A szakértők szerint az Angry Pepe Fork a legjobb mém érméket is túlszárnyalhatja 2024-ben

Az Angry Pepe Fork új előértékesítése belépett a piacra, és olyan top érméket veszélyeztethet, mint a Brett és a Floki. Az Angry Pepe Fork-ot a funkciói és kereseti lehetőségei miatt az elemzők az év legjobb potenciális ICO-jának jelölték meg. Előrejelzésük szerint a natív token, az APORK értéke akár a 100-szorosára is emelkedhet.

Az Angry Pepe Fork (APORK) lehet a Floki és a Brett új riválisa

Az egyik mémcoin, amely idén a reflektorfénybe került a piacon, nem más, mint az Angry Pepe Fork (APORK). A Solana-alapú token a blokklánc minden előnyét élvezheti. A hálózat pedig a gyors tranzakcióiról és alacsony költségeiről ismert.

Elemzők szerint az Angry Pepe Fork ezen az örökségen lovagolva az elkövetkező hetekben megelőzheti a top projekteket, mint a Floki és a Brett. Az elemzők ráadásul az Angry Pepe Forkot az év legjobb potenciális előértékesítésének is megjelölték. Kevesebb mint egy hónap alatt a token 163 ezer dollárnyi finanszírozást kapott, és az 1. szakaszra lefoglalt érmék közel 20%-át eladta.

A népszerűség egyik fő oka a platform conquer-to-earn stratégiája. A közösség tagjait APORK érmékkel jutalmazzák a zombi projektek piacról való eltávolításáért. A zombiprojektek leküzdéséért a felhasználók jelvényt kapnak, és a közösség aktív tagjaivá válnak. Egy másik ok, amiért az Angry Pepe Fork előértékesítés kiemelkedhet, az a tétgyűjtési funkció, amelyet a befektető már az előértékesítési szakaszban kihasználhatnak.

Három tétgyűjtési időszak áll rendelkezésre: 30 nap, 60 nap és 90 nap. Minél magasabb a tétes időszak, annál magasabb a hozam. Az APORK jelenleg 0,014 dolláron áll. Hasznossága és fix kínálata miatt az elemzők arra számítanak, hogy az APORK az elkövetkező években a piac top 5 mém érméje közé is bekerülhet.

Új mélyponton a Floki (FLOKI)

Az érme idén előretört, de ezt követően a medvés hangulat fogságába került. A Floki (FLOKI) jelenleg a CoinMarketCap adatai szerint 33,4%-os esést szenvedett el az elmúlt hónapban.

A token hamarosan átlépheti a 0,0001534 dolláros szintet, és az elkövetkező hónapokban még alacsonyabb szintekre eshet. Az elemzők azonban úgy vélik, hogy a dolgok hamarosan megváltozhatnak. DMTLAND előrejelzése szerint a Floki értéke a következő hetekben 0,0002245 dollárra ugorhat.

A Brett (BRETT) árkilátásai

A Matt Furie’s Boys Club által inspirált mém érme, a Brett (BRETT) ebben a hónapban a vezető mém érmék között kapott helyet. A Brett értéke ez idő alatt 124,4%-kal nőtt. A token értéke azonban a heti grafikonon csökkent.

Ennek ellenére az elemzők nagyon bikásak a projekt potenciáljával kapcsolatban. JJJmja02 azt jósolja, hogy a Brett árfolyama akár a 30-szorosára is pumpolhat. Egy másik elemző, TheCryptoKazi hamarosan 0,3000 dollárra prognosztizálja az árfolyamot.

Következtetés

Az Angry Pepe Fork olyan kiemelkedő ICO lehet, amibe érdemes még időben befektetni. Annak ellenére, hogy az Angry Pepe Fork egy új projekt, az előértékesítés első szakaszában több mint 160 ezer dollárt gyűjtött össze, és most 200 ezer dollár felé tart. A piacfigyelők úgy vélik, hogy a Conquer to Earn rendszere és az egyedülálló tokenomika a legjobb versenytárssá teszi ahhoz, hogy háttérbe szorítsa az olyan top mém érméket, mint a Brett és a Floki.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***