A Bitcoin Minetrix elindult az Uniswapon, és 10%-os token égetést jelentett be – A $BTCMTX árfolyama kilőhet

A forradalmi felhő alapú BTC bányász token, a Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) tegnap elindult a decentralizált tőzsdéken, miután rendkívül sikeres, 14 millió dolláros előértékesítést zárt. Annak fényében, hogy nemrégiben token égetést és esetleges visszavásárlást is bejelentett a csapat, arra számítunk, hogy az érme ára emelkedni fog.

Tegnap délután a Bitcoin Minetrix csapata bejelentette, hogy 400 000 000 tokent éget el, a 4 milliárd darabos teljes kínálat 10%-át.

Az égetés a mai napon (május 1-jén, szerdán), UTC szerint 8 órakor megtörtént. A közösség szerint ezt egy visszavásárlási kampány követheti, amely feljebb tornázná az árat. Habár egyelőre nincs információ visszavásárlási kampányról, a token tulajdonosai örömmel fogadnak minden olyan kezdeményezést, amely támogatja az árfolyam emelkedését.

A közösség úgy gondolja, hogy a tegnapi bejelentés előfutára lehet egy meghatározott időtartamig tartó, esetleg havi rendszerességű token égetésnek.

A $BTCMTX ára az előértékesítésben 0,011 USD volt, a token most viszont kedvezményes áron kereskedik. A befektetők egy része ugyanis kivette a profitot a csapat szerint „indokolatlan FUD” (FUD = fear/félelem, uncertainty/bizonytalanság, doubt/kétely) hatására. Az árcsökkenés mögött azonban feltehetőleg a Bitcoin árfolyamának előre nem látható esése áll.

A BTC árfolyama tegnap 2,5%-ot esett, kicsivel 61 000 dollár fölött mozgott. A kezdeti kiugrás után a $BTCMTX árfolyam megszenvedte az előértékesítésben vásárlók eladási nyomását.

Bitcoin Minetrix chart

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

A likviditás 11 hónapra zárolva, a letétbe helyezett tokenek száma 803 milliónál jár, a kínálati sokk pedig várhatóan emeli az árakat

Az Uniswap decentralizált tőzsde V3 készletében eddig 887 000 dollár értékben, 11 hónapos időtartamra helyeztek letétbe $BTCMTX érméket. Ez további védelmet biztosít a piac szereplőinek, akik most megbizonyosodhattak arról, hogy a csapat elkötelezett a hosszú távú növekedés mellett.

Ezek alapján a 4 milliárd tokenből álló teljes készlet közel negyede letétben marad, ami tovább csillapítja a lefelé tartó mozgást. A letétbe helyezett tokenekért járó éves jutalom nagyjából 52%.

A BTCMTX token a cikk írásának idején 0,0071 dollárért kereskedik, és elkezd küszöböt építeni, ami feltehetően vonzza majd a vásárlókat, ahogy egyre több befektető szeme elé kerül a projekt.

A felezésnek várhatóan szerepe lesz a kínálati sokk kialakulásában, ami emelni fogja a Bitcoin árakat. A Bitcoinnal kapcsolatos érmék, mint amilyen a $BTCMTX is, várhatóan nőni fognak, mivel a BTC bányászat erősen kapcsolódik a témához.

Ütemterv hírek, a felhő alapú bányász partnerekkel kapcsolatos bejelentéseket is beleértve

A BTCMTX csapat szóvivője elmondta, hogy most, hogy befejeződött az előértékesítés, a platform elkezd építkezni.

Az előértékesítés tavaly szeptemberben indult, így – ahogy a korai szakaszban lévő kripto fejlesztések esetében gyakran előfordul – még frissítés alatt van az ütemterv. Az új ütemterv részletei még nem nyilvánosak. A befektetők  azonban különösen nagy érdeklődést mutatnak a felhő alapú bányász partnerekkel kapcsolatos részletek iránt.

A múlt héten felére csökkent a Bitcoin bányászatért járó jutalmak mértéke, aminek fényében felértékelődött a hatékonyság és a befektetett tőke jelentősége, ez pedig fokozza a versenyt a bányászok között. Ez mindenképpen kedvező hír a Bitcoin Minetrix szempontjából, mivel versenyképes partnerek tucatjai közül válogathat.

A felhő alapú bányász üzletág tokenizálása kiemelkedő előnyöket kínál a hasonló versenytársakkal szemben, például kiküszöbölhető a csalás és átláthatóvá válnak a bányászati szerződések. A BTCMTX stake-to-mine megközelítése értelmében a token tulajdonosok saját belátásuk szerint szabályozhatják, hogy mikor és mennyit bányásznak. Egyszerűen letétbe helyezhetik tokenjeiket, és felhő alapú bányászati krediteket igényelhetnek, akkora mértékben, amekkora hányadot képviselnek a lekötött tokenekből.

A piacon nincs másik olyan érme, mint a Bitcoin Minetrix, éppen ezért sikerült ekkora befektetést összegyűjtenie. Sok vásárló számára kétségtelenül üdítő élmény volt, hogy egy olyan projektet támogathatott, amely nem egy értéktelen, könnyen hozzáférhető mém érmével rukkolt elő, hanem sziklaszilárd felhasználási esetet kínál.

A BTCMTX stake-to-mine protokollja passzív bevételt kínál, és lehetőséget biztosít a jelentős hozamokra is. Azok a befektetők, akik közép- és hosszútávon türelmesen várnak, potenciálisan sokszoros ROI-t érhetnek el.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**