Itt az újabb Telegramos kriptojáték őrület – érints, hogy coint szerezz!

A rendkívül népszerű és új trendet teremtő Notcoin Telegramos kriptojáték nyomában járva itt az újabb őrület, a Hamster Kombat, amely talán még nagyobb érdeklődést váltott ki. Ez is egy sima érintgetős, feladatvégrehajtós Telegram játék szintén. De a közelgő kapcsolódó kripto token indítással együtt már igen sokak figyelmét felkeltette. Olyannyira, hogy Iránban még azon is aggódni kezdtek a kormányzati tisztviselők, hogy elvonja az emberek figyelmét az elnökválasztásról.

A Hamster Kombat iránt is óriási az érdeklődés – de meddig?

Maga a játék nem tud sokat, a képernyő érintgetésével kereshetünk játékcoinokat. Amelyeket aztán befektethetünk a kitalált, hörcsögök által üzemeltetett játéktőzsdén is. De még ennél is értékesebb, ha minden létező barátunkat be tudjuk vonzani a játékba. A Hamster Kombat rendszeresen új frissítő kártyákat ad ki, amelyek segítségével egyre több pénzt kereshet a játékos. Ezeket az új kártyákat egy úgynevezett napi kombóba is beleteszik. Ez pedig 5 millió játékcoint ad csak azért, mert bizonyos kártyákat használ a felhasználó. Viszont legtöbbször ezeket a kártyákat csak akkor lehet feloldani, ha egy barátunkat rávesszük, hogy kezdjen el játszani a speciális ajánló linkünkre kattintva. Látható tehát, hogy a 200 milliónál is több felhasználót úgy tudta rövid idő alatt összeszedni a játék, hogy a marketinget kiszervezte a játékosoknak.

Faék egyszerűségű tehát maga a történet, az előrelépés kulcsa a rendszeres napi aktivitás mellett az újabb és újabb játékosok beszervezése. Viszont egyre többen írnak arról a közösségi médiában, hogy elérték a falat. Azaz már nem tudnak további frissítő kártyákat megszerezni és így még több coinhoz jutni, mert egyszerűen már nincs kit meghívniuk a játékba. Így pedig nem tudnak felhalmozni annyi játékcoint, amennyit bírnak a közelgő tokenkibocsátás előtt. Mert abban a kibocsátásban nagy szerepe lesz annak, hogy ki mennyi játékcoint gyűjtött. És a YouTube-on elérhető videók alapján nagyon sokan próbálnak nagyon sok módszert, hogy a lehető legtöbb coint gyűjtség össze. De más hasonló játékok útját járva úgy tűnik, hogy a Hamster Kombat eléri rövidesen a plafont, hacsak nem tudnak a fejlesztők valami még újabbat kitalálni.