Íme a kriptó, amely révén nem csak új kocsit vehetsz, de nyugdíjba is vonulhatsz 2025-ben

Egy olyan befektetésről álmodozol, amelynek hála akár már jövőre nyugdíjba mehetsz? Igenis lehetséges s a megoldás a kriptopiacon keresendő. A szektor jelenleg nyugalmas és a következő nagy hullámra keszül, amely során a most még szunnyadó altcoinok az egekbe törhetnek. Ennek fényében ideje minél hamarabb beruházni a megfelelő eszközökbe. Az alábbiakban sorra vesszük azokat a kriptovalutákat, amelyek jelentős hozamokat hozhatnak 2025-re. Akár a korai nyugdíjba vonulás, akár egy vadonatúj autó megvásárlása a cél, ezek a digitális eszközök jelenthetik a kulcsot hozzá. Az elkövetkezendőkben kiderül mely érmék állnak számottevő növekedés előtt és változtathatják meg gyökeresen a pénzügyi világ jövőjét.

A BlastUP bemutatja a Blastbox V2-t: A lehetőségek aranybányája a korai befektetők számára

A BlastUP, a Blast blokklánc elsődleges platformja, bemutatta a Blastbox V2-t, amely egy 8 millió dolláros előértékesítést tudhat maga mögött. A szóban forgó megjelenés egy újabb lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy $BLASTUP tokenekhez jussanak előértékesítési áron, olyan előnyökkel együtt mint további $BLASTUP tokenek és Booster pontok. Mivel a szakértők akár 1000%-os potenciális hozamot jósolnak, a BLASTUP tokenekbe való korai beruházás okos befektetésnek bizonyulhat.

A Blastbox V2 a BlastUP ökoszisztémán belüli exkluzív kiváltságok kapujaként szolgál. A tulajdonosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint az NFT és token airdropok, a BlastUP Club tagság és az elsőbbségi hozzáférés a kezdeti DEX kibocsátásokhoz (IDO-k).

Kamatoztasd a Blastbox V2-ben rejlő potenciált

A Blastbox V2 megszerzése az utolsó lehetőség arra, hogy a BlastUP-hoz a lehető legkedvezőbb áron juss hozzá. A platform komoly sikereket ért el a Blast blokkláncon belül és már 4 sikeres IDO-n van túl.

Azok számára, akik a következő nagy kriptobefektetésre vadásznak, a Blastbox V2 lehet a válasz. Mivel az induláskor mindössze 9999 darab áll majd rendelkezésre, ezek a korlátozott példányszámú loot boxok gyorsan el fognak fogyni.

Vásárolj most: Csapj le a Blastbox V2-re mielőtt még elkapkodják!

A Pepe (PEPE) bikapiaci kilátások elé néz az áresés ellenére

A Pepe (PEPE) jelenleg a 0,00000661 és 0,00001121 dollár közötti tartományban mozog, ami bikapiaci potenciálra utaló jeleket mutat. A közelmúltbeli csökkenés ellenére az érme hat hónap alatt 579,62%-os emelkedést produkált. Az 56 körüli RSI érték és a nagyjából 86-os Stochastic érték felfelé irányuló trendet sugall. Ha a PEPE áttöri a 0,000014 dolláros ellenállási szintet, akkor akár 0,00001862 dollárig is emelkedhet, ami közel 100%-os erősödést jelenthet. A szilárd fundamentumokkal és a 2021-es évre emlékeztető bikás mintákkal a PEPE úgy tűnik, hogy képes lehet visszapattani és a magasba törni.

A BRETT a közelmúltbeli csökkenés ellenére kész a visszatérésre

A BRETT a nemrégiben bekövetkezett árfolyamcsökkenés ellenére a fellendülés jeleit mutatja. Az érme jelenlegi ára 0,0835 és 0,1513 dollár között ingadozik, az ellenállási szint 0,1944 dollárnál van, míg a támogatási 0,0589 dollárnál. Az elmúlt héten a BRETT értéke közel 19%-ot esett, a hónap során pedig nagyjából 32%-ot. Az elmúlt hat hónap lenyűgöző, 313%-os emelkedése azonban erős hosszú távú potenciált sejtet. Az 58,24-es RSI és a 81,70-es Stochastic index egyre erősödő lendületre utal. Amennyiben az érme áttöri a 0,1944 dolláros ellenállási szintet, megcélozhatja a következő, 0,2621 dolláros szintet, ami több mint 70%-os nyereséget jelenthet.

A Super Trump (STRUMP) bikás tendenciát mutat a gyengülés közepette is

A Super Trump (STRUMP) pillanatnyilag a 0,008 dolláros szint körül mozog. Bár a közelmúltban hanyatlással szembesült, a 68,80%-os hathavi emelkedés reménykedésre ad okot. Az érme valószínűleg hamarosan átlépi a 0,013 dolláros ellenállási szintet. A 0,005 dolláros támogatási szint mellett a következő cél a 0,017 dollár. Ha a momentum folytatódik, a 112,5%-os emelkedés is lehetséges. A 82,30-as RSI erős vásárlói érdeklődést jelez, ami további felfelé irányuló lendületre utal. Mindezek tudatában érdemes szemmel tartani a STRUMP-ot, hiszen könnyen az egekbe szökhet az árfolyama.

A WATER (WATER) a legutóbbi visszaesés dacára kitörni készül

A WATER egy szűk, 0,0005 és 0,0014 dollár közötti ársávban mozog. A bikák és a medvék viaskodnak az irányításért, de a bikák erősebbnek bizonyulnak. Az RSI (Relatív Erősség Index) egyensúlyra utal, és mivel a következő ellenállási szint 0,0020 dollárnál van, egy 40% feletti ugrás sem kizárt. Ha ezt a szintet sikerül átlépni, akkor a WATER a 0,0030 dolláros szintet veheti célba, ami akár 200%-os potenciális nyereséget is generálhat. A közelmúltbeli csökkenés ellenére ezek a minták jelentős felfelé irányuló mozgásokhoz vezethetnek.

Következtetés

A PEPE, a BRETT, a STRUMP és a WATER rövid távon kevesebb potenciállal rendelkeznek, mint a BLASTUP, amely kiemelkedik a tömegből. Ez a projekt az innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémában betöltött szerepe miatt jeleskedik. Mindent összevetve, a BLASTUP rendelkezik a legnagyobb megtérülési potenciállal 2025-re vonatkozóan.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***