A Super Trump-őrület folytatódik, ahogy Pepe és Raboo felpörgeti a mémérmék körüli állóvizet

A Super Trump (STRUMP) figyelemre méltó emelkedéssel tért vissza, miután Donald Trumpot bűncselekmény elkövetésével vádolták meg. A PEPE jelenleg szintén figyelemre méltó emelkedésben van, aminek köszönhetően nemrég új történelmi csúcsot ért el. Eközben a Raboo ($RABT) iránti befektetői hangulat a közelmúltban jelentős lendületet kapott, mivel az AI és a szociális fókuszú projekt életben tartja a mémérmék világáért folytatott harcot, jelentős nyereséget és egy magával ragadó ökoszisztémát ígérve. Nézzük meg, miért tartják a STRUMP-ot, a PEPE-t és a $RABT-ot a legjobb altcoinok között számon.

A politikai mémérme, a STRUMP újra versenyben? 439%-os növekedés a jogi problémák ellenére

A Super Trump (STRUMP) egy mémérme, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy tisztelegjenek Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnökének politikai öröksége előtt. A blokklánc-technológiát kihasználva a projekt célja egy olyan ökoszisztéma létrehozása, amely támogatja Trump elveit. Például a korlátozott kormányzást és a szabadpiaci gazdaságot.

Miután a volt amerikai elnököt bűnösnek találták 34 bűncselekményben, amelyek üzleti feljegyzések meghamisításával kapcsolatosak, a STRUMP és más kapcsolódó tokenek árfolyama csökkenni kezdett. A STRUMP azonban a közelmúltban visszapattant, és a CoinMarketCap adatai szerint egy nap alatt 51,30%-os, az elmúlt hét napban pedig 379,93%-os növekedést könyvelhetett el. Szakértők szerint, a STRUMP potenciálisan elindulhat egy hosszabb rallyn, mivel a korábbi elnök folyamatos nyilvános támogatást nyer a közelgő 2024-es választások közepette.

A PEPE emelkedése: A mémérme új csúcsokat ér el, a szakértők további növekedést jósolnak

A PEPE, amely egyedi márkajelzése és élénk közössége miatt népszerű, szintén a mémérmék raliját vezető érmék közé tartozik. Jelentős növekedéssel. A PEPE a felhasználók száma és a kereskedési aktivitás tekintetében is növekedést mutat, és ez tükröződik a piaci tőkeértékében is. Ez a cikk írásakor meghaladja a 6 milliárd dollárt.

A PEPE jelenlegi növekedési lendületének köszönhetően május végén új történelmi csúcsot tudott elérni 0,00001718 dolláron. Bár a PEPE ezt követően enyhe visszaesést tapasztalt. Ennek következtében árfolyama a jelenlegi 0,00001458 dolláros árfolyamon kereskedik, a szakértők még mindig úgy vélik, hogy még mindig van benne potenciál a további emelkedésre.

A Raboo a mémérme dominanciáját célozza: az előértékesítési érme 233%-os nyereséget és valós felhasználási lehetőségeket kínál

Az olyan top mémérmék, mint a STRUMP és a PEPE jelentős árfolyam-emelkedést értek el. A Raboo eltökélt szándéka – mint a számos előértékesített érme közül az egyik – hogy a kriptoközösséget leginkább úttörő kezdeményezésekkel és ígéretes hozamokkal ragadja meg. Mint innovatív mémérme valós alkalmazásokkal, a Raboo újradefiniálja az emberek mémekkel és a digitális kultúrával való kapcsolatát.

A token előértékesítésének 4. szakaszába lépett $RABT-t 0,0048 dollárért lehet megvásárolni. A szakértők szerint ez az érték növekedni fog, ahogy a Raboo tovább halad az előértékesítésben. Az elemzők a $RABT árfolyamának 233%-os potenciális növekedését is előre jelzik az előértékesítés végére, ami az egyik legtöbbet emlegetett új előértékesített érmévé teszi a piacon.

Az előértékesítésen túl a Raboo célja, hogy globális jelenlétét és hozzáférhetőségét a $RABT tokenek decentralizált tőzsdéken (DEX) történő bevezetésével bővítse. A platform célja továbbá, hogy a siker és az innováció új magasságaiba lépjen a Merchandise Launch révén, amely exkluzív Raboo márkájú termékeket fog bevezetni. Lehetővé téve a támogatók számára, hogy megmutassák a projekt iránti támogatásukat és elmerüljenek a Raboo közösségben.

Összegzés

Trump volt elnök jogi problémái ellenére a STRUMP mémjelzője 357%-kal nőtt az elmúlt héten, ami azt mutatja, hogy népszerűsége töretlen. Eközben a népszerű PEPE mémtoken új történelmi csúcsot ért el, ami további érdeklődést vált ki a mémérmék terén.

Érdekes módon több befektető még mindig a Raboo-t tekinti az egyik legjobb altcoin vásárlásnak, innovatív megközelítése és a folyamatban lévő mémérme buzz fenntartásának lehetősége miatt, mivel 233%-os nyereséget ígér a korai előértékesítésben résztvevőknek és 100-szoros emelkedést a befektetőknek az indulás után.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***