A kriptobefektetők az XRP, a BTCS és az ADA tokenekre esküsznek

Az elmúlt időszakban a kriptotérben a feltörekvő startupok domináltak rekordmagas hozamaikkal. A befektetők érdeklődése azonban inkább az olyan kriptopénzek felé irányul, mint az XRP, a BTCS és az ADA. Mivel a startupok gyakran “pénznyomtató” gépekké válnak, a befektetőket jobban vonzzák a növekedési potenciállal bíró, komolyabb projektek.

Mi az a Cardano?

A Cardano egy olyan fejlett és fenntartható blokkláncplatform, amely okos szerződések és dAppok fejlesztésére szolgál. A 2017-ben indított blokkláncplatform kiküszöböli azokat a korlátokat és kihívásokat, amelyekkel riválisai, például az Ethereum néz szembe. A Cardano kutatásvezérelt, szigorú tudományos megközelítést alkalmaz a skálázhatóság, az interoperabilitás és a fenntarthatóság elérése érdekében. A Cardano felépítése külön rétegekre tagolódik, beleértve az elszámolási és a számítási rétegeket. A natív pénzneme, az ADA több célt is szolgál az ökoszisztémában.

Az XRP-per

Az XRP-per, amelyben az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) és a Ripple Labs szerepel, évek óta húzódik. Az ügyben a SEC be nem jegyzett értékpapírok értékesítésével vádolta meg az Ripple-t, azzal érvelve, hogy az XRP-t értékpapírként kell kezelni. Mint ilyen, az XRP-nek meg kellett volna felelnie az értékpapír-kibocsátásra vonatkozó SEC-szabályoknak. A Ripple 2023. július 13-án azonban részleges győzelmet aratott a SEC ellen. A bíró ítéletében megerősítette, hogy az XRP a digitális eszköz vagy árucikk kategóriába tartozik. A győzelem jelentős a kriptotér számára, mivel tisztázza a szabályozást, és kétségessé teszi a SEC kriptovaluták feletti joghatóságát, ami potenciálisan hatással lehet a különböző kriptoprojektekkel szembeni szabályozási intézkedésekre. A közelmúltbeli döntés hatással lehet az olyan tokenek SEC-besorolására is, mint a BNB, SOL, ADA, MATIC és mások, amelyeket a Binance és a Coinbase tőzsdék jegyeznek.

Bitcoin Spark (BTCS)

A Bitcoin Spark a Proof-of-Process (PoP) blokklánc-technológián (Proof-of-Process) keresztül alkalmazza a kriptopénzek csúcskategóriás innovációját. A PoP konszenzus egyesíti a legjobb proof-of-work és proof-of-stake funkciókat. A BTCS megoldja a BTC örökös kihívásait: a magas költségeket, a skálázhatóságot és a néhány magánszemély általi bányászat dominanciáját. A Bitcoin Spark a tranzakció-feldolgozási sebesség (TPS) javítására törekszik azáltal, hogy csökkenti a blokkok feldolgozási idejét és növeli az egy blokkban kezelhető tranzakciók számát.

A BTCS bányászat eltér a hagyományos proof-of-work rendszerektől, amelyek a bányászoktól bonyolult matematikai számítások megoldását követelik meg. A felhasználók a hálózat különböző feladatait oldhatják meg számítási teljesítményükkel. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a hálózat hatékonyan, túlzott energiafogyasztás nélkül dolgozza fel a tranzakciókat és a számítási feladatokat.

bitcoin spark

A projekt egy Bitcoin Spark alkalmazást is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek a bányászatban, a jutalmak elosztásában és a feldolgozási teljesítmény megosztásában. A BTCS csapata azt tervezi, hogy kompatibilis szoftvert bocsát rendelkezésre hozzáférhető okoseszközökön, beleértve a Mac, iOS, Linux, Android és Windows rendszereket. Fő fókuszuk, hogy csökkentsék a bányászatba való belépés akadályát, és mindenki számára elérhetővé tegyék a hálózatban való részvételt és a feldolgozási teljesítményéhez való hozzájárulást. A BTCS célja egy okosszerződés-réteg megvalósítása a decentralizált alkalmazások fejlesztéséhez.

A Bitcoin Spark ICO-ja lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy kiváló hozamokat realizáljanak. A BTCS 1,75 dolláros induló árral debütál, a korai befektetők pedig 15%-os bónuszt kapnak. Szakértők szerint ez olyan lehetőség, mintha akkor vásároltunk volna bitcoint, amikor az 1 dolláron kereskedett. A projekt 650%-os nyereséget jósolt a befektetők számára az indulás során, amely a 10 dollár elérésével fog elkezdődni.

További információ a Bitcoin Sparkról:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/

BTCS token vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***