A DeeStream lehet a Twitch következő riválisa, a LEO és az APT befektetők vezetik a rohamot

A DeeStream előértékesítése komoly lendületet vesz, ahogy a LEO és az Aptos befektetők vezetik a rohamot. Az erős érdeklődés azt sugallja, hogy a DeeStream a Twitch jelentős versenytársává válhat. A projekt célja, hogy a blokklánc technológiát használva egy decentralizált streaming platformot hozzon létre. A platform olyan problémákat kezelne, mint a cenzúra, a tisztességtelen díjak és a korlátozott monetizációs lehetőségek, amelyek a hagyományos oldalakon az alkotókat és a nézőket egyaránt sújtják.

Az UNUS SED LEO és az Aptos közösségeinek támogatása rávilágít a kriptovilág vágyaira. A felhasználók az új technológiákat alkalmazó és a jobb élményt előtérbe helyező platformokat keresik. A DeeStream előértékesítése fordulópontot jelenthet, mivel a projekt az indulása után kiélezheti a streaming háborút.

Az UNUS SED LEO támogató hatása

Az UNUS SED LEO, vagy röviden LEO, egy különleges token, amelyet a Bitfinex tőzsdére terveztek. A 2019-ben bevezetett valuta olyan, mint egy VIP-kulcs, amely a platform felhasználóinak számos előnyt és kedvezményt biztosít. A LEO fő előnye a csökkentett kereskedési, pénzkivonási és befizetési díjakban rejlik. A Bitfinex a nyereségének egy részét a LEO tokenek visszavásárlására és a forgalomból való kivonására fordítja. Ez a folyamat olyan, mint amikor egy vállalat visszavásárolja saját részvényeit, hogy azok értékesebbé váljanak.

A LEO azonban számos kihívásokkal néz szembe. A piac változékony lehet, a szabályozó hatóságok szoros szemmel figyelik az eseményeket, a verseny pedig fokozódik. A LEO sikere attól függ, hogy a Bitfinex biztonságos, megbízható és innovatív marad-e.

Az Aptos megkönnyíti a következő generációs megoldásokat

Az Aptos 14,00 dolláros sávban mozog, ami dinamikus jelenlétet tükröz. A token 24 órás változása körülbelül +3,88%, míg a héten körülbelül -14,70% és -18,74% csökkent. Ennek ellenére az Aptos elérte az eddigi legmagasabb értékét 19,90 dolláron, de az elmúlt héten a globális piachoz és a hasonló Layer 1 kriptopénzekhez képest értékcsökkenést mutatott.

A projekt az AptosBFT konszenzusmechanizmust használja, a Byzantine Fault Tolerance modell egy változatát, amelynek célja a nagyszámú tranzakció másodpercenkénti feldolgozása csökkentett késleltetéssel. A projekt a más Layer 1 blokkláncoknál megfigyelt megbízhatósági, skálázhatósági és használhatósági problémákat igyekszik orvosolni. Eközben a hangsúlyt a biztonságra és a tranzakciós sebességre helyezi. A másodpercenként 130 000-160 000 tranzakció kezelésére képes Aptos kiemelkedik a tömegből.

Az Aptos közösség támogatása tükrözi a DeeStream előértékesítésébe vetett hitet is, mivel a DeeStream képes kihasználni a legmodernebb funkciókat egy olyan decentralizált streaming ökoszisztéma létrehozása érdekében, amely teljesítményben és felhasználói elégedettségben a Twitch-el vetekedhet.

A Twitch félelmetes kihívóra akadhat, jön a DeeStream

A DeeStream a streamelők és a nézők számára kiemelkedő választássá szeretne válni. A projekt jelentős támogatást kap az UNUS SED LEO és az Aptos közösségétől, ami azt mutatja, hogy az emberek hisznek abban, hogy a DeeStream jobb lehet a Twitchnél. A DeeStream három dologra összpontosít, hogy a célját elérje:

  • Az alkotók nagyobb részesedést kapnak a nézők által fizetett pénzből
  • A fejlett blokklánc-technológia alkalmazása
  • A felhasználók igényeinek előtérbe helyezése

A közelmúltban sikeresen lezajlott a DeeStream harmadik fél általi auditálása, ami tovább növelte a befektetők bizalmát.

Jelenleg zajlik a DeeStream előértékesítés, ahol mindössze 0,06 dollárért lehet tokeneket vásárolni. Egyes szakértők szerint az ár novemberre akár 1700%-kal is emelkedhet. Ha hosszú távú befektetést keresel egy olyan projektbe, amely igazságosabbá kívánja tenni a tartalomkészítést, és nagyobb hatalmat kíván adni az alkotóknak, a DeeStream jó választás lehet.

Csatlakozz a DeeStream mozgalomhoz, és légy részese a streaming forradalmi jövőjének! További részletekért látogass el a hivatalos weboldalra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***