A Solana és Polygon mellett ebbe a kriptovalutába érdemes befektetni

A Solana (SOL) az előző hónap alatt 147%-os növekedéssel hívja fel magára a figyelmet, ezzel elérve az 58,50 dollárt. A Polygon (MATIC) ugyanezen időszak alatt 60%-kal emelkedett, amelyet az OKX-szel való együttműködésének köszönhet. Eközben egy új altcoin is megjelent a piacon, amely szintén megragadta a befektetők figyelmét. A VC Spectra (SPCT), a DeFi egyik kiemelkedő szereplője nemrég 2,4 millió dollárt gyűjtött a privát seed sale során. Elképesztő, 725%-os árfolyam emelkedésnek örülhetett a nyilvános előértékesítése során. A továbbiakban közelebbről is megvizsgáljuk ezen három projekt potenciálját.

>>>VÁSÁROLJ MOST SPCT TOKENT<<<

Összefoglaló

  • A SOL árfolyama egy hónap alatt 144%-kal nőtt, és decemberre elérheti a 73,66 dollárt.
  • A Polygon ára 60%-kal emelkedett.
  • Az SPCT nemrégiben 2,4 millió dollárt gyűjtött egy privát seed sale során, és figyelemre méltó, 725%-os emelkedésnek is örülhet..

A Solana árfolyama 144%-ot emelkedett egy hónap alatt

Egy hónap leforgása alatt a Solana (SOL) árfolyama elképesztő, 144%-os emelkedést produkált, és november 18-án elérte az 58,50  dollárt. Ezen figyelemre méltó emelkedés egybeesik azzal, hogy a Grayscale Solana Trust (GSOL) rendkívüli, 869%-os prémiummal kereskedik a fedezeti eszközeihez képest, ami az ökoszisztéma iránti lelkes intézményi érdeklődésre támasztja alá.

Az intézményi részvétel erősödése egybeesik a hírrel, hogy a CME Group megelőzte a Binance-t a határidős ügyletek piacán. Ez alátámasztja azt a tendenciát, hogy a hagyományos pénzügyi szervezetek egyre inkább beteszik a lábukat a kriptovaluták világába. A Solana körüli pozitív hangulat tovább erősödött az FTX alapítóját, Sam Bankman-Friedet érintő közelmúltbeli fejleményeket követően is, akit hivatalosan elítéltek.

Figyelemre méltó, hogy a SOL árfolyama FTX összeomlását követő időszakhoz képest vissza tudott térni a, ami a blokklánc ellenálló képességét is bizonyítja. Ugyanakkor óvatosságra int, mivel a GSOL jelentős prémiuma spekulatív lelkesedésre utalhat, ami éberséget igényel a befektetők körében.

Mivel a Solana továbbra is jelentős intézményi figyelmet és pozitív piaci hangulatot vonz, ezen tényezők szoros figyelemmel kísérése elengedhetetlen az árfolyamára gyakorolt lehetséges hatások előrejelzéséhez. Egyesek szerint a SOL ára decemberben elérheti a 73,66 dollárt.

A Polygon árfolyama 80%-kal emelkedik a legújabb együttműködésének köszönhetően

A Polygon (MATIC) árfolyama az elmúlt egy hónapban 60%-kal emelkedett, és november 15-én elérte a 0,83 dollárt. Ez az emelkedő lendület egybeesik legújabb partnerségével. Az OKX kriptotőzsde bejelentette a Polygon Chain Development Kitre (CDK) épülő második rétegű hálózatának, az X1-nek az elindítását.

Ez az együttműködés a Polygon technológiáját a blokklánc-innováció élvonalába helyezi, és megmutatja annak vonzerejét a főbb iparági szereplők számára. Az OKX natív tokenjének, az OKB-nek az integrálása az X1 blokkláncon egy olyan partnerségre utal, amely mind az OKB, mind pedig a Polygon hasznosságát és ökoszisztémáját erősítheti.

Mivel más tőzsdék, például a Coinbase és a Kraken saját layer-2 megoldásokat keresnek, a Polygon Labs interoperábilis megközelítése, ahogy azt Mark Boiron vezérigazgató is hangsúlyozza, egy együttműködő ökoszisztémára utal.

Az X1 sikeres bevezetése és a nagyobb tőzsdék általi növekvő elfogadás egyesek szerint tovább növelheti a MATIC iránti keresletet. Az elemzők szerint a token árfolyama decemberben elérheti az 1,30 dollárt.

A VC Spectra egy feltörekvő gyöngyszem

A VC Spectra (SPCT) a DeFi egyik kiemelkedő szereplőjévé vált, mivel nemrég 2,4 millió dollárt gyűjtött a privát seed sale során.

A Bitcoin blokkláncán működő SPCT token a BRC-20 szabványt követi, és különböző célokra szolgál a platformon belül. A decentralizált kereskedéstől és vagyonkezeléstől kezdve a tranzakciók megkönnyítéséig és a deflációs intézkedések bevezetéséig az SPCT a fejlődő VC Spectra ökoszisztéma szerves részeként funkcionál.

A nyilvános előértékesítés több szakaszban zajlik, amelyek mindegyike meghatározott számú tokent kínál különböző áron. A 125 millió elérhető token 0,008 dolláros kezdeti árral szolgál, majd a következő szakaszokban fokozatosan emelkedik, mígnem a negyedik szakasz 0,066 dolláros árával ér el a csúcspontot.

Az SPCT árfolyama 725%-os emelkedésen ment keresztül, így a VC Spectra az egyik legjobb kriptovaluta, amelybe érdemes lehet befektetni.

Ahogy egyre nagyobb teret nyer és az érdeklődés is fokozódik, a projekt ígéretes befektetési lehetőségként pozícionálja magát, és a potenciális nyereségen túl valós hasznosságot is mutat. A DeFi  innovatív megközelítésével a VC Spectra készen áll arra, hogy tartós hatást gyakoroljon a kriptovaluták piacán.

Tudj meg többet a VC Spectráról (SPCT) és az előértékesítésről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Honlap: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***