A kriptobálnák készülnek a rallyra, ezt a három érmét vásárolják

A közelmúltbeli zuhanás után, a piac ismét fellendülőben van. Az elemzők az elkövetkező napokban rallyra számítanak. A Bitcoin nemrég a 60 ezer dolláros szint alá esett, de nem sokkal később a 61 ezer dolláros támaszpont fölé tört. Az olyan kriptoelemzők, mint Ali Martinez, arra buzdítják a kereskedőket, hogy használják ki az árfolyamesést.

Egy piaci tanulmány kimutatta, hogy az okos bálnák már megkezdték a felhalmozást. Nem győzik vásárolni az Angry Pepe Forkot, a Polkadotot és a Litecoint. A három projekt közül az APORK kiemelkedhet, köszönhetően az egyedülálló tétes modelljének, ami hatalmas hozamot kínálhat a felhasználóknak. Az APORK jó úton halad afelé, hogy uralja a mém érmék piacát. Ezért érdemes lehet mihamarabb befektetni.

Az egyedülálló modellnek köszönhetően érheti el az Angry Pepe Fork az 1 dollárt?

Az Angry Pepe Fork küldetése, hogy a befektetői hadsereg segítségével legyőzze a zombi mémérméket. Az APORK befektetők cserébe a Conquer to Earn rendszernek köszönhetően jutalmat kaphatnak. A jutalmazási mechanizmus tét formájában történik. Jó hír, hogy a tétgyűjtés már az előértékesítés során is aktív lesz.

Ahogy egyre több zombi projektet győznek le, úgy nő az APORK hadsereg hozama. A harcmezőn ügyességüket bizonyító felhasználók jutalomban is részesülnek, miközben magasan kitüntetett közösségi tagokká válhatnak. A felhasználók számára a kezdő nyereséget a zárolási időszak határozza meg. Van 30 nap, 60 nap és 90 nap. Az utóbbi kifejezetten a veteránoknak szól, akik potenciálisan nagyot szeretnének keresni.

A tokenomikát tekintve a token teljes készlete 1,9 milliárd token. Ez valószínűleg hosszú távú szűkösséghez vezet, miközben biztosítja a tartós potenciális értéknövekedést. Az előértékesítés jelenlegi az 1. szakaszban van, és az APORK mindössze 0,014 dollárért kaphat. Az új vásárlók 10%-os bónuszt is kaphatnak. Egy neves elemző szerint az egyedülálló conquer-to-earn modell hajtani fogja az elfogadást.

Az előrejelzések szerint az APORK a CEX tőzsdékre való bevezetés után akár az 1 dollárt is elérheti. Az ökoszisztéma már most tárgyal partnerekkel, hogy a hasznosság további segédprogramokkal erősödjön. Mivel a projektet egy neves cég teljes mértékben auditálta, ez lehet az egyik legjobb kriptopénz, amire érdemes odafigyelni a 3. negyedévben.

Rallyra számíthat a Polkadot?

A Polkadot összeköti a blokkláncokat, miközben a tranzakciókat több párhuzamos blokkláncra terjeszti. A hasznosságnak hála az idei piacon hatalmas rally potenciállal rendelkezhet. Miután néhány nappal ezelőtt az 5 dolláros támaszzóna alá csökkent, a Polkadot ismét bikás hangulatba került, és célba vette a 6 dolláros ellenállási szint áttörését.

Azonban a token piaci aktivitása nem lenyűgöző, ahogy az a csökkenő kereskedési volumenből is látszik. A technikai elemzés azt mutatja, hogy a Polkadot piaci hangulata medvés, az érme az 50 és a 200 napos exponenciális mozgóátlag alatt kereskedik. De a csökkenés ellenére több elemző is növekedést jósol.

A Litecoin ígéretesnek tűnik, elérheti a 100 dollárt?

A Litecoint úgy tervezték, hogy a blokklánc technológia kihasználásával gyors, biztonságos és alacsony költségű fizetéseket biztosítson. A top érme beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és a token rekordot döntött, mint a BitPapy legelterjedtebb fizetési formája. A hálózat növekvő elfogadottságának köszönhetően az aktív címek is megduplázódtak májusban, 345 ezerről 700 ezer fölé emelkedve.

A növekvő elfogadottság a token piaci aktivitásának növekedését eredményezte. A CoinMarketCap adatai szerint a Litecoin árfolyama 70 dollár felett alakított ki támaszt, és hamarosan a 100 dolláros határ áttörését is elérheti. Bár a Litecoin kereskedési volumene csökken, az elemző, Trading Soldier merész előrejelzést tett. Szerinte rövid távon az árfolyam elérheti a 90 dollárt. Ha a jóslat valóra válik, érdemes lehet még most beszállni.

Honlap: https://angrypepefork.com/
Elővétel: Angry Pepe Fork elővételben
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***