A ChatGPT ránézett a Shiba Inu árára, és kikerekedett a szeme 

A Shiba Inu (SHIB) tulajdonosaira az utóbbi hetekben jócskán rájár a rúd: a token árfolyama a decemberi magaslatokhoz viszonyítva 20%-kal esett.

Munkára fogtuk hát a ChatGPT AI modelljét, hogy elemeztessük vele a közelmúltbeli árfolyammozgást: arra jutott, hogy a SHIB előtt 2024-ben jelentős emelkedés áll.

A ChatGPT megemlített egy új előértékesítési tokent, a Sponge V2-t (SPONGEV2) is, mely hamarosan megjelenik az Uniswapon, és robbanásszerű sikert jósol neki.

A Shiba Inu ára a medvés feltételek miatt egyre csak esik

A cikk írásakor a SHIB medvés árfolyammozgást követve 0,0000092 dolláron kereskedik.

Ha pedig egy pillantást vetünk a SHIB napi árfolyamgrafikonjára, akkor azt látjuk, hogy az érme az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) alá zuhant, tehát a középtávú trend lefelé tendál.

 Forrás: TradingView

Ráadásul a SHIB árfolyama a 4 órás időkeretben alacsonyabb csúcsokat és mélypontokat alakít, ami szintén a csökkenő tendencia jele.

A medvés technikai jellemzők természetesen kihatottak a SHIB napi spot kereskedési volumenére is, ami 142 millió dollárra esett vissza. Piaci kapitalizáció, azaz befektetői érdeklődés alapján a SHIB-nek neves szomszédai vannak: egyrészt jócskán megelőzi a Dogecoin (DOGE) mém érme, utána pedig a Bonk (BONK) kullog.

Forrás: CoinMarketCap

Bár a Shiba Inu fejlesztői próbálták az érme égetési sebességének növelésével feltornászni annak árfolyamát, sajnos nem bizonyult elégségesnek.

A SHIB most több mint 89%-kal csúszott el az eddigi árfolyam maximumához képest, és ha a jelenlegi körülmények nem változnak, vajmi kevés esély van rá, hogy valaha is eléri ezt a mesés, 0.00008845 dolláros szintet.

A ChatGPT a csökkenő trend ellenére is pozitív prognózist ad

A Shiba Inu jelenlegi helyzete ugyan dúskál a kihívásokban, mégis, a ChatGPT mesterséges intelligenciamodell optimista jóslatokba bocsátkozik a token 2024-es kilátásairól.

Szóval a ChatGPT szerint ugyan a technikai mutatók borúsra festették az érme egét, mégis jól helyezkedik ahhoz, hogy egy lehetséges bikafutam következő nyertesei közé sorolhassuk.

Mivel a SHIB egy úgynevezett közösségi mém érme, ha elkapja a pozitív kriptohangulat fonalát, jelentős mértékben emelkedhet.

A ChatGPT azért gondolja úgy, hogy a SHIB nyerő helyzetben van, mert segíti egy nyerő hármas csillagállás: a javuló makrokörnyezet, a frissülő vírusos lendület, ráadásul a projektfejlesztések is számottevőek.

chatgpt-shib

Forrás: ChatGPT

Ha a projekt fejlesztőcsapata képes még jobban gyarapítani a Shibarium közönségét, akkor az további új érdeklődőket és befektetéseket vonzhat.

Ha pedig megvalósulnak a bullish tényezők, akkor a ChatGPT árfolyam-előrejelzése alapján a SHIB 2024-ben 0,000015 és 0,000025 dollár között tartózkodhat. Ez a jelenlegi szintekhez képest jókora rallit eredményezhet.

Szóval hiába vannak a szemünk előtt a medvés technikai adatok, a ChatGPT ebben a kérdésben köti az ebet a karóhoz, és azt gondolja, hogy az érme idén visszatérhet, és nagyot brillírozhat.

A ChatGPT szerint a Sponge V2 lehet az idei egyik uralkodó mém érme a P2E játékának sikere miatt

A ChatGPT a SHIB mellett felfigyelt a Sponge V2 (SPONGEV2) mém érmére is.

Az ERC-20 Sponge V2 token a Sponge (SPONGE) alkotóinak szülötte. A SPONGE 2023 májusában majdnem 1000%-kal robbant be a piacra.

Hatalmas sikere pedig arra sarkallta az alkotókat, hogy kifejlesszék a SPONGEV2 érmét, de hogy ne bízzák a véletlenre a sikerét, megspékelték további hasznossággal is.

sponge-v2-main-hu-100x

A Sponge V2 készül egy integrált P2E játékkal is, mely lehetővé teszi a natív token használatát is a játék folyamán.

Ez a plusz hasznosság lázba hozta a Sponge közösségét, és a csapat hivatalos Telegram-csatornáján több ezren folytattak diskurzust a tokenben rejlő lehetőségekkel kapcsolatban.

A ChatGPT kihangsúlyozta a Sponge V2-ben rejlő kilátásokat, és úgy gondolja, hogy a SPONGE token húzóerejével ez az érme is villámgyorsan kiemelkedhet a tőzsdei bevezetése után.

chatgpt-sponge-prediction

Forrás: ChatGPT

A ChatGPT alapul vette a SPONGE eredményeit, és úgy gondolja, hogy a Sponge V2 2024-ben 0,002 és 0,005 dollár közötti értékek között mozoghat. Ha pedig sikerül elérni a céltartomány felső határát, ez majdnem hatszoros növekedéssel volna egyenlő.

Ráadásul a youtuberek is a Sponge V2 mellé állnak, Michael Wrubel például bikás árfolyam-előrejelzéseket ad róla, és kifejezetten tündöklőnek tartja a SpongyaBob-témájú mém érmét.

Megnézem a Sponge V2 oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**