A kriptopiac következő nagy dobása: token +1000%-os potenciállal

A kriptovaluta piacon a közelmúltban a Bitcoin 53 000 dollár fölé emelkedett, ami jelentős fellendülésről és stabil bizalomról ad tanúbizonyságot. Nem mellesleg a Reddit is nyilvánosságra hozta Bitcoin- és Ethereum-állományát. Ezzel párhuzamosan a Federal Reserve a stabilcoinok piacát vizsgálja, az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma pedig a Bitcoin bányászok energiafelmérésében zajló felülvizsgálat beszüntetését szorgalmazza, melyek jelentős pozitív irányú változásokat jeleznek a kriptovaluta környezetben.

A piac életkorából adódóan a következő nagy dobás előrejelzése hatalmas kihívásnak tűnhet, de ezek a gondosan kiválasztott tokenek jelentős rövid távú növekedésre és potenciálisan hatalmas hozamokra készülnek különböző szakértői előrejelzések szerint.

Be vagy zsongva? A ScapesMania listázása már láthatáron van!

Azáltal, hogy a ScapesMania villámgyorsan elérte a 6,125 millió dolláros előértékesítést, a közösség már türelmetlenül várja a közelgő tőzsdei listázást. Az már tudható, hogy a Token Generation Event (TGE) 2024. február 26 és 2024. március 9 között, a PancakeSwap decentralizált tőzsdén kerül megrendezésre. A csapat készül továbbá a centralizált tőzsdéken való listázásokra is.

A fejlődés víziója

Miután az előértékesítésre bocsátott összes token elkelt, a csapat csak és kizárólag a fejlesztésekre fókuszál. A projekt játékpiacra történő belépése rendkívül ígéretesnek tűnik, a Statista előrejelzése szerint a piac mérete 2027-re meghaladhatja a 19 milliárd dollárt. Mondhatni jobban megtervezett időpontot nem is választhattak volna erre.

Az alaposan megtervezett, kötött tokenkezelési terv biztosítja a stabilitás és hosszú távú növekedési potenciál mellett a token-dömping megakadályozását is, mely fényes jövőt jósol a $MANIA token számára. A csapat ezzel fenntartja a token számára az egészséges kereslet-kínálat egyensúlyt. A bevezetés után, a kereslet és az elkötelezettség fokozására irányuló marketingstratégia is elindult.

A ScapesMania amellett, hogy neves játékfejlesztő stúdiókkal társul, egy saját csapatot is létrehozott azzal a céllal, hogy a tehetséges szakembereket bevonzzák. Ezzel egyre több tulajdonost ösztönöznek majd arra, hogy kihasználják az alkalmi szerencsejáték-ágazat 9%-os előrejelzett növekedését, melyet a Statista kutatása támaszt alá.

Egy nemrégiben tartott AMA (Ask Me Anything) ülésen a ScapesMania vezérigazgatója ismertette a fejlesztési stratégiát. Elmondta, hogy a stratégia magába foglalja a különböző hipotézisek kidolgozását, azok valós piaci helyzetekben történő tesztelését, és hogy ezekből végül csak azok az ötletek kerülnek megtartásra és megvalósításra, melyek életképesnek bizonyulnak a többszöri tesztelés után is.

A listázás tehát csak a kezdet. Csatlakozz a ScapesMania közösségéhez, és légy tanúja a csapat folyamatos újításainak és növekedése során megvalósuló dinamikus felemelkedésnek.

Zsongásban a közösség

Egy 60 000-nél is több követőt számláló és folyamatosan bővülő közösséggel a ScapesMania egyre nagyobb lendületet vesz. Felkeltette a 20 000 dollárt meghaladó betétekkel rendelkező kriptobálnák figyelmét is, akik ebben látják a következő nagy nyereményszerzési lehetőségüket.

Ők tudják jól, hogy mivel a forgalomban lévő tokenek mennyisége korlátozott, az értékük a kereslet és kínálat miatt folyamatosan emelkedhet. Emellett a BlockSafu által végzett sikeres audit is azt erősíti, hogy a projektbe vetett bizalom biztonságban van.

A ScapesMania-t számos influenszer támogatja, akik szintén alátámasztják a projekt és a csapat hitelességét. A bloggerek pozitív értékelései világszerte bizonyítják, hogy a közösség valóban lelkesedik a projektben rejlő lehetőségek iránt.

Miért érdemes megvásárolni a $MANIA-t a tőzsdei bevezetés után is?

Kíváncsi vagy, miért érdemes csatlakozni a ScapesMania-hoz a listázás után is? Itt van pár érv, amely meggyőzhet téged is:

  • Vonzó áron és előértékesítési korlátozások nélkül vásárolhatsz tokeneket.
  • A potenciális hozam maximalizálása érdekében a lehető legjobb piaci feltételek mellett hajtják végre a projekt TGE-jét.
  • Részvételi lehetőség egy új projektekben, így biztosítva a portfóliód változatosságát.
  • Potenciális profit a token visszavásárlásból, égetésből és stakelésből is, így a tulajdonosok motiváltak és elkötelezettek maradnak.
  • Élvezd a token kivételes hasznosságát, amely megkülönbözteti a trendektől és a hype-tól függő mémérméktől.

Értesülj a listázásról – iratkozz fel az értesítésekre!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő esélyt, tartsd a lépést az eseményekkel a jegyzési időpont közeledtével is. Iratkozz fel a frissítésekre, légy Te az első, aki kihasználja a jegyzés utáni lehetőségek bármelyikét, hiszen ezek igazán jövedelmezőek lehetnek.

>>>> Regisztrálj a hirdetési értékesítésekre – Élj a lehetőséggel <<<<

SEI (SEI): új korszak a kriptokereskedésben

A Sei (SEI) gyorsan elterjedtté vált, és két napon belül elérte az 1,9 milliárd dolláros kereskedési volument az alacsony költségű és rendkívül gyors USDC-integrációnak köszönhetően. Az előrejelzések szerint a Sei (SEI) árfolyama 2024-ben elérheti az 1,66 dollárt, 2025-ben pedig akár 2,32 dollárig is emelkedhet. A potenciál hátterében a piaci teljesítmény mellett a technológiai fejlesztésekbe és szén-dioxid-semlegességbe vetett elkötelezettségbe vetett bizalom áll.

Annak ellenére, hogy a Sei (SEI), mint projekt, ígéretesnek tűnik innovatív megoldásainak köszönhetően, növekedési potenciáljára továbbra is jelentős kihívást jelent a kriptopiac volatilitása és az előrejelzések pontatlansága. A siker a lendület fennmaradásán, a piaci változásokon való túllendülésén és a technológiai kötelezettségek teljesítésén múlhat.

Arbitrum (ARB): forradalmi Ethereum-skálázási megoldás

Az Arbitrumot (ARB) nagyon várják az Ethereum tranzakciós hatékonyságának növelésére irányuló törekvései miatt annak ellenére, hogy 2023 szeptemberében mélypontra került. Az optimista ár-előrejelzések szerint 2024-re 1,67 dollárra, míg 2025-re 2,85 dollárra emelkedhet az ARB árfolyama, ami az Ethereum skálázhatóságának javítására irányuló potenciálba vetett bizalmat tükrözi.

Az olyan kihívások, mint a piaci volatilitás és a szabályozási aggályok befolyásolhatják a pályáját, de a siker a technológiai fejlődésen és a piaci adaptáción múlik első sorban.

Következtetés

Bár nem tudjuk pontosan meghatározni, mely token fog következőnek nagyot dobbantani, érdemes figyelemmel kísérni az említett projekteket. Elméletileg a ScapesMania a következő hetekben, hónapokban állhat rá legjobban a növekedési pályára.

Weboldal: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Értesítések-csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***