A kriptopénzek következő generációja teljesen más lesz, mint a Shiba Inu

Ahogy a kriptopénzek tovább fejlődnek és egyre inkább elterjednek a hétköznapi emberek körében is, elkerülhetetlen lesz, hogy valós felhasználási esetekben is alkalmazni lehessen őket. A mesterséges intelligencia alapú kriptopénzek térnyerése miatt sok szakértő véli úgy  hogy a kriptopénzek következő generációja teljesen más lesz, mint a Shiba Inu (SHIB).

Az AI kripto

A mesterséges intelligencia (AI – artificial intelligence) térhódítása nagyon sok előnyt kínál nekünk. A technológia számos területet forradalmasíthat, beleértve az oktatást, az orvostudományt és a gyártást. A kriptoszektor sem különbözik ettől. Az AI kripto a mesterséges intelligencia és a blokklánc technológiák fúziójára épül. Az AI kriptoprojektek e két technológiát ötvözik úgy, hogy teljesen új előnyöket kínáljanak a felhasználóiknak, és előmozdítják a blokklánc fejlődését. Sok elemző szerint ez lesz a kriptopénzek következő generációja.

Avorak AI (AVRK): Egy AI kriptovaluta, amely robbanás előtt áll

Az Avorak AI (AVRK) egyre nagyobb teret hódít meg a kriptopiacon, miközben folyamatban van az elsődleges érmekibocsátás (ICO), és a befektetők száma is folyamatosan növekszik. Elemzők a YouTube-on azt jósolják, hogy az indulása után a projekt értéke 100-szorosára emelkedhet.

A projektet övező nagyon kedvező fogadtatás annak is köszönhető, hogy bemerték vállalni azt a stratégiát, hogy elsőként lépnek a piacra. Az Avorak AI az első olyan projekt, amely átfogó AI-megoldást kínál a blokkláncon. Ez komoly versenyelőnyt biztosít számukra a versenytársakkal szemben, és így több felhasználót tudnak bevonzani, mivel megoldásuk sehol máshol nem található még meg. Az Avorak virtuális asszisztenseket, kereskedelmi botokat, biztonsági ellenőrzéseket, 3D modellező eszközöket, képalkotókat és még sok mást is kínál az interaktív AI keretében.

Az Avorak AI-megoldásainak egyediségét jól példázza a szövegalkotója, az Avorak Write. A szöveggeneráló több mechanizmus kombinációját használja az információszerzéshez, a nyelvi stílus kialakításához és a szövegek megalkotásához, nem kizárólag az internetről való lekérdezésre támaszkodik. Ez biztosítja, hogy az Avorak Write kiváló minőségű, nem ismétlődő és nem plagizált szövegeket állít elő, amelyek pontosan megfelelnek a felhasználók követelményeinek.

Az Avorak az NFT-térben is komoly előrelépéseket tesz az NFT kollekciója bevezetésével, amely az esztétika, a hasznosság és a befektetési lehetőségek egyedülálló kombinációját kínálja. A platform natív tokenje, az AVRK számos hasznossági funkcióval is rendelkezik. Az AVRK az Avorak AI megoldásaihoz való hozzáférés hitelét jelenti. Az token birtokosai garantáltan részesednek az Avorak nyereségéből, és stakinggel növelhetik teljes részesedésüket a projekt piaci kapitalizációjából. Az AVRK más kriptovalutákra vagy fiatpénzre is cserélhető a kriptotőzsdéken. Az Avorak AI jelenleg az ICO 6. fázisában van. Az AVRK tokent 0,235 dollárért árulják, és egyéb előnyök mellett 5%-os bónuszt is kínál.

Felfelé tart a SHIB?

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama az elmúlt 30 napban lefelé tartó trendet mutatott. A SHIB komoly ellenállással néz szemben, egyebek mellett a Pepe Coin és az AI kriptoprojektek felemelkedése miatt. Ennek ellenére a Shiba Inu (SHIB) ökoszisztéma folyamatosan fejlődik, és az elégedett SHIB tokenek száma is növekedett. Emellett a Shibarium teszthálózaton is nőtt a tranzakciók száma, ami arra utal, hogy még mindig van érdeklődés a SHIB iránt. Azonban a mémcoinnak jelentős katalizátorra lenne szüksége ahhoz, hogy elérje korábbi dicsőségét a folyamatosan változó kriptoszektorban.

További információkat olvashatsz az Avorak AI-ról:

Webolda: https://avorak.ai
Vásárolj AVRK-ot: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***