A nyár slágere lehet egy új memecoin, amely túlszárnyalja a DOGE-t, PEPE-t és FLOKI-t

Minden okos befektető tudja, hogy a pénzügyi jövőjét azzal biztosítja, ha értékes memecoint vásárol. Bár a Floki, a Dogecoin és a Pepe a legjobb memecoinok közé tartoznak, a befektetők egy új memecoinra teszik a tétjeiket.

A Rollblock (RBLK) a profitmegosztó modelljével készül meghódítani az igaming és kaszinó piacot, amely modell a token birtokosainak a platform heti bevételeiből származó részesedést garantál. Az erős befektetői érdeklődés révén a Rollblock akár a legnépszerűbb memecoinokat is maga mögé utasíthatja.

A Rollblock forradalmi ajánlatai vonzzák a legnagyobb befektetőket

Az előértékesítés első szakaszának gyors elkelése után a Rollblock most azokat a befektetőket csábítja, akik a projektet a következő nagy nyári kripto sikernek tartják. A Rollblock GambleFi protokollja innovációkat tervez bevezetni a kaszinópiacra, amely hosszú ideig átláthatósági és biztonsági problémákkal küzdött.

A Rollblock egyedülálló megközelítést alkalmaz ezeknek a problémáknak a kezelésére. Mint a világ első közösség által támogatott kripto kaszinója, a Rollblock Kaszinóban minden tranzakció állandó és megváltoztathatatlan, hogy biztosítsa a fogadások változatlanságát. A legújabb technológia felhasználásával a Rollblock egy biztonságos platformot kínál, amely nagy közönséget képes kiszolgálni anélkül, hogy leállások lennének.

A Rollblock teljesen működőképes és hivatalosan engedélyezett, így biztosítva a játékosok védelmét. Minden tranzakció a platformon titkosított, amely óvja a felhasználók személyes adatait és vagyontárgyaikat. Fontos megemlíteni, hogy KYC-re nincs szükség. A regisztrációhoz, kriptovaluta befizetéséhez és a játék megkezdéséhez csak egy e-mail cím szükséges. A játékosok számos kaszinó kedvenc közül választhatnak, és hamarosan sportfogadási lehetőség is hozzáadásra kerül, aminek keretein belül az NBA, NFL és a labdarúgás mérkőzéseire fogadhatnak a játékosok. A Rollblock azon dolgozik, hogy olyan AI-alapú fogadási eszközöket fejlesszen ki, amelyek segítik a játékosokat a pontosabb tippelésben.

Csatlakoz ehhez a virágzó közösséghez, és vásárold meg a Rollblock natív tokenjét, az RBLK-t, amelyet mindössze 0,012 dollárért árulnak. A token birtoklása számos előnnyel jár. Az RBLK tulajdonosok részesednek a platform heti bevételeiből. Néhány elemző szerint a token több mint 100-szoros emelkedést érhet el a piacra lépéskor. Így az RBLK felülmúlhatja a legnépszerűbb memecoinokat az év folyamán.

A Dogecoin kereskedési volumene nő, vajon összejön-e a rally?

Mint a világ legnagyobb piaci értékű memecoinja, a Dogecoin hatalmas érdeklődést váltott ki a befektetők körében, akik úgy vélik, érdemes most vásárolniuk. A CoinMarketCap adatai szerint a Dogecoin ára közel van egy fontos támogatási zónához, amely megerősítheti a bikapiaci trendet.

Mivel a Tesla már elfogadja a tokent fizetési eszközként, a Dogecoin piaci kapitalizációja várhatóan eléri a 30 milliárd dollárt a következő hetekben. A Dogecoin piaci hangulata pozitív, az elemzők szerint az ár elérheti az 0,5 dollárt a második negyedévben.

A Pepe ára 100%-kal nőtt 30 nap alatt a növekvő befektetői érdeklődés következtében

A Pepe Coin óriási emelkedéseket ért el február óta. Ezt a bikás lendületet várhatóan folytatni fogják a befektetők növekvő érdeklődése mellett. A CoinMarketCap statisztikái szerint a Pepe ára több mint 100%-kal emelkedett egy hónap alatt, új ATH árrekordot felállítva. A Pepe kereskedési volumene és piaci kapitalizációja emelkedik, ami jelzi az intenzív kereskedési tevékenységet.

A Pepe piaci hangulata kedvező, az elemzők a közelgő hetekben jelentős, akár 20-szoros áremelkedést várnak. Az intenzív bálnaaktivitásnak köszönhetően a Pepe hamarosan új csúcsokat érhet el. Egyes elemzések szerint a Pepe ára a harmadik negyedévre akár a 0,00002 dollárt is meghaladhatja.

A Floki árjóslata: Elérheti-e a Floki az 0,0005 dollárt a harmadik negyedévben?

A Floki, egy Ethereum-alapú memecoin, az elmúlt hónapokban jelentős áremelkedést ért el. Az elmúlt hónap során az ára több mint 30%-kal nőtt, ami elegendő volt ahhoz, hogy bekerüljön a memecoin piac öt legértékesebbje közé.

A Floki kereskedési volumene jelentős növekedést mutat, és a token egyértelműen bikapiaci trend felé tart. Jelenleg az 50 napos és 200 napos mozgóátlagok felett kereskedik. Az elemzők rövid távra 0,0005 dolláros, hosszú távra pedig 0,001 dolláros árprognózist adnak a Flokinak.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Még Ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblockcasino

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***