A Ripple árának alakulása: míg az XRP emelkedik, addig a VC Spectra előértékesítése újabb csúcsot dönthet meg hóvégéig?

Az XRP jövőjét övező bizonytalanság ellenére, amit a SEC elleni per csak tetéz, a projekt adaptációja továbbra is biztató. A kriptó csereértékének lassacskán sikerül visszakapaszkodnia arra a szintre, amin a júliusi sorsdöntő bírói végzés előtt volt. Ez idő alatt a VC Spectra SPCT tokenjének előértékesítése változatlanul prosperál.

A továbbiakban közelebbről is megismerkedünk a VC Spectra (SPCT) kezdeményezésével, ha valaki netalán még nem tudná, hogy melyik kriptóba fektessen be az medvepiac alatt. Először azonban vegyük át, hogy mi történt az XRP háza táján az utóbbi időben, valamint a közeljövőre vonatkozó árfolyam előrejelzésére is vessünk egy pillantást.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<

Az XRP közel jár ahhoz, hogy átlépje az 5 millió felhasználós határt

Jónéhány említésre méltó dolog történt nemrégiben az XRP vonatkozásában. A Whale Alert blokklánc-követő platform jelentése szerint végbement egy 100 milliónyi XRP-t (körülbelül 49,97 millió dollár) megmozgató tranzakció – valószínűsíthetőleg a tárcán tárolt eszközök átszervezéséről volt szó. Szerencsére ez az ügylet nem gyakorolt semmiféle hatást az XRP vételárára.

Ahogyan az várható volt, a beruházók kíváncsian figyelik a SEC vs. XRP per fejleményeit, ami még mindig nagy szenzációnak számít. Torres bíró a tárgyalás lebonyolítását 2024 második negyedévében szeretné megvalósítani s minden erejével azon van, hogy végérvényesen lezárásra kerüljön a jogi vita.

Még a különféle kétségek közepette is megingathatatlan az XRP adaptációja, amit az XRPL Services által szolgáltatott adatok is alátámasztanak. Mi több, jelenleg 4,78 millió felhasználói fiókkal rendelkezik az XRP. Ennek fényében az árfolyam előrejelzés pozitív tendenciát jelez elő az eszköz számára. Pillanatnyilag 0,49 dollár a vételára, de a becslések szerint 2024-re elérheti a 0,70 dollárt, illetve 2025-re az 1 dolláros árfolyam is kivitelezhetőnek tűnik.

Minekutána górcső alá vettük az XRP-vel kapcsolatos prognózisokat, most a VC Spectra (SPCT) kerül terítékre és az az állítás, hogy miért ez a legjobb kriptobefektetés.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<

A VC Spectra (SPCT) 32%-ot növekedett a szédítő ütemű előértékesítés folyamán

A VC Spectra (SPCT) célja, hogy tőkét kovácsoljon a jövedelmező blokklánc és technológiai piacokból, mialatt átlagon felüli összetett éves növekedést produkál egyéb befektetésekhez képest. Ez egy decentralizált befektetési alap, ami a kezdő startupokat támogatja az imént említett ágazatokban s emellett egyszerűbbé és megfizethetővé teszi a beruházást a mindennapi emberek részére.

A VC Spectra (SPCT) különösen válogatós lesz ezentúl annak tekintetében, hogy milyen projekteket finanszíroz majd, így minden aspiránsnak szigorú átvilágításon kell majd átesnie. Ezenkívül, a platform működésbe léptet majd különböző kereskedési stratégiákat is, amelyek a kockázatkezelést és a nyereség-maximalizálást hivatottak majd elősegíteni.

A szokványos vagyonkezelőkkel ellentétben a VC Spectra (SPCT) lehetővé teszi a befektetők számára, hogy szabadon dönthessenek pénzügyi érintettségükkel kapcsolatban, mivel nincs megszabva minimális letéti összeg. A vagyonuktól, származásuktól és tapasztalataiktól függetlenül mindenki ugyanazokat a csúcstechnológiát képviselő okosszerződéseket hasznosíthatja. Ez az innováció automatizálja a legfőbb eszközmenedzselési funkciókat, ami által a beruházók kedvük szerint rendelkezhetnek eszközeik felett és automatikusan megkapják az őket illető osztalékokat is.

Eképp elérkeztünk a felhasználók elsődleges bevételi forrásáig, ami a VC Spectra (SPCT) havi profitjából való részesedésük. Az osztalékok kifizetése a felület saját hasznossági tokenjével, az SPCT-vel, történik. Ennél azonban sokkal több lakozik az SPCT-ben! Más népszerű DeFi projektekhez hasonlóan az SPCT is a szavazati jogokon keresztül döntési lehetőséget biztosít a felhasználóknak. Mindemellett, a holderek hozzáférést kapnak egyedülálló befektetési opciókhoz is, magas árengedményekkel.

A VC Spectra (SPCT) momentán az előértékesítés harmadik szakaszában jár. A fejlesztők kezdetben úgy vélték, hogy a token értéke 32%-kal megemelkedik majd a negyedik fázisban, 0,025 dollárról 0,033 dollárra. Ezzel szemben, az óriási kereslet hatására már a harmadik ciklusban ezen az áron kereskednek az SPCT-vel.

Most kapóra jöhet a kihagyhatatlan, 50%-os kedvezmény, ami korlátozott ideig érhető el. Ha ez nem lenne elég, az előértékesítés lezárultával, amikor a VC Spectra (SPCT) hivatalosan is debütál a piacon, 142%-os növekedés várható, 0,080 dolláros vételárral. Ha eddig még nem tette meg, akkor itt az ideje, hogy befektessen a VC Spectra-ba, hiszen ez a token alapjaiban gondolja újra a kockázati tőke szcénát!

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Vásárolj az előértékesítés alkalmával: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***