A JUN Meta bemutatja a világ első globális P2E közösségi kaszinóját

A JUN Meta, a Klaytn hálózatú GameFi projekt bejelentette a világ első, nem helyettesíthető tokenek köré épülő, play-to-earn (P2E) közösségi kaszinó elindításának ütemtervét. A játék várhatóan 2022. január 20-án fog elindulni. A megjelenés előtt azonban egy NFT token előértékesítés indul január 13-án 14:00 órakor (UTC+9).

Tekintettel arra, hogy a többi nagy P2E közösségi kaszinó szolgáltató a fejlesztés kezdeti szakaszában jár, a JUN Meta óriási versenyelőnnyel rendelkezik.

A P2E avagy “play-to-earn” (játssz, hogy keress) kifejezés egyben jelent szórakozást és pénzkeresést. A JUN Meta egy olyan új P2E modellt épített ki, amely a hagyományos DeFi bevételi rendszerekből emelt át elemeket, csak éppen az NFT-k köré építve. A JUN Meta két alapértékre támaszkodva építette fel az ökoszisztémát: a “P2E” és az “NFT”, mindkettő globálisan felkapott koncepció, ami egyre komolyabb figyelmet kap a mainstream médiában.

JUN Meta

A közössági kaszinót rokonszálak fűzik más szabadidős műfajokhoz, de nemzetiségtől és kultúrától független. Pontosan ezért a legnagyobb előnye, hogy bárki részese lehet. A JUN Meta projekt egy folytonos égetési mechanizmus révén oldja meg a blokkjutalom inflációs problémát – amellyel sok P2E cím szembesül. A JUN Meta két célt helyez előtérbe: az algoritmus stabilitását és a felhasználói profit maximalizálását.

A JUN Meta egyik alapítója megjegyezte: „Célunk egy olyan metaverzum ökoszisztéma felépítése, amelyben a JUN, a JUNS és a Game Tokenek egy tisztességes körforgásban szervesen kapcsolják össze a DeFi-t, a GameFi-t, a P2E-t és az NFT technológia körüli közösségeket. Miután bebiztosítottuk a helyünket a piacon, a Jun Meta célja, hogy a P2E platform éllovasává váljon azáltal, hogy több műfajt és tartalmat juttat el felhasználóinkhoz.”

A Jun Meta elérhető Kaikas, Klip, Metamask és D’cent digitális pénztárcákkal, és dedikált webes és mobil felülettel rendelkezik az optimális felhasználói élmény érdekében.

Vagy felkeresheti a Jun Metát a keresőmotorokok keresztül a további részletekért, vagy csatlakozhat a Telegram csatornához a legfrissebb bejelentésekért.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a fent írtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és egyéb befektetések és kriptokaszinók kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***