A DOGE felülmúlta az XRP-t, de eltörpül a KANG 700%-os potenciálja mellett

A Santiment szerint az elmúlt hat hónapban jelentősen nőtt a bálnák aktivitása. Eközben a Dogecoin az XRP, az ADA és más nagy altcoinok felülmúlták a piacot. A Ripple (XRP) és Elon Musk körüli pletykák is tisztázódtak.

Az új és feltörekvő KangaMoon (KANG) szintén túlteljesítette a várakozásokat, miután az előértékesítése átlépte a 6 millió dolláros mérföldkövet. Ezért az elemzők úgy vélik, hogy a KangaMoon jó választás lehet. Ha a trend folytatódik, akkor potenciálisan akár a 700%-os értéknövekedést is elérheti.

Az elemzők masszív DOGE rallyt jósolnak

A Santiment jelentése bemutatta, hogy a százalékos növekedést tekintve a Toncoin vezeti a listát. A 110%-os emelkedés összesen 16 800 tárcát jelent az elmúlt hat hónap alatt. A második helyen a Dogecoin áll  27%-os növekedéssel, ami 6,6 millió tárcát jelent. A lista végén a Ripple (XRP) és a Cardano (ADA) szerepel. A Ripple eszközt tartalmazó tárcái 7%-kal nőttek.

Az elemző Ali Martinez kiemelte, hogy a DOGE árfolyama jelentős emelkedés előtt állhat. Az érmére vonatkozó árjóslat a 2017-es tendenciát idézi, amikor a Dogecoinnak sikerült kitörnie az ereszkedő háromszög mintázatból. Ebben az időszakban a Dogecoin árfolyama 40%-kal csökkent, mielőtt hatalmas, 982%-os emelkedésen ment volna keresztül. Ugyanez a forgatókönyv játszódott le 2021-ben is. Jelenleg úgy tűnik, hogy a DOGE hasonló mintával tört ki, ami azt jelenti, hogy hamarosan indulhat a hatalmas bikafutás.

Elon Musk nem teszteli a Ripple fizetéseket

Az XRP Ledger (XRPL) egyik hitelesítője, Vet tisztázta azokat a pletykákat, amelyek szerint Elon Musk közösségi médiahálózata, az X (korábbi nevén Twitter) teszteli a fizetéseket. Ez a pletyka azon alapult, hogy a közelmúltban egy Musk-címkét viselő tranzakciót szúrtak ki a hálózaton. Ez egy olyan időszakban történik, amikor a Ripple XRP Price XRP Price jelentős értékcsökkenést tapasztal. Az érme árfolyamának hirtelen zuhanása sokakat aggaszt, mivel a 0,8 dolláros szint és a 11 hónapos mélypont pszichológiai egyaránt kihívást jelenhtet.

Ráadásul úgy tűnik, hogy a bálnák tisztában voltak a problémákkal, és megelőző intézkedéseket tettek. Ez magában foglalja több mint 70 millió XRP érme 35 millió dollár értékben történő hozzáadását olyan tárcacímekhez, amelyek előtte csak 1 millió és 10 millió érmét tartottak. Így a Ripple árfolyama valószínűleg nem néz be 0,50 dollár alá, ami növeli az árfolyam visszapattanásának esélyét.

A KangaMoon 700%-os növekedést érhet el

A KangaMoon (KANG) kiemelkedő érdeklődést vált ki mind a kereskedők, mind a mémek rajongói részéről. Ezt bizonyítja a csatlakozó felhasználók magas száma, akiknek száma meghaladta a 20 ezres határt. Mivel a KangaMoon a P2E és a közösségi interakciót szolgáló egyedi protokoll hibridje, a tervezete meglehetősen egyedülállónak bizonyult. Jobb bevételt biztosít a játékosoknak, miközben biztosítja a megfelelő szórakozást.

Eközben a KANG token is nagyszerű piaci teljesítményt mutatott. Az előértékesítési szakaszok kezdete óta több mint 290%-os árnövekedést ért el. A KANG token jelenleg 0,0196 dolláron mozog, messze a 0,005 dolláros kezdeti ártól. Egyes elemzők biztosak abban, hogy a KangaMoon előértékesítése akár további 700%-os értéknövekedést is generálhat.

Bár nincs konkrét dátum a hivatalos kezdetre, a csapat már elkezdte a tervek kidolgozását, így várhatóan a második negyedévben fog elindulni.  Annak érdekében, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet hozzák ki a KangaMoon platformból, partnerség született a RaidSharksBot-tal. Az együttműködés segíthet a platform elkötelezettségének növelésében, miközben esélyt adhat a felhasználóknak arra, hogy potenciálisan akár havi 1000 dollárt nyerjenek.

Mivel a KangaMoon arra készül, hogy csatlakozzon a legjobbakhoz, érdemes fontolóra venni a befektetést. Potenciálisan ez a vásárlás meghatározó lehet, mivel a jóslatok beteljesedése esetén a lehető legjobb pozícióba kerülhetsz.

Következtetés

Ha azon gondolkodsz, hogy milyen kriptóba fektess, a KangaMoon kiemelkedő választás lehet. A projekt hatalmas potenciállal rendelkezik, és egyesek szerint a 700%-os profit sem lehetetlen.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket!

Honlap: https://kangamoon.com/
Csatlakozz a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***