A BlastUP előértékesítése hamarosan véget ér, utolsó esély a $BLP tokenek kedvezményes megvásárlására

Az utóbbi időben sokat hallani a Blast új Launchpadjéről, a BlastUP-ról. A szélesebb kriptoközösség figyelmét váltotta ki azzal az ígéretes tervvel, hogy átformálja a dAppok indításának módját, megkönnyítve ezzel a kriptó alapú startupok sikerre vitelét.

A BlastUP előértékesítése gyors ütemben zajlik, a tíz szakaszból már a hatodik közeledik a végéhez. Május végéig – amikor is az előértékesítés lezárul – már csak néhány hét van hátra. A $BLP token jelenlegi ára 0,06 dollár, de ez az ár a hatodik szakasz befejezésével – ami bármikor megtörténhet – 8%-kal növekedhet. Azoknak, akik a lehető legkedvezőbb feltételekkel szeretnének beszállni a projektre, érdemes sietniük.

BlastUP token

Utolsó perces lehetőség – Szerezd meg a $BLP tokent most, mielőtt az ára emelkedik!

Mi az a BLP Token és Miért Érdemes Megvásárolni?

A BLP token a pénzügyi tranzakciók alapköve a BlastUP-on, miközben a staking mechanizmusokon keresztül növeli a felhasználói elkötelezettséget. Ez a token lehetővé teszi a seed stakinget, amely során a token tulajdonosok kamatot gyűjthetnek és kizárólagos hűségjutalmakban részesülhetnek az elsődleges DEX kibocsátások alkalmával (IDOk). Ezenkívül a $BLP birtokosai részesülnek a platformon indított projektek tokeneladásaiból, ösztönözve őket az aktív részvételre a növekedésben.

A BLP token kulcsfontosságú előnyei:

    • Hozzáférés különböző szintű IDO indításokhoz a BlastUP-on.
    • Lehetőség a BlastUP tokenek zárolására jutalmakért.
    • Visszavásárlási mechanizmus a BlastUP tokenek értékének támogatására.

BlastUP előértékesítés

Élénk közösség és jutalmazó élmény

A BlastUP platformot februárban indították el, és máris sikerült erős közösséget építeni. Jelen van a népszerű közösségi hálózatokon, mint az X, Telegram és Discord. A platform aktívan vonja be felhasználóit, rendszeresen rendez versenyeket és ösztönző kampányokat, jutalmazva a legaktívabb tagokat. Különösen népszerű lett a Blastbox kampány a Blastupper-ek körében. Ezek a lootboxok értékes nyereményeket tartalmaznak, többek között:

  • Ritka NFT-k
  • Pénzbeli jutalmak USDB vagy ETH formájában
  • Booster pontok

A Blastboxokat hetente sorsolják ki, a nyerteseket véletlenszerűen választják ki a jogosult résztvevők közül.

token előértékesítés

Csatlakozz a BlastUP növekvő közösségéhez

A BlastUP bizonyította hatékonyságát az első projekt indításokkal

A BlastUP már igazolta a hatékonyságát mint launchpad a kriptovaluta-alapú startupok számára, sikeresen elindítva az első projektjét, a CYBRO-t a BlastUP Appon keresztül. Ez az esemény különösen jelentős, mivel még az előértékesítési fázisban történt, lényegében egy alfa kiadást végrehajtva a CYBRO számára.

A BlastUP hamarosan elindítja a Petobots projektet, – egy GameFi játékot – ahol a játékosok robot háziállatokat gyűjthetnek és harcba küldhetik őket NFT-k segítségével. A platformon különféle játékok lesznek kipróbálhatók fogadási lehetőségekkel és demó módokkal. A Petobots privát eladása kizárólag azok számára lesz hozzáférhető, akik jogosultak IDO indításokra és rendelkeznek $BLP tokennel.

BlastUP előértékesítés

A CYBRO és a Petobots sikeres bevezetése valós körülmények közötti tesztként szolgált a BlastUP platform kezdeti működésének felmérésére, és előkészítette a teret a nagy várakozással övezett hivatalos indításra.

Felsőfokú biztonság és közösségi bizalom

A biztonság és az átláthatóság a BlastUP működésének középpontjában áll, hangsúlyozva a platform elkötelezettségét a felhasználói bizalom iránt. A BlastUP sikeresen teljesítette a vezető audit cégek, többek között a CertiK és az Assure Defi által végzett szigorú megfelelőségi ellenőrzéseket, ezzel tovább erősítve a platform hitelességét.

Ráadásul a BlastUP kiváló, 87,40/100 pontot ért el a CertiK biztonsági értékelésén. A Pre-Launch Biztonsági Ranglistán a 12. helyezést szerezte meg, ami megerősíti a platform megbízható biztonsági intézkedéseit.

token előértékesítés

A BlastUP közösség tagjaitól származó pozitív hozzászólások és vélemények a közösségi hálózatokon szintén sokat elárulnak a platform hitelességéről és megbízhatóságáról.

Startupok indításának fejlesztése AI és Web3 integrációval

Ahogy a BlastUP fejlődik, célja, hogy forradalmasítsa a startupok elindításának módját a Blast hálózaton az AI és a Web3 technológiák bevonásával. A 2026-ig terjedő stratégiai terv ambiciózus kezdeményezéseket tartalmaz, mint például egy AI-al támogatott IDO szűrő és speciális AI eszközök fejlesztése a startup csapatok számára. Ez az elkötelezettség kiemeli a BlastUP szándékát, hogy fejlessze az ökoszisztémáját és vezető szerepet töltsön be a blokklánc-innováció terén.

Záró gondolatok

A BlastUP gyorsan előtérbe kerül a kriptovaluta launchpadek között, köszönhetően az AI és a Web3 technológiák integrálásának, valamint a biztonsági és közösségi elkötelezettségének. A $BLP token előértékesítése kiváló lehetőséget kínál, hogy részt vegyünk ebben az ígéretes vállalkozásban. Ahogy az előértékesítés véget ér, sürgetjük a befektetőket, hogy mihamarabb vásároljanak $BLP tokent, hogy részesedjenek a BlastUP és jövőbeli projektjeinek sikeréből.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***