A legjobb altcoinok 100-szoros árfolyam-emelkedésre készülnek

A több ezer kriptovaluta közül a Litecoin (LTC), a Rollblock (RBLK) és a Dogecoin (DOGE) a legjobb altcoinok, amelyeket a következő bikapiacon érdemes figyelni. Jelentős szereplőkké váltak a szélesebb piacon, és egyedülálló lehetőségeket kínálnak a hozzáértő befektetők számára. Ez a cikk a 100-szoros emelkedésre készülő legjobb altcoinokat vizsgálja meg, és azt, hogyan fogják újraértelmezni a kriptopiacot.

A szakértők a Rollblockot (RBLK) tippelik a következő 100-szoros hozamot hozó altcoinnak 2024-ben

A Rollblock (RBLK) a 100-szoros megugrásra esélyes legjobb választásként tűnik fel. Egyedülálló, innovatív jellemzőivel és nagy növekedési potenciáljával megteremti a feltételeket a szélesebb kriptopiac jelentős áttöréséhez. Az előértékesítés 3. szakaszában, egy élő kaszinó mellett a Rollblock vonza a befektetőket, több mint 670 000 dolláros előértékesítési bevételt gyűjtött, és most a hónap végére megcélozza az 1 millió dolláros határt.

Lényegében a Rollblock egy blokklánc-alapú platformmal fog 2028-ra mérföldkő lenne a 744 milliárd dolláros bevételre számító online szerencsejáték-piacon. Az online kriptokaszinó célja, hogy megoldjon számos olyan problémát, amellyel a hagyományos kaszinók szembesülnek, beleértve a hatékonyságot, az átláthatóságot és a biztonságot.

Ami még érdekesebb, hogy az online kriptójátékok platformján nincs KYC-ellenőrzés, így a felhasználók 100%-os anonimitást élvezhetnek. Egy másik egyedülálló tulajdonság, amely felkeltette a befektetők figyelmét, a bevételmegosztási modell. A Rollblock a heti bevételeinek akár 30%-át is arra fordítja, hogy visszavásárolja a tokeneket a piacról.

Ezt követően a platform elindítana egy égetési mechanizmust, ahol a megvásárolt tokenek felét elégeti. A másik felét staking jutalmakra használná, és ennek eredményeképpen az ökoszisztéma folyamatos vásárlási nyomást tapasztalna, amely jutalmazná a tulajdonosokat, és végül megtolná az RBLK árfolyamát. Jelenleg az RBLK ára 0,014 dolláron áll, ami 40%-os megtérülést jelent a 0,010 dolláros elsődleges tokenkibocsátáshoz képest. Ebből adódóan a szakértők a Rollblockot a legjobb kriptók között látják, amelyekbe 2024-ben érdemes befektetni.

A kriptobálnák Dogecoint halmoznak fel: Jelentős emelkedő trend van a láthatáron?

Egy másik altcoin, amely a szélesebb piacon figyelmet kapott, a Dogecoin. A kutya témájú mémérme erőteljes piaci teljesítményt tapasztalt. Figyelemre méltó bálna-tevékenységet mutatott, a nagybefektetők 72 óra alatt elképesztő 700 millió DOGE-t gyűjtöttek össze az ökoszisztémában. A megnövekedett számú bálnatranzakciók növekvő befektetői bizalmat jeleznek, és a Dogecoin árfolyama felfelé mozdulhat.

A technikai indikátorok azt sugallják, hogy a Dogecoin árfolyama a 20 napos exponenciális mozgóátlag közelében stabilizálódott. Továbbá a hosszú távú trendpontjai bikás kilátásokat jeleznek az altcoin számára, a közvetlen trend pedig a kereskedési volumen megugrására vár, hogy egyértelmű irányt határozzon meg. Sok szakértő bikás Dogecoin árfolyam előrejelzéseket tett, azt sugallva, hogy a kutyás témájú mémérme az év végére elérheti az 1 dollárt. Így a Dogecoin a legjobb érmék közé tartozik, amelyekbe érdemes befektetni a 100-szoros hozam érdekében.

A Litecoin (LTC) eléri a 100 dolláros szintet a második negyedévben?

A Bitcoin olcsóbb változataként a Litecoin célja, hogy gyors tranzakciós időt és hatékony bányászati folyamatot kínáljon. Ezekkel a forradalmi blokklánc funkciókkal a Litecoin kriptovaluta megbízható és biztonságos digitális eszközzé vált, amelyet gyakran a Bitcoin “arany ezüstjeként” emlegetnek. Az ökoszisztémáján túl a Litecoin piaci teljesítménye az elmúlt napokban erőteljes volt.

Az Ethereum spot ETF-ek körüli hype miatt sok elemző optimista az altcoinnal kapcsolatban, azt sugallva, hogy az újra felpattan és eléri a 100 dolláros határt. A bikás Litecoin árfolyam-előrejelzések a blokkláncon a megnövekedett aktív tárcáknak tulajdoníthatók, a befektetők pedig kihasználják a Litecoin árfolyam-csökkenését. Ebből adódóan a Litecoin a legjobb altcoinok közé tartozik, amelyekből most 2024-ben érdemes bevásárolni.

Dogecoin vs. Litecoin vs. Rollblock: Melyik kriptó fogja először elérni a 100-szoros hozamot 2024-ben?

Az olyan altcoinok, mint a Rollblock, a Dogecoin és a Litecoin új mérföldköveket érnek el, innovatív funkcióikkal és nagy potenciáljukkal hatalmas növekedést produkálhatnak, a szélesebb piacot is megzavarva. A Rollblock azonban előnyben van ezen ígéretes altcoinok között a kisebb piaci kapitalizáció miatt. A Rollblocknak kevesebb befektetett pénzre van szüksége ahhoz, hogy az RBLK értékének kétszeresére növekedjen.

Emellett a folyamatban lévő előértékesítése során összegyűjtött hatalmas összeg erős befektetői bizalmat tükröz. Sok szakértő bikás hangulatban van az online kriptotokennel kapcsolatban, és a Tier-1 CEX bevezetése után a harmadik negyedévben további jelentős nyereséget jósol neki. Így a Rollblock a legjobb kriptó, amibe most érdemes befektetni.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/
Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblockcasino

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***