A Dogecoin, a Shiba Inu és ez a DeFi token 2023-ban a csúcsra tör

A kriptopiacon rengeteg új token jelent meg, amelyek rövid idő alatt jelentős népszerűségre tettek szert. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) a két legismertebb mémérme, de nem ezek az egyetlenek, amelyek egyre nagyobb teret nyernek. A RenQ Finance (RENQ) DeFi token is egyre nagyobb lendületet vesz, és az előrejelzések szerint 2023-ban a csúcsra tör.

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin viccnek indult, de hamar népszerű kriptopénz lett a lakossági befektetők körében. Billy Markus és Jackson Palmer 2013-ban hozta létre a bitcoin játékos alternatívájaként. Népszerűsége 2021-ben az egekbe szökött, köszönhetően az olyan hírességek támogatásának, mint Elon Musk és Mark Cuban.

Az elmúlt egy órában a Dogecoin (DOGE) árfolyama hirtelen 5%-os emelkedést produkált, és sikerült zöldben maradnia, miközben sok más kriptovaluta vörösbe fordult. Ez a mostani emelkedés csak egy a sok közül, amit a mémek ihlette kriptopénz a múltban tapasztalt. 24 óra alatt a DOGE 4,10%-os emelkedést ért el, az elmúlt hét napban pedig 12,95%-kal ugrott meg. A SpaceX “Starship” várva várt indításának közeledtével a DOGE közösségében érezhető az izgalom. A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója, Elon Musk már korábban is támogatásáról biztosította a DOGE-t a tweetjeivel, és a kriptopénzre gyakorolt befolyását nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ha Musk továbbra is támogatja a DOGE-t, és a közösség is kiáll mellette, nem zárható ki, hogy a DOGE 2023-ban fellendül, és jelentős nyereséget termel a befektetők számára.


Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu egy másik mém ihlette kriptopénz, amely rövid idő alatt jelentős népszerűségre tett szert. 2020 augusztusában hozták létre, és gyakran “Dogecoin-gyilkosként” emlegetik. A Shiba Inu 2021 májusában hívta fel magára a figyelmet, amikor az árfolyama több mint 2500%-kal emelkedett.

A Dogecoinhoz hasonlóan a Shiba Inu is olyan hírességek támogatását nyerte el, mint Elon Musk. Népszerűsége számos más, Shiba Inu-val kapcsolatos token létrehozásához vezetett, köztük a Shiboshis és a Kishu Inu.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama nemrég áttört egy kritikus ellenállási szintet, ami arra utal, hogy jelentősebb emelkedő trendbe léphet. Ha ez a bikapiaci momentum folytatódik, a SHIB árfolyama 2023-ban potenciálian meglódulhat, ami jelentős nyereséget eredményezhet a befektetők számára.

RenQ Finance (RENQ)

A RenQ Finance egy DeFi token – amelynek célja, hogy megoldást nyújtson a különböző típusú likviditási problémákra, amelyek nem tudnak decentralizált módon kapcsolódni a piacokhoz, és fordítva.

A RenQ Finance célja, hogy olyan átfogó lehetőséget biztosítson, amely minden kereskedő számára elérhető, a kezdőktől a tapasztalt profikig. A RenQ Finance decentralizált piacok és eszközök széles skáláját kínálja, egységes platformot biztosítva a decentralizált világnak.

A RenQ Finance nagy port kavart a kriptoközösségben, a szakértők bíznak a növekedésében, és 50-szeres megtérülést jósolnak még az év vége előtt. A projekt már több mint 11,7 millió dollárt gyűjtött össze, és a befektetők rohannak, hogy még kedvezményes áron vásárolhassák meg a tokent, mielőtt az elindulna a mainneten.

A RenQ Finance egyedi értékesítési pontja a multi-chain DEX, amely összeköti az összes elszigetelt blokkláncokat, és létrehoz egy láncok közötti eszközcsere-hálózatot. Ez a hálózat kínálja a DeFi ökoszisztémához szükséges összes alapvető támogatást, biztosítva, hogy a digitális eszközök tulajdonosai biztonságos, ingyenes és átlátható DeFi szolgáltatást élvezhessenek. A RenQ Finance közösségvezérelt platformja átfogó megoldással ruházza fel a felhasználókat, mivel egy olyan felületet biztosít számukra, amely rendelkezik a centralizált tőzsdék előnyeivel és még annál többel is.

Konklúzió

A kriptopiac folyamatosan fejlődik, és naponta jelennek meg új tokenek. Míg a Dogecoin és a Shiba Inu uralja jelenleg a mémérmék piacát, a RenQ Finance gyorsan teret nyer, mint DeFi token, amely jelentős hozamlehetőségekkel kecsegtet.

A kriptovaluták fellendülése miatt fontos, hogy saját kutatást végezz és bölcsen fektess be. A RenQ Finance azonban a likviditási problémára adott innovatív megoldása és a növekedési potenciálja vonzó befektetési lehetőséggé teszi a kriptopiacra befektetni vágyók számára.

A RenQ Finance (RENQ) token megvásárlásához kattints ide.
Látogasd meg az alábbi linkeket, ha további információt szeretnél megtudni a RenQ Finance (RENQ) tokennel kapcsolatban:

Weboldal: https://renq.io

Fehérkönyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***