A Gala és az Aptos árfolyama zuhanórepülésbe kezdett, míg a RenQ Finance a magasba tör

A kriptovaluta piac közismert a kiszámíthatatlanságáról, hiszen az árfolyamok órákon vagy akár perceken belül is teljesen a fejükre állhatnak.
A piac természetéből kiindulva könnyen előfordulhat, hogy egy érme váratlan és szédületes fellendülést produkál, míg egy másik token jelentős veszteségeket szenved el.
A múlt hét folyamán a RenQ Finance (RENQ) valóságos szenzációvá vált elképesztő növekedésének köszönhetően. Ezzel szemben a Gala (GALA) és az Aptos (APT) drasztikus visszaesésen ment keresztül.

RenQ Finance

A kriptovaluta piac

Mielőtt mélyebben is beleásnánk magunkat a szóban forgó kriptoeszközök teljesítményébe, vessünk egy pillantást a kriptovaluta piac jelenlegi állapotára. A szektor még mindig lábadozik a Covid19-világjárvány okozta hanyatlás miatt, ami 2020 márciusában csapásként érte az ágazatot.
Ugyanakkor, a piac ennek ellenére meglehetősen jól tudta lereagálni a kialakult helyzetet, mi több, számos kriptó jókora fejlődésen esett át. Mindazonáltal, a kriptovalutákkal való kereskedés továbbra is rendkívül volatilis és rendszertelen, így gyakori az átingadozás. Ez megnehezíti a befektetők számára, hogy megfontolt döntéseket hozzanak s elkerüljék az esetleges pénzügyi károkat. Ennek fényében elengedhetetlen, hogy nyomon kövessék a szektor történéseit és a kardinális kriptoeszközök árfolyamának alakulását.

A RenQ Finance (RENQ) felemelkedése

A RenQ Finance (RENQ) egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform az Ethereum blokkláncon. Az előértékesítés elindulása óta felettébb közkedveltté vált, mivel a befektetők kedvezményes áron juthattak hozzá a RENQ tokenekhez. Ennélfogva magas profitra tehetnek szert, ha a felület jól teljesít a piacon.
Visszatekintve, a RENQ előértékesítése kimagasló sikert aratott és rengeteg beruházó érdeklődését felkeltette. A második fordulóban a platform több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze mindössze néhány perc alatt, 92%-os növekménnyel. A becslések szerint az előértékesítés lezárulta előtt eléri majd a 195%-os értéket is, amivel a legsikeresebb előértékesítésként vonulna be a kriptotörténelembe.

 >>>>> VÁSÁROLJON RENQ TOKENT ITT <<<<<

A Gala (GALA) és az Aptos (APT) árfolyama a béka feneke alatt van

Miközben a RenQ Finance (RENQ) eddig nem látott magasságokba tör, addig a másik két eszköz nem teljesít túl jól. Mind a Gala (GALA), mind pedig az Aptos (APT) az elmúlt hetekben komoly recessziót élt meg.

A Gala (GALA) egy blokklánc-alapú gaming felület, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy létrehozzák és monetizálják alkotásaikat. A korábbi hónapokban igen csak felkapottá vált, de a nemrégiben bekövetkezett árfolyamcsökkenés következtében nyugtalankodni kezdtek az invesztorok. Az ok tisztázatlan, de nagy valószínűséggel a magas volatilitás és a platform teljesítményét övező kételyek idézték ezt elő.

Az Aptos (APT) egy vadonatúj kriptovaluta, amelynek fő célja, hogy megkönnyítse az ingatlan beruházások kivitelezését. Egyelőre nem sikerült meghódítania a piacot, így feltételezhetően ennek tudható be a visszaesés.

 >>>> VÁSÁROLJON RENQ TOKENT ITT <<<<<

Miben különbözik a RenQ Finance (RENQ)?

A RenQ Finance (RENQ) több szempontból is eltér a Gala (GALA) és az Aptos (APT) projektjeitől.

Első körben, ez egy decentralizált pénzügyi felület, ami az Ethereum blokkláncán szuperál s ez biztosít egy bizonyos szintű biztonságot és átláthatóságot más tokenekkel szemben.

Másodsorban, a RenQ Finance (RENQ) a közösségre fókuszál, ami azt jelenti, hogy a felhasználókat helyezi előtérbe. Ez szimpatikusabbá teszi azokkal a platformokkal szemben, amelyek kizárólag a haszontermelésre koncentrálnak.

Végezetül, a RenQ Finance (RENQ) egy olyan minden részletre kiterjedő megoldás, amely minden befektető igényeit kielégíti, legyen szó kezdőkről vagy akár szakemberekről. Az új ügyfelek a decentralizált RenQ tárca használatával könnyedén kiaknázhatják a centralizált tőzsdék nyújtotta lehetőségeket is.

 >>>>> VÁSÁROLJON RENQ TOKENT ITT <<<<<

Végkövetkeztetés

A DeFi szektor szüntelenül fejlődik és a RenQ Finance tökéletes példaként szolgál erre. Az innovatív szemléletmódjával képes orvosolni a likviditási és skálázhatósági problémákat. Ebből adódóan a RenQ Finance-ben meg van a potenciál ahhoz, hogy piacvezető szerepre töltsön be a decentralizált pénzügyek világában.
Mialatt az olyan DeFi felületek, mint a Gala vagy az Aptos a piaci viszontagságokkal küszködnek, addig a RenQ Finance alapjaiban rengeti meg a kriptovilágot. Szélsebes felvirágozásához hozzájárult a fogyasztóközpontú magatartása, amivel biztosítja a kiváló felhasználói élményt.

Mindezek tudatában senkit sem érhet meglepetésként, hogy a RenQ Finance-t jövendölik a szektor új nagyágyújának. A platform villámgyors sikerén felbuzdulva, a csábító profit reményében, egyre több befektető dönt a beruházás mellett. Az idő előrehaladtával fény derül arra mivé növi ki magát a RenQ Finance és hogyan formálja majd a DeFi szcénát.

Ide kattintva vásárolhat RenQ Finance (RENQ) tokent.
Bővebb információkért a RenQ Finance-szel (RENQ) kapcsolatban keresse fel az alábbi linkeket:
Weboldal: https://renq.io
Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***