A legjobb kriptók 1 dollár alatt a masszív 20-50-szeres nyereségért idén nyáron

Ha olyan, egy dollár alatti kriptovalutákat keresel, amely potenciálisan megsokszorozhatja a befektetését idén nyáron, akkor jó helyen jársz. Mivel a 2024-es bikafutam felgyorsul, a befektetők számára ez egy döntő fontosságú időszak, hogy kiszúrják a jelentős hozamot hozható lehetőségeket. A hangsúly itt az alulértékelt kriptókon van, amelyeknek megvan a lehetősége arra, hogy emelkedjen az értékük, és esélyt kínálnak a jelentős nyereségre azoknak, akik korán beszereznek belőlük.

CYBRO előértékesítés: Ismerd meg az első Earn piacteret

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kriptobevételekhez. A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

Mostantól a CYBRO vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,015 dollártól darabonként, ami elképesztő, 75%-os kedvezményt jelent. A tokenek tulajdonosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel ruházza fel a felhasználókat a fokozott jövedelemtermeléshez, mint például a staking, a tőkeáttételes farming és a hitelezés. A Blast versenyképes kamatlábait fokozva a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amit a legmodernebb kripto-fiat és saját vagyonkezelési lehetőségek erősítenek meg.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a robusztus funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami kifejezetten előnyös az előértékesítésben részt vevő befektetők számára.

>>A CYBRO előértékesítés MÁR ELÉRHETŐ<<

XRP ármozgás: XPRP: A legutóbbi trendek és a legfontosabb szintek

Az XRP árfolyama a közelmúltban ingadozott, jelenleg 0,41 és 0,62 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 18,30%-kal esett, és a csökkenés az elmúlt hónapban 18,84%-ra bővült. A hat hónapos nézet azonban kisebb, 3,50%-os esést mutat. Az érme jelenleg egy impulzív vagy korrekciós mozgási fázis között van, az 58,18-as RSI semleges momentumra utal.

Ha az optimizmus kitart, a jelenlegi tartományon túllépve az ellenállási szintek 0,74 dollárnál, vagy még magasabb, 0,95 dollárnál is elérhetik a célt. Másrészt, ha a hangulat elmérgesedik, az XRP a 0,31 dolláros támaszt keresheti, és kritikusabb forgatókönyvek esetén akár 0,10 dollárig is eshet. A jelenlegi technikai mutatók, mint a -0,00132 körüli MACD és az 54,97-es sztochasztikus kiegyensúlyozott pillanatot mutatnak, ami azt jelzi, hogy jelentős mozgások mindkét irányban történhetnek.

A Pyth Network ármozgások és potenciális trendek ismerete

A Pyth Network (PYTH) az utóbbi időben jelentős árfolyamváltozásokat tapasztalt. Az elmúlt héten a PYTH értéke körülbelül 23%-kal csökkent. Az elmúlt egy hónapban a csökkenés körülbelül 45%-os. Fél évre visszatekintve azonban az árfolyam valójában közel 58%-kal emelkedett. A jelenlegi árfolyam 0,44 és 0,82 dollár között mozog, a PYTH mozgása korrekciósnak tűnik, mivel a PYTH a 0,27 dolláros támasz és az 1,04 dolláros első ellenállási szint között marad.

A PYTH jövőbeli értékének előrejelzése gondos mérlegelést igényel. Az érme rövid távú hangulata óvatosnak tűnik, mivel az árfolyam az elmúlt héten és hónapban is esett. A féléves trend mégis erőt mutat. A technikai mutatók, mint az RSI és a sztochasztikus azt sugallják, hogy a PYTH nem túlvett, ami potenciálisan teret enged a növekedésnek. Figyelembe véve az 1,04 és 1,42 dolláros ellenállást, egy optimista forgatókönyv szerint a PYTH ezeket a szinteket tesztelné, ha a piaci körülmények az altcoinoknak kedveznek.

Dogwifhat árelemzés: Nagy volatilitás várható

A Dogwifhat árfolyama ingadozik, jelenleg 1,90 és 4,28 dollár között mozog. Az elmúlt héten az ára közel 30%-ot esett. A havi nézet sem sokkal jobb, több mint 17%-os eséssel. Hat hónapra visszatekintve azonban a tulajdonosok az árfolyam közel megduplázódását láthatták. Az érme árfolyammozgása felfelé és lefelé vegyes mozgást mutat, ami impulzív és korrekciós trendek keverékét jelzi.

Bár a Dogwifhat az utóbbi időben kihívásokkal nézett szembe, a hat hónapos trend növekedési potenciált sugall. Az 5,50 dolláros közeli ellenállás azonban korlátozhatja a felfelé irányuló mozgásokat. Lefelé nézve, ha esik, a 0,74 dollárnál lévő támasz segíthet megakadályozni a nagyobb veszteségeket. A jelenlegi lendület és az olyan vegyes jelzések, mint a semleges RSI és az alacsony sztochasztikus alapján a WIF útja nem egyértelmű, és a remény az óvatossággal párosul.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint az XRP, a PYTH és a WIF talán kevesebb potenciált kínálnak a rövid távú nyereségre, mivel a piac innovatívabb lehetőségeket keres. A kiemelkedő választás a CYBRO, egy egyedülálló platform, amely a Blast blokkláncon egy Earn hoz létre. A 2024 második negyedévében történő várva várt indulása lehetővé teszi a korai befektetők számára, hogy a CYBRO token előértékesítése során befektessenek, potenciálisan jelentős hozamokat biztosítva, amint a bikapiac beindul. Ez jövedelmező választásnak bizonyulhat az exponenciális növekedést megcélzó, tájékozott befektetők számára idén nyáron.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***