A legjobb 3 kriptovaluta 50 cent alatt, amelyek készen állhatnak a 100-szoros ugrásra

A BTC Price BTC Price felezése nagy árfolyam-ugrást indíthat el, amely akár a 200 000 dollárt is elérheti. Ez az izgalmas szakasz a befektetőket is arra készteti, hogy kedvezőbb, de ígéretes kripto kereskedési lehetőségeket keressenek. A piacon lévő rengeteg érme közül néhány, fél dollár alatti kriptovalutából hatalmas ugrás lehet. Ezek az eszközök jelentős nyereségre adhatnak esélyt a Bitcoin felezése után, de a digitális valuták világa már most tele van optimizmussal. Vizsgáljuk meg a potenciális növekedésre esélyes legjobb kriptovaluta-opciókat.

A BlastUP előértékesítése elérte a 3 millió dollárt, ez lehet a következő nagy dobás a kriptotérben

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpad platformja nemrég nagy port kavart a kriptovilágban. Mindössze néhány hét alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze. A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP potenciálját, rohamosan növekszik.

A BlastUP készen áll arra, hogy jelentős sikert érjen el. A tervek szerint a Web3 eszközöket mesterséges intelligencia innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza zajlik, amely a legalacsonyabb áron kínálja a BlastUP tokeneket. Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45,5%-os kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP elővásárlás exkluzív előnyeit <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek. Például a tokenértékesítéshez szükséges allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztüli kamatszerezés lehetőségét.

A cél egyszerű, támogatást nyújtani a blokklánc startupoknak a gyorsabb növekedéshez és a nagyobb profithoz. Úgy tűnik a BlastUP jó úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon. A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk, és ambiciózus tervei iránt. Amely nem más mint egy a kriptotérben való egyszerű és hatékony launchpad platform.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, és a tervek között szerepel egy MI IDO szűrő elindítása, a startup csapatokra szabott MI-eszközök fejlesztése és egy közösségi piactér létrehozása.

> Csatlakozz a BlastUP elővásárlásához MOST, hogy részesülj a korai előnyökből<<

A FLOKI gyors növekedése magas elvárásokat támaszt

Az elmúlt egy hónap alatt a 609,10%-os, hat hónap alatt pedig elképesztő, 1459,48%-os emelkedést nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezen adatok ismeretében a FLOKI-nak jelentős esélye van arra, hogy feljebb ugorjon, és valószínűleg a korábbi, 0,0003134 dolláros történelmi csúcsot célozza meg hosszú távú célként. A piaci lelkesedés folytatódik, és a jelenlegi 0,0002423 dolláros árfolyam azt sugallja, hogy van még hely a növekedésre. Az ilyen gyors felértékelődés fenntartása azonban kihívást jelenthet, és az új csúcsok elérése általában pozitív piaci hangulatot igényel.

Figyelembe véve az egyszerű mozgóátlagokat, a 10 napos 0,0002190 dollárnál enyhén a jelenlegi ár alatt van, ez a FLOKI árfolyamának folyamatos támogatására utalhat rövid távon. Ugyanakkor a 100 napos SMA-tól való távolság 0,0000769 $-nál emlékeztet a potenciális lefelé irányuló lehetőségre, ha a piac fordulatot vesz. Rövid távon, ha a 0,0000328 $ és a 0,0000119 $ alatti támasz szinteket teszteljük, az jelentős visszalépésre utalhat.

Dogecoin-növekedés: Óvatosan előre

A Dogecoin lenyűgöző növekedést mutatott az elmúlt hónapban. 106,85%-os, hat hónap alatt pedig 189,11%-os növekedést ért el, ami erős emelkedést jelezhet. Az eddigi csúcs a plafontörő növekedés lehetőségét mutatja. A jelenlegi 0,18 dolláros árfolyam azonban közel van a 0,17 dolláros második ellenállási szinthez, ami szünetet vagy visszalépést jelezhet, ha a lendület nem viszi tovább. A piac lelkesedése rövid távon előre viheti az árakat.

Hosszú távon a Dogecoin következetes növekedése a 0,10 dolláros 100 napos mozgóátlag felett bikás lehet. A befektetőknek azonban továbbra is szem előtt kell tartaniuk a legközelebbi, 0,085 dolláros támaszszintet. Ha a lefelé irányuló nyomás túllépi ezt a pontot, az meredekebb csökkenéshez vezethet a 0,052 dolláros támaszszint felé, ami óvatosságra inthet. A jelenlegi trendek és a történelmii csúcsok keveréke egyszerre ad teret az optimizmusnak és a konzervatív stratégiának.

Következtetés

Összefoglalva, míg más kriptovaluták, mint a FLOKI és a Dogecoin növekedési potenciállal rendelkeznek, a BlastUP az, amely a legnagyobb felfelé ívelő potenciált mutatja. A Blast ökoszisztémájában, úgy tűnik, hogy a BlastUP ki fogja használni a blockchain startupok fejlődő szektorát a széles körű eszközkészlete és MI integrációjának révén. Előértékesítési lehetősége és a token-tulajdonosok számára biztosított előnyök egy komoly projektet jeleznek, amelynek jelentős hatása lehet a kriptotérre. A befektetők a BlastUP-ot egy kihagyhatatlan lehetőségnek találhatják.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***