Elérni a csillagokat: ki lesz az első ötcsillagos kereskedő a Covesting-en?

Amióta a Covesting elindult a PrimeXBT-n, a kereskedői közösség keresi azt a személyt, aki elsőként eléri az úgynevezett ötcsillagos kereskedői szintet a díjnyertes kereskedési platform használatával. Ugyan néhányan már a közelébe kerültek, de eddig még senkinek sem sikerült elérnie ezt a státuszt. Talán Te leszel a legjobb a bitcoin, arany és olajkereskedés területén?

Az ötcsillagos minősítési rendszert a készségek, a biztonság és a siker legkiválóbb kombinációjának kiemelésére tervezték, így a túlságosan kockázatos ügyleteket folytató vagy szerencsés kereskedők, akik gyorsan hatalmas számokat produkálnak, nem szerezhetik meg ezt az ikonikus státuszt. De mivel az ötcsillagos rendszer a margin szigorú használatát követeli meg, illetve a kereskedők elkötelezettségét igényli, az öt plecsni megszerzése még a négyszámjegyű ROI-t elérő kereskedők számára is feladhatja a leckét.

Ez nem azt jelenti, hogy elérhetetlen lenne. Arra lett azonban egyértelműen tervezve, hogy elkülönítse a legjobb kereskedési stratégiákat, és lehetővé tegye kiötlőik számára azt, hogy a követőiket a lehető legnagyobb profitokhoz juttassák.

A kihívás: szerezd meg az öt csillagot a Covesting-en

Az első kereskedő, aki eljut az öt csillagig, azonnali hírnevet szerez a kereskedői közösségben. Ezzel óriási lendületet ad a követőinek, és természetesen a potenciális jövedelemének is. Hogyan is tudod elérni?

● 1. csillag: A kereskedő saját tőkéjének értéke meghaladja a 0,5 BTC-t. Ezt a csillagot a legegyszerűbb megszerezni, nem igényel nagyobb erőfeszítést vagy ügyességet, mégis komoly elkötelezettséggel jár. Azok a kereskedők, akiknek nincs meg az induláshoz szükséges tőkéjük, kezdhetik kicsiben és kereskedhetnek addig, míg el nem érik az első csillagot. Nem kell gazdagnak lenned ahhoz, hogy csúcskereskedővé válj és megszerezd az első csillagod.

● 2. csillag: A második csillag a rendszeres és következetes kereskedési aktivitást jelenti, ahol 60 kereskedési napból legalább 30 aktív kereskedést jelent.

● 3. csillag: A harmadik csillag a legbiztonságosabb stratégiákra helyezi a hangsúlyt, így ezen csillag megszerzéséhez a kereskedők a legutóbbi 30 napban nem mehetnek 60%-os margin alá. Ennek a csillagnak a megszerzéséhez elengedhetetlen a margin gondos kezelése és a szigorú kockázatkezelés.

● 4. csillag: A negyedik csillag jelenti a legnagyobb kihívást, ahol a kereskedőknek 70:30 win-loss arányt kell fenntartaniuk az összes zárt pozíciójukra. Ez a csillag akkurátusan demonstrálja a kiváló kereskedői készségek meglétét.

● 5. csillag: Az ötödik és egyben utolsó csillaghoz a kereskedőknek legalább 50 BTC értékű volument kell megforgatniuk ügyleteiken át 30 nap alatt. Ez demonstrálja, hogy a követők vagyona mindig keményen dolgozik a trader keze alatt, és nincs megállás a növekedésében.

Amikor azt hallod, hogy érd el a csillagokat, akkor most már gondolhatsz arra az öt csillagra, amely ahhoz kell, hogy megmutasd a világnak, hogy Te vagy a legjobb kereskedő a Covesting-en. A ROI alapján legjobb kereskedőknek se könnyű elérni ezt a szintet, miközben ők már komoly pénzeket keresnek a PrimeXBT-n. Ha viszont sikerül, akkor a követők áradata új kapukat nyithat meg soha nem látott szintre emelve bevételeiket.

A kereskedők csak egy karnyújtásnyira vannak a csillagoktól, amelyek megszerzése nemcsak játékról, hanem a megkeresett pénzről is szól. Próbáld ki magad a Covesting-gel a PrimeXBT-n és derítsd ki, hogy rendelkezel-e azokkal a tulajdonságokkal, melyek segítségével az első ötcsillagos kereskedő lehetsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük