A DOGE és BONK tulajdonosok küzdenek, hogy lépést tartsanak a mémcoin piaccal, eközben sokan a KANG-ra váltanak

A mémérmék piacán kimagasló teljesítményt produkált az elmúlt hetekben néhány nagy név, például a Pepe és a Floki. A mémcoinok királyai, a Dogecoin (DOGE) és a Bonk (BONK) azonban nem tudtak lépést tartani az emelkedő lendülettel. Ennek eredményeképpen sok befektető egy új tokenre, a KangaMoonra (KANG) váltott, amely megmutatta, hogy az év hátralévő részében ő veheti át az uralmat a piacon.

A Dogecoint (DOGE) túlszárnyalta a Pepe és a Floki

Bár a Dogecoin (DOGE) továbbra is a legismertebb név a mémérmék területén, az elmúlt hetekben több versenytársa is megelőzte, példuál a Pepe és a Floki. Az elmúlt 60 napban a Dogecoin árfolyama 25%-ot zuhant, míg a másik két mémcoin kétszámjegyű nyereséget könyvelt el.

Egy Credible nevezetű piaci elemző szerint a helyzet a későbbiekben még rosszabbá válhat a DOGE befektetők számára. Credible bejegyzése alapján a Bitcoin következő nagy elmozdulása nagyon könnyen a Dogecoin értékének zuhanását okozhatja. Egy másik elemző az előbbihez hasonló következtetéseket vont le; Ali Martinez szerint a DOGE fő érdekeltségi szintje a 0,1700 dollárnál van, ami egy kulcsfontosságú ellenállási szint.

A Bonk (BONK) lendülete lelassul, lecsúszik az 5. helyről

A forrongó évkezdés után a Bonk (BONK) az elmúlt három hónapban a többi mémérméhez képest meglehetősen lassú árfolyam-mozgást mutat. A Bonk lendületének lejtmenete a mémérme csökkenő kereskedési volumenében is megmutatkozik.

A toplistás mémérmék felemelkedésével a Bonk mostanra elvesztette az eddig általa uralt ötödik helyet. A Bonk most 2,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, miközben árfolyama a 0,000035 dolláros szinten áll. Mivel úgy tűnik, nem tud lépést tartani a mémcoinok lendületével, sok befektető átállt az új, ígéretesebb érmére, a KangaMoon-ra.

Az új mémcoin, a KangaMoon (KANG) egyre növekvő népszerűsége

A BONK-kal és a DOGE-val ellentétben a KangaMoon (KANG) az elmúlt hónapokban az egyik legnépszerűbb mémcoin lett, amelybe érdemes befektetni. A KANG idén 400%-kal ugrott meg, amivel elérte a jelenlegi 0,025 dolláros árfolyamát. Ezzel, és egyedülálló új ökoszisztémájával hatalmas figyelmet keltett a mémcoinok piacán.

A KangaMoon a hagyományos mémcoinoktól eltérően jár el, és a P2E-t, az NFT-ket, a metaverzumot és a GameFi-t ötvözi az ökoszisztémájában. A célja az, hogy a többi top mémérméhez hasonlóan élénk közösséget hozzon létre, és eközben biztosítsa a passzív jövedelemszerzés lehetőségét. A felhasználók napi, heti és havi versenyeken vehetnek részt, hogy KANG tokenekhez, és más izgalmas nyereményekhez jussanak.

A közösségi elkötelezettség fokozása érdekében a KangaMoon egy új protokollt hozott létre Social-Fi néven. Ennek lényege, hogy a felhasználókat a platformon való elkötelezettségük és aktivitásuk alapján jutalmazza. A KangaMoon jelenleg több mint 32 ezer felhasználóval rendelkezik. A növekvő elismerés azt is eredményezte, hogy a KANG a legjobb aggregátor platformokon, a CoinGecko-n és a CoinMarketCap-en is szerepel.

Mi több, egy vezető központosított tőzsde, a BitMart is bejelentette, hogy hamarosan listázni fogja a KANG tokent. Az előértékesítés során több mint 7,5 millió dollár gyűlt össze, ami jól mutatja, hogy a mémérme közösség mennyire hisz a KangaMoon kezdeményezésben. Ennek eredményeképpen a kripto szakértők azt jósolják, hogy a KANG árfolyama 0,025 dollárról 1 dolláros csúcsra emelkedhet, így ez az egyik legjobb mémcoin, amibe most érdemes befektetni.

Következtetés

Miután különböző időszakokban uralták a mémérmék piacát, a Dogecoin és a Bonk lendülete az elmúlt hónapokban visszaesett. Ez a csökkenés egybeesik a KangaMoon iránti növekvő érdeklődéssel. A KANG az egyik legjobb mémcoin lett, amit érdemes szemmel tartani, mert olyan egyedi ökoszisztémát kínál, ami más, már befutott mémérmékből hiányzik.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésben rejlő izgalmas lehetőségeket!

Weboldal: https://Kangamoon.com/
Csatlakozz Telegram közösségünkhözhttps://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***