A mém érmék tarolnak, a Dogecoin20 előértékesítése elérte a 4,5 millió dollárt 

A Dogecoin és a Shiba Inu mém kriptók ugyan az elmúlt hét napban igencsak sínylődtek, de egy új érmének, a Dogecoin20-nak nagyon jó napjai vannak, az ICO-ja ugyanis már a 4,5 millió dolláros gyűjtésnél tart.

Az elmúlt hét nap alatt nem meteorikus felemelkedésről, hanem drámai esésről szóltak a hírek, a Dogecoin és a Shiba Inu például 18,56%-ot, illetve 19,95%-ot zuhant.

Az egyes kriptók területén jól tapasztalható lehűlés ellenére azonban egy új érme előértesítés, a Dogecoin20 (DOGE20) elég fényesen szerepel.

A Dogecoin és a Shiba Inu egy szélesebb piaci visszaesés kellős közepén találta magát

Az elmúlt időszakban a teljes kriptopiac megtorpant kissé, de már kezd újra szárnyakra kapni.

A CoinMarketCap szerint a teljes kriptopiaci kapitalizáció 2,54 billió dollár, ami ma 6,196%-os növekedést jelent.

A Dogecoin és a Shiba Inu eladásai azt jelentik, hogy a kereskedők bizonytalanok, és igyekeznek megválni a volatilisebb eszközeiktől.

A piaci szereplők gyakorlatilag egy ősi receptet követnek: ideális piaci körülmények között nagyobb kockázatot vállalnak, míg a feltételek rosszabbá válásával inkább az alacsonyabb kockázatú eszközök felé fordítják a fejüket, amilyen a Bitcoin, az Ethereum illetve a Fiat.

Cikkünk írásakor, csütörtök délelőtt a Dogecoin (DOGE) értéke 0,1518 dollár, ami a héten ugyan 18,56%-os csökkenést jelent, de az értéke ma 13,45%-kal, e hónapban pedig 82,35%-kal nőtt.

Forrás: Coinmarketcap

Shiba Inu (SHIB) ára is megér egy pillantást: az érme ma 0.00002694 dollár, ami ugyan 6,30%-os növekedést jelent, de a hétre így is összehozott egy 19,95%-os csökkenést. Igaz, a havi teljesítménye azért elég szép, 185.03%-os emelkedést láttat.

Forrás: Coinmarketcap

A piaci hangulat lassan, de biztosan kezd megfordulni, tehát ismét időszerű lehet bevásárolni az egyes altcoinokból.

A 151,1 ezer követővel rendelkező Kaduna kriptoelemző X-posztjában elmondta, hogy a legtöbb ember nehezen profitál az úgynevezett zöld napokon, viszont nehézkes számára vásárolni a piros napokon. Sőt, a kereskedők gyakran ezzel ellentétesen cselekszenek, és ezért veszítenek pénzt. A befektetők csak vásárolnak és nem tesznek semmit.

Dami DeFi úgy véli, hogy a már bevált mém érmék lesznek a legkelendőbbek, és emiatt a Dogecoin valamint a Shiba Inu is gyors fellendülést élvezhetnek.

Persze amolyan konszolidációs mozgásokra mindig készülni kell egy-egy exponenciális jellegű emelkedés előtt.

DavidOnCrypto elemző szerint a DOGE teljesen úgy viselkedik, ahogyan elvárja tőle:

Mindent összegezve, a Dogecoin, és a Shiba Inu rövidtávon változékony lehet, de hosszú távon nagyobb sikerre van kilátás.

A mém érmék piacára nem késő belépni, itt van például egy új üdvöske, a Dogecoin20 menő ICO-ja, mely már több, mint 4,5 millió dollárt gyűjtött össze.

Irány a Dogecoin20 oldala

Ez a friss mém érme már átszárnyalt a 4,5 millió dolláros ICO gyűjtésen

A Dogecoin20 mém érmét a Dogecoin inspirálta, és a DeFi szektor eddig ismeretlen tájaira lép be.

Annak idején, amikor Billy Markus és Jackson Palmer szoftvermérnökök fejéből 2013-ban kipattant a vicces Dogecoin, még senkinek sem volt róla fogalma, hogy globális internetes szenzációvá nő fel, és csúcsidőszakában 84 milliárd dolláros piaci kapitalizációval dicsekedhet.

A Dogecoin nem volt felkészülve ekkora sikerre, de a Dogecoin20 mém érme segítségül hívta az innovatív technológiát, és így magabiztosabban száll be a mém érmék kíméletlen versenyébe.

A projekt Stake-to-Earn mechanizmussal vonzza a befektetőket, ahol jelenleg 202%-os APY-t gyűjthetnek. Igaz, ez a százalék folyamatosan csökken majd a staking pool bővülésével.

dogecoin20 staking

A Dogecoin20 tokenkészlete 140 milliárdban van maximalizálva, tehát szűkösségre törekszik. Ez egyértelmű előnyt jelent számára az inflációra hajlamos Dogecoinhoz viszonyítva.

Jacob Bury kriptoelemző szerint a DOGE20 amellett, hogy a legjobb kriptó manapság, “a következő Shiba Inu” is lehet.

A befektetői közösség meglehetősen érdeklődik az érme iránt, az ICO pedig már 4,5 millió dolláros gyűjtésnél tart.

Ha te is szeretnél vásárolni, nem érdemes várnod, hiszen jelenleg igen kedvezményes áron, darabonként mindössze 0.000203 dollárért juthatsz hozzá a DOGE20 érmékhez. Mivel az előértékesítés szakaszos, az ár pár naponta kíméletlenül emelkedik.

Irány a Dogecoin20 oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**