmazzák. Továbbá a VIP program készpénz-visszatérítési jutalmakat kínál. Mindez a Fezoot a kriptopiac középpontjába helyezi, amely már most izgatottan várja a következő hónapokat.

A Fezoo Coin (FEZ) előértékesítéséről további részleteket a projekt webhelyén olvashatsz.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***