A DAI és Maker tulajdonosok a Pushd előértékesítésére rohannak új lehetőségekért

Nem könnyű egy kriptoelőértékesítésnek rövid időn belül sikeresen megragadni a felhasználók érdeklődését. Meglepő módon a DAI és a Maker tulajdonosai képesek voltak egy olyan innovatív előértékesítést találni, amely exponenciális nyereséget generálhat számukra. Ez az e-kereskedelmi innováció 2024 legvonzóbb befektetéseként pozícionálta magát.

A Pushd egy olyan 6. fázisban lévő előértékesítés közepén van, amely megváltoztathatja a jelenlegi befektetési ökoszisztémát. A platform lassan lendületet vesz, és arra készül, hogy uralja a kriptopiacot. A Pushd már meggyőzte a DAI és a Maker tulajdonosokat az életképességéről, és hamarosan más neves befektetők figyelmét is elnyerheti.

A DAI stabil árfolyamtrendben van

A DAI először 2019-ben indult el 0,9922 dolláron. 2020-ban 1,0940 dolláros történelmi csúcsot ért el, majd nem sokkal később 0,9713 dollárra esett vissza. A cikk írásakor a Dai 0,9999 dolláron kereskedik, több mint 475 millió dolláros kereskedési volumennel. A piaci kapitalizációja jelenleg több mint 5 milliárd dollár.

Annak ellenére, hogy a Dai már egy ideje jelen van, nehéz megmondani, hogy bikás vagy medvés pályára állt-e be. Egyes elemzők abban bíznak, hogy májusra elérheti az 1,5 dollárt, de ez attól függ, hogy képes lesz-e pozitív pályára állni. Ha a Dai a jelenlegi trenden marad, akkor 2024-ben 0,99 dolláron zárhat.

A Maker idén újra bikajellegű pályára állhat?

A Maker hónapok óta viszonylag stabilan semleges trendben maradt. Az év elején 1,925 és 2,270 dollár között kereskedett. Röviddel ezután bikás lendületet vett, és egészen 3,980 dollárig emelkedett az árfolyama. Sajnos a Maker nem tudta megtartani ezt a pozíciót, és a token gyorsan 3000 dollár alá esett.

A cikk írásakor a Maker 2,950 dollár körül kereskedik, és fennáll a lehetősége, hogy átlépi a 3,055 dolláros ellenállási szintet. Ha sikerül az idén átlépni a 3500 dollárt, akkor a bikáknak vissza kell nyerniük a lendületüket. Ha nem, akkor a Maker gyorsan akár 2,200 dollárig is leeshet.

A Pushd új kilátásokat kínál az eladóknak a kereskedéssel kapcsolatban

A Pushd azon dolgozik, hogy a felhasználók kezébe adja a pénzügyi tevékenységeik irányítását. Ezért hozott létre egy decentralizált piacteret, ahol a vevők és az eladók könnyedén bonyolíthatják le üzleteiket. Ez az Amazon és az eBay hatékonyabb és decentralizáltabb változata. Azáltal, hogy a Pushd-n listázzák termékeiket, a felhasználók mostantól könnyedén találhatnak vevőket és zökkenőmentesen bonyolíthatják le kereskedéseiket.

A Pushd-n való fiókgenerálás zökkenőmentes, mivel nem kell hosszú KYC-ellenőrzési folyamatokon keresztülmenni. Emellett nincs szükség extra azonosító dokumentumokra sem. Az érdeklődő eladóknak mindössze 2 percbe telik, hogy feltöltsék tárgyaikat, egy leírást adjanak meg és a kívánt eladási árat. A többi érdeklődő Pushd-felhasználó ezután az oldalon keresgélhet, hogy megtalálja a szükséges termékekkel rendelkező eladókat.

Ha szeretnéd, a Pushd segít árverésre bocsátani a termékeidet, és te választhatod ki az árverés kívánt kikiáltási árát. A platformnak van egy csereszolgáltatása is, ahol elcserélheted a kriptódat az eladó által kívánt kriptóra.

Tudj meg többet a Pushd előértékesítéséről a weboldal meglátogatásával itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***