A SafeMoon az elmúlt napok legnagyobb trendje a kriptovaluták között

A kriptovaluták piacán alapvetően a többség csak néhány kriptot ismer, pedig 2021. januári adatok szerint 4000-nél is több kriptovaluta létezett már. Ezek többsége teljesen ismeretlen és nincs is kereskedési volumene. Viszont az újak közül is van néhány, ami nagyon gyorsan a legjobb 100-ba vagy akár a legjobb 50-be tudott emelkedni. Az elmúlt napokban nagyon sok helyen tűntek fel cikkek és kérdések egy új kriptovalutával, a SafeMoonnal kapcsolatban. Ugyanis az elmúlt napokban félelmetes növekedést tudott produkálni a SafeMoon árfolyama, ahogy befektetők tömege áramlott az új coin felé.

A SafeMoon népszerűsége meg sem áll a Holdig?

Az elmúlt hetekben a bitcoin mellett egyébként a dogecoin és az XRP is nagyot ment, de nem marad le tőlük sokkal a SafeMoon népszerűsége sem. Sokan már arról írnak, hogy a Dogecoin riválisa lesz ez a kriptovaluta. Túl sokat még nem tudni mindezek ellenére sem, csak annyit, hogy már szlogenjében is igyekszik a Dogecoinra hajazni. Úgy tűnik, hogy sokat segített a népszerűség növelésében a tény, hogy az amerikai alapítók (John Karony és Thomas Smith) folyamatosan konferenciabeszélgetéseket tartanak, ahol a befektetők bármit kérdezhetnek a coinról. Így akarják erősíteni a bizalmat a befektetőkben. Hiszen azért arról már mi is írtunk többször, hogy nagyon oda kell figyelni, amikor új kriptovalutákba fektet az ember.

Mindenesetre az ára azért nem mérhető a dogecoinhoz, hiszen ez olyan 0,000007 dollár körül mozgott az utóbbi órákban a cikk írásakor. A SafeMoon célja is, hogy “kilőjje az árfolyamát a Holdra”, amely mondatot már hallottunk korábban más kriptovaluták esetében is. Egyes cikkekben arról írnak, hogy a legnagyobb előnye ennek a kriptonak az, hogy jutalmazza azokat, akik hodlerek és nem kereskednek a tokennel. Utóbbiak inkább büntetést kapnak. Ezt úgy kell elképzelni, hogy 10 százalékos díjat számolnak fel az eladóknak, amelynek egy részét visszaosztják azoknak, akik hodlerei a coinnak.

Mindenesetre azért érdemes figyelni az eseményeket, hiszen többször láttunk már ilyet. Azaz, hogy valamelyik új kriptovalutának azért ment csak fel az ára, mert kialakult körülötte egyfajta népszerűség. A SafeMoonnak az áttörést ugyanaz hozhatja el, ami a dogecoinnak is. Tehát ha egy ismert ember felkarolja és elkezdi támogatni, akkor biztosan bekerül a legjobbak közé. Természetesen ehhez majd még az is kell, hogy felkerüljön olyan platformokra, mint a Coinbase vagy a Binance.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük