A Dogecoin remek formában indítja a hetet, ahogy mocorognak a mém érmék

A mémcoinok iránti lelkesedés nem mutat lassulás jeleit, a teljes piaci kapitalizáció az elmúlt 24 órában 10%-kal növekedett. Az eredeti mémcoin, a Dogecoin, e hullám lovagolásával erős nyereséget könyvelhetett el a hét elején, 24 órán belül 5%-os ugrással.

Az elmúlt héten kétszer is átlépte a 0,20 dolláros szintet. Pénteken körülbelül 0,017 dolláron zárt, de a hétvége folyamán gyorsan emelkedett, és elérte a 0,207 dolláros árat.

meme ermek coinmarketcap

A régóta megalapozott mémcoinok, mint az újonnan érkezők rendkívüli nyereségeket élveznek. Például az új mémcoin, a Wally the Whale, jelentős figyelmet kapott, miután 24 óra alatt több mint 44 000%-os nyereséget könyvelt el.

Még a nagy platformok is bekapcsolódnak a mémcoin őrületbe. A Bitget Wallet egy új mémcoint, a MOEW-t bocsátott ki, amely a bevezetését követő néhány órán belül 14 000%-os ugrást ért el, ezzel elérve a 31 millió dolláros piaci kapitalizációt.

bitget wallet moew meme erme

Pozitív jelek az eredeti mémérme számára

A Dogecoin ára az elmúlt hetekben emelkedett, a jelenlegi mémcoin áradat által hajtva. Az elmúlt hónapban 25%-kal nőtt, és az elmúlt 24 órában önmagában majdnem 6%-os ugrást ért el.

Tehát mi áll a Dogecoin áremelkedésének hátterében?

Néhány elemző azt állítja, hogy a Dogecoin egy „7 éves ciklusban” fut. Rövid távú árakat jósoltak akár 2 dollárig, hosszú távú árakat pedig akár 40 dollárig, bár ez hatalmas beáramlást igényelne a kriptopiac részéről. De a Dogecoin már hatalmas növekedést ért el, a 2014-es eredeti árához képest 37 039,14%-kal nőtt. A történelem azt mutatja, hogy ez a coin nagy nyereségeket érhet el a jövőben.

doge vasarlas trader x

Egy másik tényező a Dogecoin új árában a közelgő Doge Nap. Április 20-a a Doge közösség ünneplésének napja, és a Dogecoin ára gyakran ugrásszerű növekedést mutatott áprilisban ennek eredményeként.

Azonban néhány kulcsfontosságú elem is visszatartja ezt a tokent. A Dogecoin inflációs, és folyamatosan új DOGE tokeneket bocsátanak ki. Az egyik legnagyobb coinként sajnos ez nehezen ad bármi pluszt is az árfolyamnak, sőt a folyamatos token kibocsátás csak rombolja ezt.

A token hiányzik néhány olyan funkciót vagy innovációt, amelyeket más mémcoinok manapság kínálnak, a Shiba Inu és más új mémcoinok messze megelőzik hasznosságukban.

Más kutya-témájú érmék ellopják a reflektorfényt manapság. Ennek eredményeként néhány befektető kissé tovább keresgél hasonló pozitív jelekkel rendelkező, de alacsonyabb kapitalizációjú tokenek után, amelyek komoly nyereségi potenciállal bírnak.

Mutatunk ezért egy érdekes új érmét, amely még előértékesítésben van, ez pedig nem más, mint a Dogecoin20.

Dogecoin20: Az új kutya a házban

A Dogecoin20 számos figyelmet kapott a kriptovilágban, mint az egyik legsikeresebb folyamatban lévő előértékesítés, már több mint 10 millió dollárt gyűjtött.

A Dogecoin20 mögött álló csapat nemrégiben bejelentette a token régóta őrzött titkos indítási dátumát: április 20. — Doge Nap. Ez egy stratégiai lépés, amely a következő hetekben hype-ot épít a coin körül.

dogecoin20 fooldal apr3

A token friss fordulatot ad a Doge mémcoinok hosszú hagyományának. A nevében szereplő 20 az általa képviselt token típusából származik – ERC-20. Az Ethereum hálózaton épül, könnyű, gyors és biztonságos.

Több értéket is kínál a tartóknak, mint a Dogecoin, lehetővé téve az előértékesítési résztvevők számára, hogy tokenjeiket 52%-os APY-vel kezdjék meg stakelni. Deflációs érmeként is egy fix, 140 milliárd $DOGE20 kínálattal rendelkezik.

Ezek a funkciók megduplázzák a befektetők potenciális felfelé irányuló lehetőségeit. A teljes tokenkészlet 12,5%-át már az első évben a korai befektetők jutalmazására különítették el.

Látogass el a Dogecoin20 előértékesítési oldalára, kövesd a projektet az X-en (Twitteren) és a Telegramon, hogy naprakész maradj az közelgő indítási dátummal és token igényléssel kapcsolatban, mivel a token bevezetése a kiemelkedő CEX-eken és DEX-eken várható.

Irány a Dogecoin20 oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**