A MATIC- és a LINK-közösség kérdése: A Fezoo (FEZ) az OKX riválisa? Az előértékesítés alapján igen

Néhányan a legjobb kriptós kereskedők közül már a kezdetektől képesek megítélni egy projekt sikerét. Egy adott érme előértékesítésekor megmutatkozó potenciál gyakran arra utal, hogy milyen jól teljesítene a piacon. Egy OKX-hez hasonló nagy neveket felvonultató iparágba való belépés ijesztő feladat, de a Fezoo (FEZ) nem elégszik meg ennyivel, hanem az OKX felülmúlására készül a decentralizált tőzsdepiacon.

Természetesen ez a merész állítás kétségeket ébreszt a befektetők szívében. A Polygon (MATIC) és a Chainlink (LINK) közösségek máris azt kérdezik, hogy a Fezoo (FEZ) valóban riválisa lehet-e az OKX-nek. Fezoonak (FEZ) pedig már meg is van erre a válasza: egy határozott igen, különösen, ha megnézzük, hogy Fezoo (FEZ) milyen jól teljesített az előértékesítésben.

A Polygon (MATIC) grafikonjai növekedést mutatnak

A Polygon középtávú grafikonja az elmúlt 90 napban 2,39%-os csökkenést mutatott, a közelmúltbeli piaci tevékenységei mégis nagy reményt adnak a befektetőknek. Az előző hónaphoz képest a Polygon (MATIC) körülbelül 8,24%-os növekedést ért el. A Polygon (MATIC) árfolyama 1,06 dollár, ami több mint 11,85%-os növekedést jelent a 7 nappal ezelőtti árhoz képest. A Polygon (MATIC) piaci kapitalizációja 10,35 milliárd dollárra rúg.

Ez a fellendülés meggyőzheti az elemzőket, hogy a Polygon (MATIC) képes megtartani jelenlegi lendületét, és az év vége előtt elérheti a 2 dollárt.

A Chainlink (LINK) 30 dollár fölé szaladhat

A Chainlink (LINK) befektetői örömmel tanulmányozzák a piaci grafikonokat, mivel az érme több időszakban is nyereséget ért el. Az elmúlt 7 napban a Chainlink (LINK) több mint 16,23%-os növekedést mutatott, és jelenleg 20,42 dolláron kereskedik. A 30 napos és a 90 napos diagramokon a Chainlink (LINK) 9,02%-kal, illetve 31,96%-kal emelkedett.

A kriptós szakértők úgy vélik, hogy a Chainlink (LINK) az év végéig elérheti a 30 dolláros célt, ha továbbra is ilyen ütemben növekszik.

A felhasználóbarát és innovatív Fezoo (FEZ) platform

A Fezoo (FEZ) azzal a szilárd céllal lép be a decentralizált tőzsdék piacára, hogy a kereskedők körében a legkedveltebb opcióvá váljon. Arra törekszik, hogy túlteljesítse az ágazat meglévő platformjait, hogy azok futhassanak majd a pénzük után.

A Fezoo (FEZ) kiváló úton halad a csúcs felé, felhasználóbarát megközelítése pedig biztosan vonzóvá teszi a felhasználók számára. A Fezoo (FEZ) stresszmentes regisztrációs folyamatot kínál a felhasználóknak, és a kereskedő robotok segítségével leegyszerűsíti a több ügyletbe való belépést. Ez az új tőzsde blokkláncra épül, ezért a platformon minden tranzakció biztonságos, átlátható és megváltoztathatatlan, tisztességes piacot biztosítva a kereskedők számára. A Fezoo (FEZ) összesen 550 millió tokennel rendelkezik, és azt tervezi, hogy a csapat tokenjeit 16 hónapra, a likviditását pedig 50 évre zárolja.

A Fezoo (FEZ) az előértékesítés első szakaszában van, és 0,013 dollárba kerül. Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy belekóstolj a Fezooba (FEZ), mielőtt az ára az egekbe szökne.

Tudj meg többet a Fezoo Coin (FEZ) előértékesítéséről a projekt webhelyére látogatva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***