A kereskedők 70%-a felszámolás alá került! Szakértők segítenek megelőzni a likvidálást/visszanyerni a tőkéd

Te is a 2022-es évad kriptokereskedői közé tartozol? Akkor nagy eséllyel sok pénzt veszítettél. Több mint 200 milliárd dollár vált semmivé a kriptopénz piacon, sok kereskedő csődbe ment, vagy nagy veszteségeket halmozott fel, vagy simán csak nem tudja felszámolni a pozícióit ezen az óriásmedvéktől nyüzsgő sötét dzsungelben. Ha túlélted a hatalmas piaci összeomlást, akkor gratulálunk! Egyike vagy a szerencséseknek.

Persze a szerencse sem tart örökké. Legyél kezdő vagy veterán, érdemes megtanulni a szakértőktől, hogyan kerülheted el a nullázást, vagy akár hogyan szerezheted utána vissza a veszteségeidet. A cikk segít csökkenteni a felszámolás esélyét és azon kevés nyertesek közé kerülhetsz a kriptopiaci vérengzés ideje alatt, akik utoljára nevetnek.

Hogyan kerüljük el a felszámolást?

1. Tervezd meg az ügyleteidet

A legjobb módja a felszámolási kockázat minimalizálásának, ha jól megtervezed az ügyleteidet még a megbízás kiadása előtt. A megfelelő stratégia és a kalkulált megközelítés segít csökkenti a felesleges veszteségek esélyét. Egy kereskedési szimulátor jó lehet arra, hogy gyakorold a kereskedési tervet és teszteld a stratégiád a pontosság javítása érdekében.

2. Tartsd észben a margin arányod

3. Használd ki a tőkeáttétel előnyeit

Sok cikk azt javasolja, hogy inkább csökkentsük a tőkeáttételt. És ebben igazuk is van: az alacsony tőkeáttétel a kockázat csökkentésének kulcsa. Az alacsony tőkeáttételhez azonban többet kell befektetni, ami növeli a költségeket miközben a potenciális profit is alacsonyabb lesz.

Ez egy kétélű kard. A magas tőkeáttétel növelheti a kockázatot, azonban pontos ügyletek esetén nemcsak kevesebb veszteséget fogsz elszenvedni, hanem a nyereségességen keresztül a likvidálás esélye is csökkenni fog, ha minden esetre beállítasz stop loss-t is. Az okos kereskedők tudják, hogy a tőkeáttétellel voltaképpen bedobsz egy érmét a tőzsdére, amiért cserébe kikölcsönöz neked egy adott összeget. Szóval miért ne használnánk ezt a pénzt arra, hogy meglovagoljuk a piaci volatilitást?

Hogyan nyerheted vissza a befektetésed egy likvidálás után?

1. Változtasd meg a stratégiádat

Félsz a piaci összeomlástól? Nem akarsz túlzott kockázatot vállalni? Talán itt az ideje, hogy stratégiát válts. Válassz egy konzervatív stratégiát, például tedd a pénzed magas kamatozású tárcákba és lassan húzd vissza a felszámolásból származó veszteségeidet. Az éves kamatozású kriptotárcák egy idilli kis faluhoz hasonlíthatóak, ahol lehetőséged lesz arra, hogy nyugodt életet élj és hosszú távon profitálj még akkor is, amikor a piac ingadozik. De segíthet a gyógyulásban is, hogy aztán újult erővel kezd ki a piacokat amikor eljön a bikás trend.

2. Növeld a tőkédet bónuszokkal és extra eszközökkel

Ahhoz, hogy újra kikezdhess “piac” nevű főnököddel, szükséged lesz egy bizonyos összegre. De mi van akkor ha a pénzed odaveszett a legutóbbi felszámoláskor? A tőkéd nem fog tudni bosszút állni a piacokon! Mi a teendő?

Például, megpróbálhatsz egy olyan platformot választani, ahol üdvözlő bónuszok állnak rendelkezésre, és mondjuk előnyös bónuszokat kapsz, ha pénzt fizetsz be a számládra. Egyes platformok óriási jutalmakkal próbálják csábítani neked új felhasználóként. Ezzel a pénzzel növelheted a tőkédet, a több tőke pedig nagyobb hibatűrést, alacsonyabb likvidálási kockázatot és több profitot jelent.

Ajánlott felhasználó-központú kriptotőzsde — Bexplus

A Bexplus egy vezető kriptodeviza derivatív kereskedési platform, amely 100-szoros tőkeáttétellel kínál határidős kereskedést különböző kereskedési párokban: BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP, stb. Ezenkívül a következő funkciókkal is büszkélkedhet:

  • A nyereség maximalizálása érdekében 100x tőkeáttételt kínál;
  • 100%-os üdvözlő bónusz minden befizetés után;
  • Bitcoin kamatozó tárca akár 21%-os éves kamattal;
  • Demószámla 10 BTC-vel, hogy a kereskedők megismerkedhessenek a tőkeáttételes kereskedéssel;
  • Intuitív és teljes funkcionalitású alkalmazás iOS és Android telefonokra;
  • Gyors kifizetés időkorlátozás nélkül, illetve letéti díj nélkül;
  • Copy trading, hogy más kereskedők termeljék a nyereséget számodra;
  • Akár 5000 dollár jutalom az új felhasználóknak!

A Bexplus tőzsdénél soha nem áll le a tempó és folyamatosan keresi a felhasználók számára a fejlett és hatékony lehetőségek biztosítását a kereskedelemhez. A regisztrációhoz kattints ide és szerezz 100%-os bónusz jóváírást, vagy részesülj az 5000 dolláros jutalomban!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***