A ChatGPT és a Google Bard árfolyam-előrejelzései a Shiba Inu és a Tradecurve tokenjeiről

Kreatív módon használják ki a mai legfejlettebb nyelvi modelleket a kereskedők és befektetkők. Az egyes kriptovaluták jövőbeli értékének megjósolására újabban a ChatGPT-t és a Google Bard-ot vették igénybe.

Mindkét AI chatbot véleményét kikérték a Shiba Inu és a Tradecurve árfolyamának jövőjéről. Mind az Alphabet Google Bard-ja, mind az AI világba elsőként berobbanó ChatGPT egyetértett abban, hogy a kriptovaluták jövőbeni értéke ugyan bizonytalan, de nyomós okunk van elhinni, hogy a két eszköz értéke a jövőben növekedni fog.

>>>VÁSÁROLJ TCRV TOKENEKET MOST<<

Előrejelzések a Shiba Inu árfolyamának jövőjére nézve

A népszerű mémcoin jövőjét illetően a két megkérdezett AI chatbot valamelyest eltérő válaszokkal tért vissza. A ChatGPT megjegyezte, hogy a SHIB jövője bizonytalan, és hogy mielőtt az értéke megnövekedhetne, előbb le kell küzdenie bizonyos kihívásokat, például a széles körű elfogadottságot. Azt is megjósolta, hogy a Shiba Inu 2023 végére 0,000025 dollárra emelkedhet, ami 182,49%-os növekedést jelentene.

A Google Bard az árfolyamot illetően pozitívabb előrejelzésekkel szolgált. A Shiba Inu jövőbeni értékét 2023 végére a 0,000030 dollárra jósolta, ami 238,98%-os növekedést jelentene a mémcoin számára. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a válaszok csupán feltételezések, és a SHIB tényleges értéke sokkal magasabb vagy sokkal alacsonyabb is lehet. 2023. Június 2-án a Shiba Inu árfolyama 0,0000085 dollár, ami az elmúlt 24 órában 0,22%-os emelkedést jelent.

Tradecurve

A ChatGPT és Google Bard Tradecurve-re vonatkozó előrejelzései

Az AI eszközöket arra is megkértük, hogy elemezzék a Tradecurve hibrid tőzsdét és annak natív tokenjét, a TCRV-t. A ChatGPT előrejelzését azzal kezdte, hogy a token értékét nagyban befolyásolja a kriptopénzpiac általános teljesítménye. Arról is említést tett, hogy a TCRV jövőjét illetően az fog döntő szerepet játszani, hogy a vállalkozások és az ügyfelek elfogadják-e a tokent, mint fizetőeszközt.

A másik válaszadó, a Google Bard arról írt, hogy a TCRV új funkcióinak és alkalmazásainak fejlesztése hogyan teheti hasznosabbá a tokent és hogyan vezethet ez később az értékének növekedéséhez.

A Google Bard külön megjegyezte, hogy a Tradecurve “rendelkezik azzal a potenciállal, hogy a kriptopénzpiac egyik főszereplőjévé váljon”. 2023. június 2-án a Tradecurve natív tokenje, a TCRV 0,015 dolláron kereskedik. A projekt az előértékesítés 3. szakaszában van, ahol már több mint 5.987.023 darabot értékesítettek, és a következő árfolyamemelés 0,018 dolláron lesz.

A Tradecurve csapata magas, 500:1-től kezdődő tőkeáttételt, VIP számla rendszert, negatív egyenleg védelmet, kereskedési akadémiát kínál, és emelllett Proof of Reserves (PoR) rendszert vezetett be.

A platform használatával minden felhasználó hozzáférhet az AI-alapú algoritmikus kereskedéshez, és ehhez KYC-eljárást sem kell végezniük. A két AI-eszköz kombinált adatai és a Tradecurve bevezetésre kerülő funkcióinak alapján a tokenre vonatkozó előrejelzés az, hogy elindulásával az értéke akár 100-szorosára nőhet.

További információkért a TCRV érmék előértékesítése kapcsán kattints az alábbi linkekre:

Weboldal: https://tradecurve.io/

Előértékesítés: https://app.tradecurve.io/sign-up

Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp

Telegram: https://t.me/tradecurve_official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***