A Slothana előértékesítése véget ért – Vajon berobban, mint a Bonk?

Befejeződött az előértékesítése annak a Solana projektnek, amely mindössze néhány perc alatt 500 000 dollárt gyűjtött. Az érme a központi tőzsdéken még nem érhető el, de Raydiumon már igen.

A Slothana 15 millió dollárnál is többet gyűjtött, egy $SLOTH értéke jelenleg 0,0001 SOL (0,013 dollár). Pusztán a befektetői érdeklődés alapján is ez a projekt az iparág legnépszerűbbjei közé tartozik.

A Solana TVL (Total Value Locked) értéke 160,9%-kal növekedett januárhoz képest, ami a blokklánc növekvő népszerűségére és az érme felhalmozásának trendjére mutat.

Solana

Az elmúlt hónapok során a Solana mém érmék körüli hangulat pozitív volt. A $WIF kicsit több mint négy hónap alatt meghaladta a 2,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, a $BONK pedig január óta 22 372%-kal nőtt.

A kriptovaluta elemzők bizakodnak a Slothana listázás utáni teljesítményét illetően.

Vizsgáljuk meg, miért lehet érdemes a Slothanába fektetni, és nézzük meg az eddigi eredményeit.

Miért lehet érdemes a Slothanába fektetni?

A Slothana a $SLERF, egy másik Solana érme nyomdokaiba lép. A $SLERF kétszerezett az induláskor, most pedig 160+ millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik.

A $SLOTH X profilját már több mint 28 000-en követik, és úgy tűnik, a közösség pozitív az érmével kapcsolatban.

A projekt egyelőre nem jelentette be, mikor indul, az előértékesítés azonban ma véget ért, és 15 millió dollárnál is többet gyűjtött. A hivatalos információk alapján a token tulajdonosok még a héten megkapják az airdrop jutalmakat.

A következők miatt lehet érdemes a Slothanába fektetni:

  • Egy létező, lajháros kripto közösségre épít
  • Néhány perc alatt 300 000, egy hónap alatt pedig 15+ millió dollárt gyűjtött
  • A DexScreener szerint bika trendben van
  • A Raydiumon 22 nap alatt 86 000 dolláros piaci kapitalizációt ért el
  • Népszerű kripto csatornák foglalkoznak vele, például a Cryptonews, Jacob Bury vagy a Crypto Gains
  • Valószínűleg a Smog csapata készítette

A projekt épít a mém státuszára is, ezzel magához csalogatja a degen befektetőket, valamint a mémek szerelmeseit is.

A befektetők közel 22 ezer dollár értékben hajtottak végre $SLOTH átutalásokat az elmúlt öt perc alatt. Ez jól mutatja, hogy növekszik az érdeklődés a token iránt, ami a tőzsdére lépést után bikafutamhoz vezethet.

Slothana tranzakciók

Az indulás dátumáról a Slothana X csatornáján értesítenek. Addig is a Raydiumon tudsz $SLOTH-t vásárolni, vagy meglátogathatod az előértékesítési weboldalt további információért.

Összegzés

A Slothana előértékesítés nagyobb sikert aratott, mint a $SLERF vagy a $BOME esetében, és 15+ millió dollárral zárt. A közösség hangulata és a befektetők érdeklődése egyaránt pozitív, amit a legutóbbi $SLOTH tranzakciók és a Raydium aktivitás is alátámaszt.

Vajon a Slothana tudna akkorát ugrani az indulás után, mint a Bonk? Lehetséges, ha folytatódik a jelenlegi trend, és a befektetők megfelelő befektetésként tekintenek rá.

Ne feledd, hogy a mém érme befektetés kockázatos. Végezz saját kutatást és értsd meg az ebben rejlő kockázatokat a lehető legjobb befektetési döntések érdekében.

Irány a Slothana oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**