A magyar futball nagy eseménye: partnerségre lépett a Binance a Fradival

A Binance partnerségre lépett a Ferencvárossal, hogy növelje a Web3 tudatosságát a futball szerelmesei körében, és a blokklánc erejét a szurkolói élmény felemelésére használja fel.

A Ferencváros szurkolói számára a hazai bajnoki mérkőzéseken korlátozott példányszámú NFT-k lesznek elérhetőek, amelyeket árucikkekre, exkluzív élményekre és különböző jutalmakra válthatnak be. Az együttműködés révén a Binance és a Ferencváros oktatási kezdeményezésekkel, valamint változatos tevékenységekkel és ajándéktárgyakkal igyekszik majd felhívni a sportrajongók figyelmét a Web3 és a blokklánc technológiákra. A Binance és a Ferencváros közötti partnerség egy harmadik fél által létrehozott, a futballklub érdekeit képviselő szervezeten keresztül valósul meg.

A Fradi NFT-k igényléséhez a futballklub szurkolóinak a binance.com-on kell fiókkal rendelkezniük. A jelenlegi Binance felhasználók meglévő fiókjukon keresztül férhetnek hozzá ezekhez az NFT-khez, míg az új felhasználók egyszerűen regisztrálhatnak a Binance.com-on.

Az együttműködés részeként a Binance márkajelzése minden egyes hazai bajnoki mérkőzésen jól láthatóan megjelenik a pálya melletti LED-kijelzőkön, óriásképernyőkön és a Groupama Arena stadionban található további képernyőkön. A Binance emellett pavilonokat is felállít a stadionon belül, ahol különböző, a Fradi-szurkolókra szabott kriptoeseményeknek ad otthont. A szurkolók mostantól különböző csatornákon keresztül léphetnek kapcsolatba a Binance-szel, beleértve a Groupama Aréna közösségi média platformjait, a Ferencváros mobilalkalmazását és az e-mail hírleveleket.

“Mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy partnerséget köthetünk a Ferencvárossal, a magyar futballtörténelem legkiemelkedőbb klubjával. Ez a lépés jelentős előrelépést jelent a Web3 hasznosságának növelése felé, és új magasságokba emeli a szurkolói élményt” – mondta Kyrylo Khomiakov, a Binance közép-kelet-európai ügyvezetője.

A 2022/23-as szezonban a Ferencváros 34. magyar bajnoki címét szerezte meg, és egymás után negyedszer jutott be egy nemzetközi verseny csoportkörébe. 2022-ben bejutott az Európa Liga negyeddöntőjébe, ami azt jelentette, hogy 48 év kihagyás után ismét egy európai verseny kieséses szakaszába került.