A legfontosabb kriptovaluták minden portfólióhoz a legfrissebb árelőrejelzések szerint

Az utóbbi időben tapasztalt kriptopiaci emelkedés a befektetők szempontjából izgalmas szakaszba lépett. A robosztus portfólió lehetőségei közötti navigálás ijesztő lehet. Ez a cikk leegyszerűsíti a folyamatot, betekintést nyújtva azokba a kriptovalutákba, amelyek erős teljesítményt ígérnek. Legyen tapasztalt vagy új befektető, mindenki a bikapiac figyelemre méltó szereplőit keresi. A helyes választás meghatározhatja a befektetési stratégia sikerét. Olvasson tovább, hogy megtudja, mely kriptovaluták lehetnek hasznos kiegészítői egy jól kiegyensúlyozott befektetési portfóliónak.

BlastUP előértékesítés: Az első Launchpad a Blast ökoszisztémán belül!

A BlastUP egy úttörő Launchpad a Blast ökoszisztémájában, amely a friss, Layer 2 technológián alapul, és amely csupán 35 nap leforgása alatt elérte az egymilliárd dolláros teljes zárolt értéket. A BlastUP sikerességét tovább erősíti, hogy néhány héten belül 4 millió dollárt sikerült összegyűjtenie, így magára vonva a korai befektetők érdeklődését.

A BlastUP mottója: Növekedj gyorsabban, keress többet.” Ennek a Launchpadnek az elsődleges célja a piacra lépéskor szembe jövő akadályok csökkentése a blokklánc startupok számára, biztosítva, hogy már a kezdetektől sikerre legyenek ítélve.

A BlastUP token a platform egyik alappillére, ami hozzáférést biztosít a szintek szerinti IDO launchokhoz, a staking jutalmakhoz, valamint különleges, csak tagok számára elérhető exkluzív juttatásokhoz.

>>Növekedj gyorsabban, keress többet a BlastUP-pal! <<

A BlastUP token birtokosai olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint  hozzáférés egy Airdrophoz, különleges jutalmak az IDO-kban, és a zárolás útján történő kamatszerzés lehetősége.

Ahogy a BlastUP tovább halad előre, elkötelezett marad amellett, hogy globális központot hozzon létre a Blast közösség számára, támogatva a korai szakaszban lévő startupokat. A BlastUP gyorsan népszerűvé vált, ami az ökoszisztémán belül lévő további szereplők számára is előnyös.

A BlastUP fejlesztési tervét 2026-ig határozták meg, amely az AI vezérelte eszközök megjelenését és a közösségi piactér elindítását ígéri, ezzel bővítve az ökoszisztéma funkcióit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez MOST további előnyőkért <<

Solana ártrendjei és elemzése

A Solana (SOL) jelentős növekedést mutatott az elmúlt hat hónapban, 389,40%-os emelkedéssel. Az elmúlt héten a coin 14,56%-kal ugrott meg, azonban az elmúlt hónapban 8,07%-os csökkenést mutatott. Jelenleg a SOL 131,60 és 161,13 dollár között cserél gazdát. Az ármozgások egy impulzív trendre utalnak, ahol a SOL értéke meghaladja mind a 10 napos, mind a 100 napos átlagokat.

A jelenlegi lendület a SOL-t a legközelebbi ellenállás felé viheti, ami 173,40 dollár, és ha a bikapiac tovább nyomul, akkor akár a második ellenállási szintet is elérheti, ami 202,93 dollár. Azonban, ha az eladási nyomás növekszik, a SOL ára leeshet a 114,34 dolláros támogatási szintig, vagy akár tesztelheti is az alsóbb, 84,81 dolláros támogatást. A 60 feletti RSI érték növekvő érdeklődésre utal, de a magas sztochasztikus érték miatt óvatosság ajánlott, mivel a piac túlterhelt lehet.

Jupiter Crypto: Figyelemre méltó emelkedés és jövőbeli várakozások

A Jupiter (JUP) az elmúlt hat hónapban jelentős növekedést mutatott, elképesztő 3871,67%-os emelkedéssel. Az elmúlt héten a token 18,86%-ot nőtt, míg az elmúlt hónapban szerény, 2,13%-os emelkedést mutatott. Ez a trend impulzív kitörésre utal, ami azt jelzi, hogy az ár túllépte a mozgóátlagot. Jelenleg a támogatási szint 0,77 dollár, míg az ellenállási szint 1,41 dollár.

Ha a lendület folytatódik, a következő célpont 1,73 dollár lehet, azonban egy drasztikusabb csökkenés újra tesztelheti a 0,45 dolláros támogatási szintet. Mivel a JUP RSI indexe a semleges szint közelében van, és a sztochasztikus értéke magas, a további felfelé irányuló mozgás előtt egy visszahúzódás következhet be. Az optimizmus helyénvaló, azonban ajánlott óvatosnak lenni, amíg a piac kiértékeli a következő lépéseit.

Pyth Network Crypto egyenletes emelkedése és jövőbeli pályája

A PYTH jelenlegi árfolyama 0,57 és 0,72 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten a coin ára 16,68%-os növekedést mutatott, azonban a havi szintű változás így is 25,11%-os csökkenést jelent. Az elmúlt hat hónap során az ár 76,77%-kal emelkedett. Az ármozgások az utóbbi időben stabil növekedést jeleznek, bár tapasztalhatóak voltak ingadozások is.

A PYTH előreláthatóan 0,79 dolláros szinten találkozik ellenállással, míg erősebb ellenállási szintje 0,94 dolláron tapasztalható. Ezzel szemben a támogatási szintje 0,48 dollárnál van, még erősebb támogatással a 0,33 dolláros szinten. Az olyan piaci eszközök, mint az RSI és a MACD vegyes jelzései arra utalnak, hogy az előttük álló út instabil lehet, növekedési és csökkenési potenciállal egyaránt. A PYTH útkeresése során a befektetőknek érdemes figyelemmel kísérniük mind az ellenállási, mind a támogatási szinteket.

Következtetés

A SOL, JUP és PYTH rövid távon nem feltétlenül hoznak jelentős hozamokat. Ehelyett a befektetőknek a BlastUP-ra kellene összpontosítaniuk. Innovatív koncepciója, együtt a Blast ökoszisztémán belüli helyzetével, jelentős növekedési potenciált biztosít számára. A BlastUP kiemelkedik, mint a legnagyobb potenciállal rendelkező “must-have”.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***