A Deestream mérföldkövet ért el 3300 regisztrált tokentulajdonossal

Az ökoszisztémájukban a közelmúltban bekövetkezett ingadozásokkal a Litecoin és a Chainlink a legtöbb szakértő és kereskedő figyelmét felkeltette. Figyelemmel az aktuális kiemelésekre, a CFTC a közelmúltban a Litecoint a törvény értelmében árucikknek minősítette. Eközben a potenciális volatilitást jelző technikai indikátorok ingadozásokat hoztak a Chainlink árfolyamában. Most pedig térjünk rá a kriptotér legújabb szereplőjére: eddig több mint 3300 befektető jelezte érdeklődését a DeeStream második szakaszba lépő előértékesítése iránt.

Az innovatív funkciókkal és a platform decentralizációja melletti teljes elkötelezettséggel a DeeStream a streaming szektor exponenciális növekedésének és elfogadásának csúcspontján áll. Vizsgáljuk meg ezeket a dinamikákat, és nézzük meg a jelenlegi befektetési piac hangulatát.

Litecoin: A piaci turbulenciák közepette történő feltámadás

A kriptók számára kihívásokkal teli április elején a Litecoin kitűnt kiemelkedő teljesítményével a főbb eszközök közül. A CFTC által nemrégiben árucikknek minősített Litecoin ismét fellendült, hogy bikapiaci mozgásokat mutasson, miközben számos altcoinhoz képest erősödött. Az IntoTheBlock elemzése szerint a jelenlegi befektetők 75%-a növelte a részesedését, és így nyereségben van. Most a 150 dolláros szint fölött lévő kulcsfontosságú on-chain ellenállást veszik célba. A közelmúltban történt rövid ideig tartó 95 dollár alá való csökkenés után a Litecoin mostanra 98,86 dollárig emelkedett, ami körülbelül 15%-kal több a hónapban. A CFTC a Litecoint a törvény értelmében árucikknek nyilvánította, így kikerült a SEC felügyelete alól. Ez jelentős győzelem a szabályozás számára, és hozzájárulhat a Litecoin felfelé ívelő pályájához.

Chainlink: Az altcoinok nyugalmi időszakában a volatilitásban navigálni

A Chainlink konszolidációs üzemmódban van az altcoinok hosszan tartó stagnálása és a Bitcoin megrekedt bikás lendülete között. Árfolyama a kulcsfontosságú szintek között ingadozik, ritkuló volumenek és növekvő volatilitás mellett, ami óvatosságra inti a piacot, és elég sok kérdést vet fel a projekt rövid távú pályájával kapcsolatban.

A technikai mutatók, mint például a Relatív Erősség Index és a Awesome oszcillátor mutató, mindkettő arra utalt, hogy a Chainlink esetében a medvés nyomás egyre nagyobb teret nyer, talán 25%-os zuhanással 13,08 dollárra küldve az árat. Bár a kulcsfontosságú ellenállási szintek feletti helyreállás bikás fordulatot jelezne, míg a rali lehetősége 28,71 dolláros célt jelentene. A Chainlink a piaci bizonytalanság közepette a közeljövőben továbbra is jelentős ármozgásokra számít.

DeeStream: A második értékesítési körben figyelemre méltó a befektetői támogatás

A DeeStream a második értékesítési szakaszába lépett, mely újabb mérföldkő, hisz figyelemre méltó befektetői támogatásra talált. Eddig több mint 3300 tokentulajdonost regisztrált. Ez erős lendületet adott a platformnak, jelezve, hogy a növekedés robbanásszerű. A szakértők támogatták a platformot, és a befektetőknek jó okok volt mellette letenni a voksukat.

A platform a decentralizált irányítás, az azonnali be- és kifizetések, az alacsony díjak és a szabad véleménynyilvánítás iránti elkötelezettség elvei alapján működik. Így minden egyes új befektető csatlakozásával a DeeStream a közösség egy újabb tagjával erősödik, és ezzel egyidejűleg megszilárdítja pozícióját a streaming iparágban. A DeeStream az előértékesítés második szakaszában 0,055 dollárra árazva exponenciális növekedésű tokeneket kínál, amelyek széles körű elfogadásra lettek tervezve, és a tulajdonosokat a decentralizált streaming forradalom éllovasaként pozicionálják.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a weboldalon itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***