A DOGE és a Ripple befektetői megtalálták a nyereséges utat, a Kelexot (KLXO) választják

A kriptopiac továbbra is az egyik legjövedelmezőbb a világon. A széleskörű fejlesztéseknek és új funkcióknak köszönhetően a blokklánc rajongók a befektetések széles skálájából választhatnak. A piac közelmúltbeli instabilitása azonban arra késztette a jó hírű érmék tulajdonosait, hogy innovatívabb projektek után kutassanak. A Dogecoin (DOGE) és a Ripple (XRP) például nagy ellenálló képességet mutat, de a befektetők úgy tűnik, hogy ezeknél jövedelmezőbb lehetőséget keresnek.

A Kelexo (KLXO) jövedelmező és ígéretes jövőt kínálhat a Dogecoin (DOGE) és Ripple (XRP) tulajdonosok számára. Ez egy web3 piactér, ahol a hitelfelvevők és a hitelezők közvetlenül kapcsolatba léphetnek egymással, így a hitelek jóváhagyása során nincs szükség közvetítő szervekre. Ez az egyik első olyan web3 projekt, amely teljesen decentralizált modellel működik. Így a felhasználók hatékonyabb és biztonságosabb módon gyűjthetnek kölcsönöket.

A Dogecoin (DOGE) veszített az értékéből, de az elemzők emelkedést jósolnak

A Dogecoin (DOGE) közösségi projektként indult, és a blokklánc világában elismert kereskedőktől kapott támogatást. Az elmúlt héten azonban gyors csökkenésen ment keresztül. Még Elon Musknak a projektre utaló tweetjei sem tudták megfordítani az árfolyamot.

Azonban egy mémérméről van szó, így a befektetők továbbra is bíznak a kiszámíthatatlan jövőben. Jelenleg 0,15 dolláron kereskednek vele, és az elmúlt 24 órában 5,37%-kal csökkent. Az elemzők azonban úgy vélik, hogy a negatív időszak után egy masszív fellendülés következhet.

A Ripple (XRP) befektetők tartják magukat

A Ripple XRP Price XRP Price egy egyedülálló blokklánc projekt. Nemcsak az innovatív technológiája miatt népszerű, hanem a piactörténeti instabilitása és a jogi csatái miatt is. Az árfolyam ingadozásai ellenére a Ripple (XRP) befektetők hűségesek. Az érme technológiai igazgatója (CTO), David Schwartz nemrégiben az érme hosszú távú növekedéséről beszélt. Kiemelte, hogy az érme értéke a hét évvel ezelőtti bevezetése óta 1500%-kal nőtt.

David megjegyzései nagy bizalmat adtak a befektetőknek a projekt értékével és hosszú távú tervével kapcsolatban. Jelenleg 0,53 dolláron kereskedik, az elmúlt 24 órában 0,28%-os csökkenéssel. Bár a CTO megjegyzése a kitartásra ösztönözött, néhány tulajdonos továbbra is az olyan igazi lehetőséget keresi, mint a Kelexo (KLXO).

A Kelexo (KLXO) forradalmasíthatja a kölcsönzést

Az élet egy bizonyos pontján mindenki szembesül a hagyományos eszközök kölcsönzésének valamilyen problémájával. Legyen szó magas díjakról, szigorú megfelelési szabályokról vagy bürokratikus problémákról, a kihívások elriasztották az embereket a hitelfelvételtől. Szerencsére a Kelexo (KLXO) innovatív ötletekkel állt elő a banki folyamatok forradalmasítására. A kriptovalutákat használóknak többé nem kell aggódniuk a stresszes megfelelési és azonosítási eljárások miatt, mivel a projekt nem használ KYC-módszereket.

A Kelexo (KLXO) olyan swap szolgáltatást kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző típusú érméket azonnal, díjmentesen cseréljenek. A csapat tokeneket 500 napig zárolják, míg a likviditás élethosszig tart. Így a felhasználók maximális védelmet kapnak a projektbe történő befektetéseikhez. Az előértékesítés jelenleg a 2. fázisban van, és tokenenként 0,055 dollárért megy. Mivel a legnagyobb nyereséget akkor lehet elérni, ha korán befektetünk egy projektbe, a szakértők azt tanácsolják, hogy most ugorjanak rá a Kelexo (KLXO) előértékesítési hullámára, mielőtt még túl késő lenne.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***