A Raffle Coin 50-szeres növekedési potenciáljával vonzza a Polkadot és Solana támogatóit

A sorsolásokon alapuló kriptovaluták, mint például a Raffle Coin, nagy érdeklődésre tartanak számot a potenciális nyeremények miatt. A Polkadot és Solana befektetők különösen vonzónak találják ezeket az opciókat, mivel látják a lehetőséget arra, hogy az előértékesítési szakaszban akár ötvenszeres megtérülést érjenek el. Ez a decentralizált platform kiemelkedő felhasználói élményt nyújt az egyszerű regisztrációs folyamat és a jól strukturált hűségprogramok révén, ezzel magához vonzva a nagybefektetőket is.

Polkadot: 8,49%-kal nőtt a tranzakciós volumen 24 óra alatt

A múlt hét kedvezően alakult a token számára, amely 10,17%-os emelkedést mutatva 7,39 dollárra nőtt. A piaci kapitalizáció 0,38%-kal csökkent, így jelenleg 10,613 milliárd dollárt ér. Ugyanakkor a Polkadot blokkláncok közötti összekötő szerepe továbbra is vonzó a befektetők számára. Ezt támasztja alá az is, hogy az elmúlt 24 órában a tranzakciós volumen növekedett, és elérte a 235 millió dollárt.

A projekt jobb díjstruktúrával és gyorsabb tranzakciós sebességgel áll elő, amelyeket maguk a felhasználók irányítanak közvetítők bevonása nélkül, ezáltal erős pozíciót szerezve a piacon. A Polkadot teljes kínálata és a forgalomban lévő mennyisége egyaránt 1,436 milliárd DOT, ami egy olyan elosztási modellt jelez, amely elősegíti a hálózaton belüli kiegyensúlyozott irányítást.

Solana: A bizalom tükröződik a token árának 9,9%-os növekedésében

A magas feldolgozási kapacitásnak és a gyors tranzakciós sebességnek köszönhetően a Solana ára majdnem 10%-kal emelkedett, jelenleg 147,68 dollár. Ez a növekedés a piaci kapitalizáció csökkenése ellenére következett be, amely 65,2 milliárd dollárra esett vissza. Az elmúlt 24 órában a tranzakciós volumen szintén nőtt, 4,09 milliárd dollárra emelkedve, ami 28%-os növekedést jelent.

Azok a megoldások, amelyek támogatják a gyorsan növekvő alkalmazásokat, erősítik a Solana piaci pozícióját. Jelenleg 447,046 millió SOL van forgalomban a teljes, 574,602 milliós készletből. A biztonság és a gyors tranzakciók közötti egyensúlyt biztosítva, a Solana teljes piaci kapitalizációjának előrejelzése majdnem 90,924 milliárd dollárra rúg, ami a hosszú távú növekedési potenciálját mutatja.

Raffle Coin: A befektetők lelkesednek a projekt 50-szeres megtérülésének lehetőségéért

0,02 dolláros előértékesítési áron ez a kriptovaluta újraértelmezi a sorsolásokban való részvétel élményét. Egy decentralizált irányítási rendszert kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy javaslatokat tegyenek és szavazzanak a platform jövőjére vonatkozó ötletekről. A Raffle Coin sok felhasználót vonz. Egyszerű felületével a felhasználók könnyen regisztrálhatnak, különböző kriptovalutákkal tölthetik fel számlájukat, és részt vehetnek az azonnali díjakat kínáló sorsolásokon. A havi fődíjak még vonzóbb nyereményeket kínálnak. Az átlátható blokklánc biztonságos és ellenőrizhető tranzakciókat garantál.

Egy előnyös hűségprogrammal és egy olyan VIP rendszerrel, amely a felhasználók szintje alapján növeli a stakingból származó jutalmakat, a hálózat a generált bevétel egy részét az előértékesítési befektetőkkel is megosztja. A potenciális ötvenszeres megtérülés mellett a befektetők passzív jövedelemre is szert tehetnek. Mindez alátámasztja a projekt potenciálját és növeli a piaci bizalmat.

Tudj meg többet a Raffle Coin előértékesítéséről itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***