A legjobb altcoinok, amelyekbe érdemes befektetni

Jelenleg alacsonyabb a Bitcoin ára, ugyanakkor hiába emelkedne újra, nem tudná azt a hozamot produkálni, amellyel egy altcoin képes megsokszorozni az értékét. Ezért is keresik a befektetők az új kriptovalutákat, mert így kevés pénzzel nagyobb haszonra számíthatnak. 

Több ezer altcoin van jelenleg a piacon, ezekből kell a megfelelőt kiválasztani. Ez szinte lehetetlen küldetés. Az alábbi cikkben bemutatjuk szerintünk melyek a legjobb altcoinok, amelybe érdemes befektetni 2022-ben.

  • IMPT – Egy új, környezetbarát kriptovaluta előértékesítésen
  • Lucky Block – A legjobb altcoin kriptojáték funkcióval
  • Tamadoge (TAMA) – Feltörekvő kriptovaluta play-to-earn (P2E) funkcióval

IMPT – Egy új, környezetbarát kriptovaluta előértékesítésen

Ez az új altcoin projekt 2022 novemberére tervezi az indulását. Azoknak kínál befektetési lehetőséget, akik társadalmi felelősséget éreznek a klímaváltozás enyhítésében. A projekt fejlesztői nemzetközi együttműködéseket szeretnének tető alá hozni különböző cégekkel, mégpedig szén-dioxid-kompenzációs programok keretében. 

Az IMPT digitális tokenek, pontosabban NFT-k formájában kínál karbonkrediteket vállalatoknak és magánszemélyeknek. A projekt ezeknek a karbonkrediteknek a gördülékeny kereskedelmét szeretné lehetővé tenni az új, környezetbarát kriptovaluta kibocsátásával.

impt környezetbarát kripto

 

A vállalatok kiválaszthatják azokat a projekteket, amelyekbe szeretnének befektetni, és ezáltal szén-dioxid-kreditet vásárolni. Ezeket NFT-k formájában kínálja fel az IMPT, és ezeket az NFT-ket égetik majd el, hogy kompenzálják a szén-dioxid-kibocsátást.

A cégek a projekt előre haladtával további NFT-ket is kapnak, amelyeket hosszú távon birtokolhatnak. Ez biztosítja majd, hogy nyereséget termeljenek, ahogy időarányosan drágul majd a tokenek értéke. Az IMPT tokeneket kisbefektetőknek is ajánlják, ők a HODL stratégiával szintén hozamot termelhetnek az árfolyam emelkedésével.

Ha téged is érdekel ez a lehetőség, akkor először IMPT tokeneket kell vásárolnod. Erre a hamarosan kezdődő előértékesítésen lesz lehetőséged. 

Az IMPT tokenek előértékesítése több szakaszból áll, és minden szakaszban emelkedik majd a tokenek ára. A korai befektetők emiatt kedvezményes áron juthatnak IMPT tokenekhez, és így akár nagyobb megtérülést is érhetnek el.

Ha többet szeretnél tudni erről a projektről, akkor látogass el az IMPT.io weboldalára, és olvasd el a whitepapert, esetleg csatlakozz a hivatalos Telegram-csatornájukhoz!

IMPT vásárlása

Lucky Block (LBLOCK) – A legjobb altcoinok egyike kriptojáték funkcióval

A Lucky Block egy olyan ökoszisztémát hozott létre, amely a tisztességes és átlátható játékra összpontosít. Egyike a leginkább alulértékelt kriptóknak, viszont az egyik legjobb token 2022-ben.

A Lucky Block mobilalkalmazáson és egy asztali szoftveren keresztül érhető el, és egy blokklánc protokollon fut. Emiatt a nyereménysorsolási folyamat garantáltan véletlenszerű, a játék kimenetelét okos szerződések segítségével szabályozzák.

Ez azt is jelenti, hogy a játékosok bizonyosak lehetnek abban, hogy a játékokat nem lehet manipulálni. A játékok globalizáltan érhetők el, tehát a játékosokat nem korlátozza semmi a lakóhelyük szerint.

Az LBlock koncepció nagy sikerre számíthat, érdemes tehát még ebben a kezdeti időszakban beszállni a vásárlásba. A Lucky Blockot 2021 végén alapították, a natív tokenjét pedig 2022 januárjában indították el.

A Lucky Blockot eleinte 0,00015 dollárért lehetett megvásárolni tokenenként, így akik a Lucky Block előértékesítése idején fektettek be, most komolyabb hozamra számíthatnak. Sok kripto rajongó az LBLOCK-ot hosszú távon az egyik legjobb altcoinok közé sorolja ami elérhető 2022-ben.

lucky block a legjobb altcoinok egyike és még bitcoint is nyerhetsz

Ha összehasonlítjuk a 0,00015 dolláros előértékesítési árával, a Lucky Block mostanra több mint 3200 százalékkal nőtt, bár a token korábban már elérte a 0,009 dolláros csúcsot is. 

Most lehetőséged van arra, hogy jelentős kedvezménnyel vásárolj Lucky Block tokeneket, főleg azért, mert a kriptopiac éppen korrekciós folyamatban van. Ilyen olcsó áron az LBLOCK az egyik legjobb altcoin, amit 1 dollár alatt lehet megvenni.

Ráadásul a Lucky Block nemrég kiadta az LBLOCK V2 érmét, amelynél megszűnt a 12 százalékos tranzakciós díj, ami a V1 érménél még érvényben volt. A V2-es érme 400%-ot emelkedett az utóbbi hetekben, és már elérhető a Gate tőzsdén. 

LBLCOK vásárlása

Tamadoge (TAMA) – Feltörekvő altcoin paly-to-earn (P2E) funkcióval

A Tamadoge (TAMA) egy olyan altcoin, egész pontosan egy mém érme, amely deflációs funkcióval rendelkezik, és egyben a Tamaverse metaverzum saját tokenjeként is működik.

A Tamadoge ökoszisztémájában a felhasználóknak lehetőségük van ún. Tamadoge házi kedvencek vásárlására, amelyek NFT formájában öltenek testet.

tamadoge ritka nft

A megvásárolt Tamadoge kedvenceket felnőtt korukig lehet nevelni és gondozni. Ha aztán a háziállatok elérik a felnőttkort, akkor más játékosok állataival mérhetik össze magukat különböző versenyek formájában, melyekért jutalmakat szerezhetnek.

A TAMA egy ERC-20-as token, amely a játék mechanizmusokat kombinálja a play-to-earn (P2E) koncepcióval. Összehasonlítva más mém érmékkel, a Tamadoge jól felépített tartalommal és funkciókkal indul. A házi kedvencek NFT strukturálással rendelkeznek, minden egyes állat egyedi képességekkel és hiányosságokkal bír. 

A Tamadoge tulajdonosok az állatok csatái, versengései után ún. Doge pontokat kapnak, amelyekkel egy ranglistán is szerepelnek. A hónap végén legjobban szereplő játékosok TAMA érmében kapnak jutalmakat a Doge poolból, amit a Tamadoge áruházában tudnak levásárolni. Így egy teljesen önálló ökoszisztéma alakul ki, ahol a felhasználók jutalmakhoz juthatnak, melyekből újabb tárgyakat vásárolhatnak.

TAMA égetés

A tranzakciókat TAMA-ban lehet végrehajtani, a vásárlásra fordított összeg 5 százalékát azonnal elégetik, ezzel a token készlet folyamatosan csökken, az értéke pedig nő. A TAMA token struktúrájában nincs tranzakciós illeték, ami kifejezetten vonzóvá teszi a befektetőknek.

A Tamadoge által kiadott whitepaper-ből kiderül, a Tamadoge egy kiterjesztett valóságon is dolgozik, ami arra lesz jó, hogy a játékosok a való világban is kommunikálhassanak kedvenceikkel. A háziállatok 3D modellként jelennek meg és integrálhatók lesznek bármilyen metaverzum környezetbe.

tama nft információ

A Tamadoge csapata a CoinSniperen esett át egy KYC ellenőrzésen, okos szerződésüket pedig a SolidProof.io viszgálta meg.  Azok a kripto kereskedők, akiket a gyors és magas hozamok motiválnak, szívesen választják a mém érméket, de a TAMA-ban ennél több is van.

Sokan azért vásárolnak Tamadoge tokeneket, mert izgalmasnak tartják a projekt P2E mechanikáját. Ez a kripto köré szerveződő közösség szempontjából is fontos, ugyanis így nem csak a tapasztalt befektetők, hanem a kezdők is szívesebben vásárolják meg.

Tamadoge vásárlása az OKX-en

Összefoglalás – A legjobb altcoinok befektetéshez

A fenti összefoglalóban bemutattuk a három legjobb altcoint, amelyekbe érdemes befektetni 2022-ben. Az IMPT még teljesen új, ráadásul egy környezetbarát kriptovaluta, amelynek jó eséllyel nő majd a népszerűsége, éppen a klímaválság aktuális kérdései miatt. A Lucky Block (LBLOCK) szintén egy jól teljesítő, 2021-ben elindult altcoin, amely már most bizonyította, hogy megéri beszállni a speciális, szerencsejátékra épülő rendszerébe. Végül a Tamadoge (TAMA) altcoint tekintettük át, amely egy olyan komplex ökoszisztéma natív tokenje, amely éppen a sokszínűségével vonzza a befektetőket, például metaverzumba történő integrációval.

Amennyiben szeretnél altcoinba fektetni, érdemes alaposan megvizsgálni mindhárom projektet. Mivel induló, vagy éppen elindult altcoinokról van szó, optimálisan lehet beszállni a vásárlásba, mert nagy valószínűséggel később nagyobb haszonra is számíthatsz a befektetéseid nyomán.