A mágikus belépési pont stratégia: hogyan rúgtam szét a medvepiac seggét és csináltam 156%-ot egyik napról a másikra

Bevezető: A ProfitFarmers minden egyben kriptoplatform ingyenes szignálokat, kereskedés-másolást, piacelemzést és kereskedési oktatást kínál. A történet az egyik tagjuk megtörtént esete. A srác megtanulta a mágikus belépési stratégiát és két hónap alatt feje tetejére állította a kereskedési karrierjét.

Szerezd be te is a mágikus belépési stratégiát

…Ha egy szóval kell leírnom a piacot: POKOL.

Íme néhány szórakoztató fénypont az évemből:

  • A teljes portfólióm 25%-ának elvesztése gyakorlatilag egyik napról a másikra.
  • A veszteségeim be nem ismerése és 3000 USDT elpazarlása egy Telegram csatorna szignál szolgáltatására.
  • Végignézni, ahogy a lányom Luna egyetemére félrerakott megtakarítás elveszíti értékének 99%-át, és ahogy a feleségem visszaköltözik a szüleihez (ez volt az év eddigi legjobb része, komolyan).

Ez a piac brutális.

Akarod hallani a legjobb részt?

LES>@&#M.

Sikerült visszaszereznem mindent, amit elvesztettem (és még egy kicsit többet is).

Mindez azért sikerült, mert rátaláltam egy kis titokra, amely kriptós karrierem egyik legjobb döntésének bizonyult. Végre egy kis hópium, amire támaszkodhatok.

Minden vagyonom több mint felét elvesztettem, és innen kerestem 150 százalékot egyetlen ügyleten ÉS szinte robotpilótaként tudok tökéletesen kereskedni a piacon. És mindez nagyjából egyik napról a másikra történt.

Még azt is pontosan megtudtam jósolni, hogy hol lesz a BTC padlója, és még azelőtt kiszálltam, hogy veszítettem volna.

A csapatuk jelezte felém, hogy a piaci mutatók és a történelmi minta alapján a következő hetekben nagy valószínűséggel egy masszív árfolyam-fordulat következik be (lásd lend az elemzést) és hatalmas lehetőségek adódhatnak. Ébresztő, emberek! Valami nagy dolog közeleg, és ha MOST száll be mindenki, akkor 4 számjegyűből 6 számjegyűre tornázhatod fel a vagyonod, ha jól játszod ki a kártyáidat.

Alig várom, hogy szemen szúrjam ezt a medvét, és 5x, 10x, vagy akár 100x visszaszerezzem, amit elvesztettem (talán még a feleségem is visszaköltözik…).

Még ebben a medvepiaci szituban is, az elmúlt két hónap volt az eddigi legjobb kereskedési hónapom. És őszintén szólva, még csak nem is volt nehéz. Mindezt ingyenes szignálokkal, kereskedés másolással és egy profi kereskedőcsapat piaci elemzésével sikerült elérnem.

Egyébként nem is vagyok profi kereskedő – és ha én meg tudom csinálni, akkor bárki meg tudja…

2 frusztráló évet töltöttem úgy, hogy fogalmam sem volt arról, hogy mi a csudát csinálok.

A kripto annyira kusza. Mindenki olyan mintha csaló lenne, túl sok a félretájékoztatás, a FOMO és a FUD.

Mindenesetre, körülbelül 3 hónappal ezelőtt a BTC 40 000 dollár körül téblábolt, szóval el kezdtem azon gondolkodni, hogy még több pénzt rakjak be, vagy végérvényesen kiszálljak. Vajon felmegy 100 000 dollárra? Vagy lezuhan 0 dollárra. Fogalmam sem volt.

Ekkor találtam meg a csoportom Discordjában a ProfitFarmers kereskedési szobájának történelmi elemzését. Imádtam. Semmi blablabla. Semmi túlzó ígéretek. Semmi GURU hülyeség. Csak valódi történelmi adatokon alapuló elemzés. Már akkor azt mondták, hogy minden jel arra utal, hogy a BTC összeomlik, és 30 000-ig meg se áll, majd onnan akár 20 000 dollárra, és ezért a HODL helyett a medvepiacot kéne kereskedni.

Pontosan megmondták. Ha ők nem lettek volna, akkor még 5 számjegyű összeget tettem volna a BTC-be, hogy a korábbi veszteségeimet visszaszerezzem. Ehelyett mindent TÉNYLEGESEN visszaszereztem, és még egy kicsit többet is. Csak annyit kellett tennem, hogy regisztrálok, csatlakoztatom a Binance-omat, és a szignálok már jöttek is.

Eleinte nem tudtam mire számítsak, de néhány napon belül rájöttem, hogy valami különlegesre akadtam.

Aztán a csapatuk írt egy levelet arról, hogy több száz újonnan listázott érmét elemeztek, és találtak egy rejtett mintát, amely megjósolja, hogyan viselkednek ezek az érmék, és mikor fognak kilőni, néha akár 100-szorosra vagy még nagyobbra. Algoritmusuk automatikusan észleli ezt a viselkedést, kereskedési szignált generál rá amit egyszerűen le lehet másolni. Mindezzel közvetlenül a platformjukon lehet kereskedni.

Szóval vártam néhány napot…

Aztán egy örömteli dolog történt:

BUMM! 156%+ profit egyetlen kereskedéssel! Megint előre jelezték.

Aztán megint:

+60% nyereség 8 óra alatt.

Ez a platform egyébként minden egyben. Csak kimásolod a szignálokat majd kiválasztod az automatizálás formáját (van pl. nullszaldós stop-loss, automatikus létrázás és más hasznos eszközök). A platform ezután magától végrehajtja a többit.

Egyébként itt van a BTC árfolyam előrejelzés pont azelőtt, hogy a BTC összezuhant:

Megírták, hogy a BTC-árfolyam általában hogyan követi a szupertrend indikátort hosszú távon. Ez akkor volt, amikor az árak a ~40.000 dolláros tartományban mozogtak.

Most az árak a 30.000 dolláros tartományban járnak, miután az árfolyam PONTOSAN megérintette az általuk említett szupertrend támaszt. Egyedül soha nem tudtam volna elvégezni ezt a fajta elemzést. Ingyen adták.

Ezért vagyok annyira feldobva a legfrissebb frissítésüktől, ami a következő kitörésről szól. Általában pontosan célba találnak.

Pillants rá:

medvepiac seggét

Elemzésük azt mutatja, hogy egy tartós, nagy volumenű bottom fordulat korai szakaszában vagyunk. Egyszerűbben fogalmazva ez azt jelenti, hogy egyre többen vásárolnak és tartják. Ez egy masszív forduló gyertya kritikus első szakasza, és éppen a küszöbén állunk.

Ha eddig REKT-ben voltál, akkor most itt a lehetőség, hogy torkon vágd a medvepiacot és visszaszerezd, amit elvesztettél, sőt még többet is.

Több tucat adatpontot és több száz érmét elemeztek ami alapján kiderült, hogy egy erős momentum több napon keresztül az aljon gyakran vezet az érmék kitöréséhez és 500 – 1000%-os értéknövekedéséhez. Normális esetben szkeptikus lennék. De ők 25 év kemény munkáját fektették a pénzügyi piacok elemzésébe, és most már a kriptopénzekébe is. Gyaníthatóan tudják mit csinálnak.

Amit az emberek fejébe próbálnak verni: ideje most felkészülni.

Nézd, nem tudom, hogy mondhatnám másképp. Évekig szopóálarcot hordtam a piacokon. Ez a BTC krach majdnem teljesen kiradírozott. Már a McDonald’s-hoz terveztem beadni az önéletrajzom.

Erről a mélypontról életem két legjobb kereskedési hónapjába kerültem a platformon keresztül. Egy fokkal mindenki előtt járok, csak másolom a nyerő szignálokat, még az ilyen brutális piacokon is, ahol mindenki REKT-t infarktust kap.

A helyedben elkezdenék felkészülni még MOST. Valami nagy dolog fog történni. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol és csatlakozol. Máris kiváló helyzetben leszel ahhoz, hogy hatalmasat kaszálj amikor a fordulat bekövetkezik. Nem tudom megmondani, hogy mikor lesz, de akármikor bekövetkezhet.

Tanuld meg használni a platformot, figyeld a leveleidet és kezdd el megfelelően kezelni a kockázatokat. Amikor beindul a roham, már a kereskedők 99%-a előtt leszel. Akik korán elkapják a rohamot, azok lesznek akik 6 számjegyű vagy annál nagyobb összeget kaszálnak.

Csak az a fontos, hogy aktív maradj és szemmel tartsd a bejelentéseket. Amikor megjön, akkor rajtad lesz a sor, hogy szétrúgd a medvepiac seggét.

***Figyelem! Fenti írásunk egy szponzorált megjelenés és a leírtak pusztán a tájékoztatást szolgálják és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT stb. befektetések és kereskedelem kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***